Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Minder her türlü alırım zaten de nasıl baston tipe ihtiyaç duymuyorsun derken nasıl almalıyım baston kabin travel ? Mesela baston la kabin aynı gibi de
Travel sistem biraz hantal ya bebek büyüyünce baston tip alınıyor genelde onu belirtmek istedim. Ama güvenilir sağlam emniyet kemeri, fren, teker kısmı vs bir sıkıntı yaşamadık.

Anne bebek bakım çantası bakıyorsanız haftasonu mini city de kampanya vardı. Kraft marka 60 tl idi kaliteliydi çanta.

2 3 gündür bende de var yaa ilaçlar mı yaptı anlamadım

Benim için hiç sıkıntı değil yazın ben sütyen+zıbın hiç çıkarmam nerdeyse korse de üstten falan taksam diye düşündüm olur mu bilemiyorum tabi de

Ayy ben doğuma bunu alıcam sanırıım bide yanına siyah gecelik aldımmı al sana lohusa takımı

buradan da sormuş olayım;

kızlar bu lohusa pijamasını şu anki bedene göre mi alıyorsunuz ? ben ne kadar kilo alacağımı hiç kestiremiyorum bedenini nasıl almak daha doğru olur?

Iıııı şey diyormuşum o benim değil evdeki diğerlerinin sorunu

Benim ona baktı iki damarda da direnç çıktı ama yirminci haftaya kadar geçiyormuş bazen. Detaylıda hiçbirimizde çıkmaz umarım
Benim herkes yakınımda annemde kayınvalimde bi kocam olsa olurduda

tamamen bilmediğimden soruyorum
niye korse giyicez
Bir anda löp diye bebek çıkınca sarkma falan oluyormuş rahim yerleşsin diye korse öneriyorlar da daha hiç araştırmadım yazın nası takacaz bilmiyorum
Benim herkes yakınımda annemde kayınvalimde bi kocam olsa olurduda
Benim de öyle olcak ayyyy çok huysuz olurum inşallah küsmez birileri

sweetgirlcandy aslında doğru diyorsun beşiği de alsam olur. Belki bu ay alırım. İkeadan alıcam -C-A-N-A-N- demişti artacak diye hakikaten 150₺ artmış

Ben de büyük ihtimal birde benim kayınvalidem çok karışır herşeye yani umarım bi sorun çıkmaz

kızlar bu lohusa pijamasını şu anki bedene göre mi alıyorsunuz ? ben ne kadar kilo alacağımı hiç kestiremiyorum bedenini nasıl almak daha doğru olur?
Kuzu bence 8. Ayda alalım bunu hiç kestiremiyorum bende

tamamen bilmediğimden soruyorum
niye korse giyicez
Göbek toparlayısin diyeeskiden çarşaf sıkarlarmis
He evet şimdi anladım direk kabin bakarım aynen gerek kalmaz birseye ve ay çok iyi Kraft için o fiyat ya bakiyim ben tekrar

Muz falan bilincli yemiyorum ama kuru yemekler yapıyorum bu ara herhalde ondan kaynaklandı cok teşekkür ederim deneyecegim bunları umarım faydalı olur ❣❣
2 3 gündür bende de var yaa ilaçlar mı yaptı anlamadım
Ben suan herhangi bir ilac da kullanmıyorum ama sıvı tuketimim az ondan kaynaklaniyor benimki heralde gecmis olsun sanada canım zor bir durum

Son düzenleme:

Hamile pijaması alacaksan onlar sanırım şu an ki bedenin oluyormuş. Ama normal bi pijama alacaksan büyük beden almak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…