Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aa öyle mi burdan çoğu arkadaşa sezeryandan hemen sonra tak demiş doktorları ve baya memnun kalmışlar onlarda. Bende almayı düşünüyorum ondan

Gerçekten sadece son akşam yürüyerek kilo vereceğini düşünmedin dii mi?

Finale sadece son gece çalışmak gibi bir şey bu.

.

ben hep böyle geçtim dersleri
yok yaa bu şey gibi; pazartesi diyete başlayanlar gibi bu akşam başladık bakalım kaç gün olacak ömrü

ama tabii doktor soracak yarın kaç kilo oldun diye
o sırada bi soru sorup kafasını karıştırıcam yaptım planı

Aa öyle mi burdan çoğu arkadaşa sezeryandan hemen sonra tak demiş doktorları ve baya memnun kalmışlar onlarda. Bende almayı düşünüyorum ondan
Bence en sağlıklı sonuç için herkes kendi doktoruna sorsun ama naçizane bildiğim kadarıyla sezaryende bile max 2 gün sonra takilmasini öneriyorlar. Kuzenime 2 sezaryen dogumunda da taktirdilar. Benim normaldi, bana da taktirdilar

54 yoğummm ama 53 varım beynini yak doktorun

Yaaa, bu benim 2’ye giden yeğenimin taktiği.

“Enişte, babam hadi uyku saati diyo. Ben onun kafasını karıştırıyorum. Yoksa nasıl geç saatte uyuyabilirim?”

En azından kızarsa başladım yürüyüşe dersin.

.

Evet kuzum, haklısın. Kilo için değil zaten, kaslarımızın çalışması için yürümek lazım.

İlk yürüdüğüm gün kasıklarım ağrıdı, nasıl hamlamışsam 4 aydır.

.

Doktora göre değişiyor demek ki:) Ne zaman takabilirim diye sorduğumda önermiyorum dedi. Bana da arkadaşım tavsiye etmişti işte doktorun vardır bir bildiği diyerek kullanmadım. Daha sonra gerek kalmadı çok şükür.

Aynen ben almadan önce doktoruma sorcam mutlaka. Sezeryandan 1 gün sonra takmışlardı kızlar

iyi geceler kuzuuumm

ben de yavaştan yatayım
-C-A-N-A-N- inşallah sabaha kadar ateşin kalmamış olur

İnşallah canım.

Yarınki randevu saatlerini bilmiyoruz, seninki öğleden sonradır yine heralde.

Kontrole giden gidiyorum yazsın.

İyi geceler herkeslere...

.

Aynen bende benimkine sormadan almayım belki o da önermeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…