Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
aynen canım. hatta ben de kızmıştım hamilelik öncesi 2 farklı dra gitmiştim gebelik düşünüyorum diye kontrole. hiç biri mi farketmedi bunu diye. sonra rahim filminde de çıkmayınca rahatladım. çünkü çıksaydı benim 2. çocuk öncesi ameliyat olmam gerekebilirdi. o yüzden doğuma yakın konuş varsa doğumda müdahale edilebilirdi dedi doktorum.

Merhaba prolaktin anlık yükselen bi hormon aynı şekilde anlık düşerde o yüzden takılmayın zaten doktorunuz da sorun olmayacağını belirtmiş

Merhaba prolaktin anlık yükselen bi hormon aynı şekilde anlık düşerde o yüzden takılmayın zaten doktorunuz da sorun olmayacağını belirtmiş
Çok sağolun inş dediginiz gibi olur allah razı olsun cevabınız için çok teşekkür ediyorum rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize de benimde içime ferahlık nasip etsin

Ay evettt o çantaları eşlerin taşıyabileceği kısmı hiç aklıma gelmemişti
Ben e bebekten aldım hamile külodunu çok güzeller tavsiye ederim.

Emzirme sütyenini lcw ninkileri baya övüyorlar. Ben emzirme atleti almayı düşünüyorum sadece kendinden sütyenli olanlardan
Bende atlet alıcam ama yazın o sıcağında atlet üstüne bide gecelik giyemem dedim sütyende bakicam ama o sıcakta asıl korse işini napcaz hiç bilmiyorum

Çok sağolun inş dediginiz gibi olur allah razı olsun cevabınız için çok teşekkür ediyorum rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize de benimde içime ferahlık nasip etsin
Amiin benimde çıkmıştı sizinkinden yüksekti hatta birde sakın kafaya takmayın üzülüp kafaya taktıkça dahada çıkıyor zaten prolaktinin engeli yumurta gelişimini etkiliyor siz zaten tedavi görüceksiniz hiç önemli değil o yüzden dua edip kalbinizi ferah tutun

Yataş twiny baya öneriliyor
Bakayım ya daha beşik almadım yatağa elim gitmiyor
Valla ne ballı olurdu ikinci de olsa bence de çıkardı niftyde gen bakıyorlar sonuçta
Canım yaptır dedi mi peki doktor

Bakayım ya daha beşik almadım yatağa elim gitmiyor

Valla ne ballı olurdu ikinci de olsa bence de çıkardı niftyde gen bakıyorlar sonuçta

Canım yaptır dedi mi peki doktor
Gerek yok dedi canim. fetal da bakiliyormus sanırım, birde detaylı da uterin doppler bakılacak dedi.

Çok teşekkür ederim beni aydınlattığın için kesinlikle söyleyeceğim doktoruma

Daha çok sıvı beslenebilirsin. Kabızlık baya sıkıntılı bir durum. Kayısı, zeytinyağı benim bildiklerim.. Ikınma olayını çok detaylı bilmiyorum ama çok zorlamamak lazım.

Kızlar bu korseyi acaip övüyolar 3 parça baya iyi toparlıyormuş
Canım bunun linki var mı ?
Çok zorlama bence canım. Sıvı tüketimini arttir muhakkak zeytinyağı limon ikilisi kabıza iyi geliyor. Onun dışında kuru kayısı tüket. Ayrıca sarımsak yutmak da iyi diyebiliyorum. Fazla Muz tuketiyorsan onu da muhakkak sütle beraber tüket. Çünkü fazla muzda kabızlık sebebi.

Bence yüksek. Haptan mı yükseldi bilemiyorum ama başka bir doktora daha danışın bence sonuçta hem maddi hem manevi açıdan zor kolay değil tüp bebek

Aman şey yaparız evde biride olsa bunu takar penye bi sabahlık geçiririz üstümüze
Iıııı şey diyormuşum o benim değil evdeki diğerlerinin sorunu
Gerek yok dedi canim. fetal da bakiliyormus sanırım, birde detaylı da uterin doppler bakılacak dedi.
Benim ona baktı iki damarda da direnç çıktı ama yirminci haftaya kadar geçiyormuş bazen. Detaylıda hiçbirimizde çıkmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…