Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kuzu doktor verince içine hiç bakmadım ki
şimdi ilk senden duyuyorum bunu
kızlar da kullanıyordu daha önce kimse bakmamış sanırım içine :) :)
zaten şu an da bütün ilaçlarımı kesmiş bulunmaktayım.
cuma günü kan vericem sağlık ocağında
pazartesi günü çıkar tahlil sonuçları
bakalım umarım yükselmemiştir iyice değerler.
bol enginarlı bir hafta geçirdim çünkü hahahah

Bende kullanıyorum
kuzu bence hemen hemen hamile olan herkes kullanıyor bunu
aha 94 doğumluyum ben kesin kullanmıştır benim annemde yetişmiştir o döneme :) :)

Geliştiren Anne Baba yı okudum.Montessori Çocuğu hangi döneme yönelik canım?1.5 yaş kızım için uygun içerikler var mı acaba içerisinde İsmi ilgimi çekti.
Senin için çok iyi bir kaynak olur. İçerisinde somut örnekler var, kısa kısa sıkmayan. Yazarı Simone Davies, incelemeni öneririm

Güzel bir krem bu nemlendiriyor yüze sürülüyor diye biliyorum sorarım yine doktora herşeyide kullanamıyorum suya bile alerjim var

Ben bunu atlatım sen niye ilaçları kestin ne oldu

aha 94 doğumluyum ben kesin kullanmıştır benim annemde yetişmiştir o döneme :) :)

Rahad ol, senin bünye alışkındır parabene.

Ay ilaçların içeriğine bakınca zaten insanın nevri dönüyo.

Her gün kullandığım Oksapar’da domuz bağırsak mukozası var. Ne yapayım şimdi, kullanmayayım mı?

.

Kullanır da canım tercih meselesi içeriği daha temiz olan da var sonuçta.Sen bilirsin sadece zararlı madde içerdiğini belirttim.

Kızz çatlamaz mı büyüyolar sonuçta yalnız benimkiler çok büyüdü ağzıma gelecekler neredeyse arkadaş bu nedir ya
Hahahha nebilemm kızz abooo eee krem dayanamazz o zamann
Seninki hamile kalmadan önce nekadardı beden benim 80di çünkü 85 şe yaklaştık

Kız hele bacakalr ne alakaaa aboovv krem dayanmazzzz gögüstemi çatlıyo
Çatlamaz mı kızz kilonun dışında hamilelik ödemi de oluyor. Son aylara gelince kalça gögüs bacak alıp başını gidiyor:) O yüzden de bebe yağı, hindistan cevizi yağı gibi uygun fiyatlı olanları da kullanabilirsin. Mustela, bio oil hemen bitiyor:)

Reactions: Jou
Bende palmers aldım tabii yakında hindistan cevizi alayım barii onlar okadar işe yarıyomuki acep ya

Ben bunu atlatım sen niye ilaçları kestin ne oldu
sağlık ocağında rutin kan tahlili verdiğimde ALT ve AST değerlerim bir öncekine göre baya yükselmişti.
önceden 14 olan ALT değerim 48e fırlamış sınır da 33
aynı şekilde AST değerim de öyle.
doktor 1 hafta ilaçları kes tekrar kan ver dedi.
sonuçlara göre yol izleyelim dedi. ben de her şeyi kestim ve kendimi enginara verdim :)
bu arada karaca3443 mükemmel enginar tarifi için teşekkür ederim. siz de deneyin derim kızlar.
enginarı ağzına sürmeyen eşim ben daha önce neden hiç enginar yememişim dedi :)
Allah hiç bir şeyi boşuna yaratmamıştır felsefem var benim.
tamam gidip domuz eti yemiyorum. ama hiç duydunuz mu bilmem yanıklara yaralara domuz yağı o kadar iyi geliyor ki. resmen onarıyor orayı ve 0 iz.
ben bir yerimi yaktığım zaman ya da geçmeyen bir yaram olduğu zaman direk sürüyorum domuz yağını.
herkesin kendi inancı tabi bir şey diyemem
ama sağlık açısından her şey mübah bence
Kullanır da canım tercih meselesi içeriği daha temiz olan da var sonuçta.Sen bilirsin sadece zararlı madde içerdiğini belirttim.
sağol kuzucum teşekkür ederim. valla bilmeden kullandım gitti :) ama doktor tekrardan devam derse bu sefer derim ona içeriği daha temiz bir ilaç önerebilir misiniz paraben varmış sanırım içerisinde diye.

Ben de aynıyım. Gri en sevdiğim renk, kızıma gri füme krem tutumlar giydirdim fakat şimdi odasını bir görün pespembe:)) nerde rengarenk, nerde allı pullu simli onu istiyor:))

Yok kuzum, domuzla bir derdim yok benim.

O da Allah’ın yarattığı bir hayvan sonuçta.

Kedi, köpek eti yemediğim gibi domuz eti de yemiyorum sadece.

İlle domuz için demedim, ilacın içeriği için dedim.

i Mom’da sığır jelatini var mesela, baktığında o da zararlı bir şey. Normalde jelibonlarda, draje şekerlerde falan patlatmak için kullanılıyo.

Sığır jelatini zararlı diye i Mom yerine başka bir ilaç almayı hiç düşünmedim açıkçası.

.

yok kız ben sana derdin var demedim zaten adhkjadhkadhasdkjah :) :) :)

Hahahha nebilemm kızz abooo eee krem dayanamazz o zamann
Seninki hamile kalmadan önce nekadardı beden benim 80di çünkü 85 şe yaklaştık

Bende palmers aldım tabii yakında hindistan cevizi alayım barii onlar okadar işe yarıyomuki acep ya
Benimde 80 b ydi şimdi artık eskileri giyemiyorum pentiden rahat sütyenlerden almıştım onları kullanıyorum
Bende palmers ve lierac aldım şuan lierac kullanıyorum palmersi biraz daha büyüyünce kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…