Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bence yine bir sürü şey almışsın mahşer yeri gibi oluyor

@newnew sen topladın mı nevaleyi?

Bir sonraki gelişte gideceğim ben de inşallah bu sefer gitmedim
Evet ya küvet bitaneydi Allahım o kadar komiktiki uzaktan gördüm bütün kadınlar direkt oraya koşuyo ben içimden dua ediyorum meğerse onlar çamaşır sepetine koşuyomuş

Evet ya küvet bitaneydi Allahım o kadar komiktiki uzaktan gördüm bütün kadınlar direkt oraya koşuyo ben içimden dua ediyorum meğerse onlar çamaşır sepetine koşuyomuş
Of teyzeler çok tehlikeli ya valla yıkıp geçiyorlar insanı aman dikkat edin kendinize kızlar bim kuyruklarında

Of teyzeler çok tehlikeli ya valla yıkıp geçiyorlar insanı aman dikkat edin kendinize kızlar bim kuyruklarında
Ben hayatımda 2. Defa bime böyle erkenden kalkıp gittim aktüel ürün için herşey çocuğum için kalabalık değildi Allahtan 3-4 kişiydi kuzu ama evet tehlikeli bencede haberlerde görmüştüm yani 10-20 tl daha ucuza alıcaz diye saç baş giriyolar bak nasibinde varsa alırsın yoksa alamazsın abartıyolar biraz

Kızlar günaydın sabah sabah üşenmedim bim in yolunu tuttum katlanabilir küvet maşraba bide aktivite minderi alabildim kova sadece 1 tane gelmiş benden önce gören bi kadın koştu aldı ben saf gibi bekliyorum
güle güle kullanın canım bende istedim aslında alayım diye annemde dedi ben alayım diye ben covidden korktuğumdan kimseyi de göndermedim kendimde gitmedim

güle güle kullanın canım bende istedim aslında alayım diye annemde dedi ben alayım diye ben covidden korktuğumdan kimseyi de göndermedim kendimde gitmedim
Sağol canım bana da annem gidip alayım dedi girme kuyruğa falan ben dinlemedim gittim şansımada sadece 1 kişi vardı tam kapı açıldığında arkadan 3 kişi geldi işte öyle yırttık

Günaydın kızlar yan masadan Temmuz annelerinden geliyorum öncelikle hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah

Sizlere bir sorum olacak, çünkü gerçekten çıldırmama ramak kaldı. Ay olarak bizden daha öndesiniz belki bir çözüm bulan ya da merak etme geçecek diyen biri olur

Sorunum şişkinlik gaz kabızlık
Doktorumun tavsiyesi ile bir süre idare ettim hemen ilaca başlamak istemedi, sonra mecburen duphalac başladık. Ama 1 hafta kullan dedi bıraktım mecbur. İçerken daha rahattım
Anladım ki aslında sorunum en çok gaz ve şişkinlilikle.
Denemediğim şey kalmadı. Kuru kayısılar incirler, suya koymalar, hoşaflar posalar, ama yok

Dün berbat bir gece geçirdim şişlik yüzünden.
Aksamları az yemeye çalışıyorum ama biraz kaçırsam mahvoluyorum. Zaten iki öğün yiyorum aç oluyorum ister istemez bazen tutamıyorm kendimi. Gerçekten eziyet halini aldı.buna bir çözüm bulan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…