Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Miracelik16 'in bi kız bi erkek olursa

Ayy çok tatlı ya burna bak
Vallahi zararlı olduğunu bilmiyordum bende ama uzun uzun bakmadı öyle herhalde o kadardan birşey olmuyordur ki açtı öyle.
Yok kuzum o kadardan bişey olmaz. Allah esirgesin evlatlarımızı. Bunlar bize en güzel emanet. O emanetlerini en güzel şekilde muhafaza eder.
dışarıdan mı aldın internetten mi kuzum
Dışardan aldım abla ama nette de indirimde diye biliyorum birini suwenden aldım diğerini de pentiden linklerini bulup yapiştirayim

Bunun pembe rengi şuan 80 TL mağaza da ;

Bu arada herkesi alıntı yapıp aldıklarına ne kadar bayıldığımı dile getirmek istemedim ama hepsi çok güzel. Bence tek renklere gitmeyin cıvıl cıvıl olsun hepsi canlar tabiki zevkler tartışılmaz ama ty daki çantalarda beni çok cezbetti .

İşte bende travel sistem var anakucakli piere cardin, bir süre sonra mecbur baston tip aldım. Onlar yerine kabin sistem tercih ederdim sanırım..

Hee bir de şu var tabii maclaren in doğumdan itibaren kullanılan efsane bastonlari var. Çok pahalı ama efsane güzel. Onlar ilk tercihim olurdu tabii o ayri

Kızlar önemli bir deneyimimi paylaşmak isterim müsadenizle bu çantaları sizden çok eşleriniz taşıyacak onların da seveceği bir desen seçin derim yoksa ya kendiniz taşırsınız ya da söylenebilirler
Hı anladım yani anladım gibi sanki Bu arada içini ferah tut canım bana da kalp rahim gibi duruyor erken doğum olabilir dediler kimin ne olacağı belli değil ki sağ salim kucaklarimiza alalım inşallah
Balkız hiç stres yapma bana da ilk hamileliğimde aynısını demişlerdi. Doğumdan sonra kontrole gittim rahim filmi çekildi dr sorun yok dedi. Hamilelik sırasında bazen öyle görünebiliyormuş. Ve aklımda bulunsun varsa bile sezaryen sırasındbence
müdahale ediliyormuş. Doğuma yakın doktoruna hatırlatırsın sezaryen olursa.

yarın çok kalabalığız burası yarın coşacak

baldan_madam
@MC06
Lumix
@Amazing family
Keira-
ve ben

yanlış olan var mıı
Yaa ben çokk heyecanlıyım. Neredeyse 1 ay oldu bebeğimi görmeyeli
Bu bir ay da hep stres dolu geçtiği için merak ediyorum herşey yolunda mı diye?
Yarın bana moral olur hem de daha çabuk iyileşirim bence
Ama sıkıntı şu ki randevum 16.30 da

Aaa bende baya oldu 2 paket almıştım. Biraz daha alırım diyordum. Yuh ya don bile dünya para

Zaten takmıyorum pek kafama 3-4 doktora sordum başlarda çok takılmıştım sorun yok dediler, yaa müdahale edildiğini bilmiyordum söyleyeyim varsa da o ara duzeltsinler madem Senin de olmamasına sevindim belki benimde öyledir çünkü hamilelikten önce o kadar kontrol edildim hiç yoktu böyle bir şey

Kızlar aranizda 3lü test yaptiran var mi? Nerdeyse 10gün olacak e-nabiza hala düsmedi sonucum. Acaba geç mi çikiyor bilgisi olan var mi?

Merhaba bayanlar 4. Tüp bebek için doktora gittim geçen ay kist olduğu için yasmin başladık yasmiñ kullanırken ara lekelenmelerim oldu hep hala daha devam ediyor son 4 hapim kaldı salı doktora gideceğim transfer için fakat göğüs agrım çok fazla olmaya başladığı için dün test verdim prolaktin 51 cıktı çok yükselmiş doktorum sıkıntı olmaz ilaç kullanmaya gerek yok transfer için yasmin bitince gel diyor ama içim içimi yiyor şimdi bu kadar yuksekken transfer yapilirmi benim durumumda olan varsa allah rızası için yardım istiyorum yasmin bitince kendiliğinden transfere kadar dusermi acaba çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…