Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Verir mutlaka veriyorlar çünkü. Ama gerçekten kötü ya içtiğim gün başlamıştı etkisi

Sizlere niye başlamadı ya bana erkenden verdi Gerçi içemiyorum da

Demirin düşük müydü canım?

Benim ferritin, demir ve demir bağlama çok yüksekti.
Şimdiki sonucumda da normal sınırlarda.

.

Verir mutlaka veriyorlar çünkü. Ama gerçekten kötü ya içtiğim gün başlamıştı etkisi

Sizlere niye başlamadı ya bana erkenden verdi Gerçi içemiyorum da
Ben de bıraksam mı diye düşünüyorum ama kanım çok düşük. Kullanımı zor bir ilaç gerçekten. Aslında bunun serumları varmış. Daha pratikmiş. Bi de şurup gibi olanları var dediler.

Demirin düşük müydü canım?

Benim ferritin, demir ve demir bağlama çok yüksekti.
Şimdiki sonucumda da normal sınırlarda.

.
Normal değerler arasındaydı ama o zaman baktığında vermedi. Bi değerime 5 haftalıkken falan bakıldı. 12.haftada verdi demir ilacını. Ablam kuzenlerin eşlerine falan sordum belli bi haftadan sonra kan değerine bakmadan veriyorlar dediler ama bana saçma geldi. Zaten içemiyorum dediğimde doktora detaylıya geldiğinde başka yazalım içme bunu dedi.

Ben de bıraksam mı diye düşünüyorum ama kanım çok düşük. Kullanımı zor bir ilaç gerçekten. Aslında bunun serumları varmış. Daha pratikmiş. Bi de şurup gibi olanları var dediler.
Benim eskiden baya düşüktü ama hamileliğin başında ölçüldü normaldi. Anladığım kadarıyla normal olsa da veriliyor ilerleyen zamanda doğumda vs kanama olduğundan ihtiyaç oluyormuş sanırsam. Ama senin düşükse bırakma doktora sorsana şurup olanı. Ben onu da içemem

Dulcasoft, entro germina tarzı bağırsak düzenleyici bir şeyler kullanın mutlaka. Kayısı suyu varsa o da iyi feliyor diye biliyorum.

Kizlar Demir hapını hepimiz alacağız mecbur benim kan değerlerim de yüksekti. Depoyu yarilamis evlatceyizim. Normal değer aralığina gelmiş. Helali hoş olsun sıkıntı değil ama kansızlıkta çok zor. Kan değeri düşük olanlar serum bile kullanabilir bence Dr tavsiyesiyle tabi ki. bir de demirin çabuk kana karışması c vit sayesinde hız kazanıyormuş. Çok şükür bana bir sıkıntı yaratmadı.

Banada kan ilacı verdi doktorum halen daha almadım direniyorum ama sanki baş dönmelerim yeniden başladı hamileligin başında kansızlık vardı bende de

Canım aynı problemi ben de yaşıyorum. Doktorum toz bir ilaç verdi 2 günde 1 kullan dedi iyi geliyor. Bir de multivitaminimi değiştirdi probiyotikli kullanıyorum artık. Bence doktoruna söyle sen o ilaç verecektir çünkü kayısı ile zeytinyağı ile geçmiyor.

Ben Demir ilacının kabızlığı tetiklediğini düşünüyorum, zaten progesteron dolayısı ile de oluyormuş hepsi birleşince

Ay saat 4 den beri göğüslerim feci kaşınıyor yaaaa
Benim göğüs uçları 4-5 gündür aşırı derecede ağrıyor sanki kaynar su döktün de yanıyor gibi anlamadım noluyo uçları zâten epey büyüdü süte mi hazırlanıyorlar acaba?

Kızlar günaydın sabah sabah üşenmedim bim in yolunu tuttum katlanabilir küvet maşraba bide oyun halısı alabildim kova sadece 1 tane gelmiş benden önce gören bi kadın koştu aldı ben saf gibi bekliyorum
Bence yine bir sürü şey almışsın mahşer yeri gibi oluyor

newnew sen topladın mı nevaleyi?

Bir sonraki gelişte gideceğim ben de inşallah bu sefer gitmedim

Benim göğüs uçları 4-5 gündür aşırı derecede ağrıyor sanki kaynar su döktün de yanıyor gibi anlamadım noluyo uçları zâten epey büyüdü süte mi hazırlanıyorlar acaba?
Benimde uçlara dokunamıyorum pütürleşiyo bide normal heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…