Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Araştırdığımda bio oil kırmızı çatlaklar oluştuğunda içini dolduruyor işe yarıyor diyorlardı.Bende bir kez kullandım onu. Tüm vücuda sürünce yetmiyor ki hemen bitiyor.Mustela netten almıştım ağzı açık gelince iade ettim bir daha da almadım. Çatlak kremleri pahalı. Bebek vazelini sürüyorum şu an duşta da bebe yağı kullanıyorum. Vazelin bitsin hindistan cevizi yağına başlıcam.Ilk gebeliğimde de aynısını yaptım çatlamadım canım. Ne sürersen sür geçen de yazmıştım cilt yapınla ilgili çatlak.

Denerim bi ama sütyen etkilemedi hiç açtım kapadım yok kaşındı durdu

Evet bende askilikli olsun istedim işte sordum yaptırmayı 4 bin dedi bu hauga büfe diye geçiyor şifonyer boyutundq demir askı alıp takarım geçen sene 1500 dü 1800 olmuş yani 4000 değil ama ilerde geri rafları takarım tek Kapaklı dolap alınca ona asar oda 5-6 yaşında anca alırım

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-07-14-01-54-905_com.whatsapp.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 39

geldim geldim bekliyorum cookie yedim gelmeden ama hiç hareket yok uyuyo herhalde birazdan görürüzz

Bende bio oil alacaktım muhendisinoglundan baktım şimdi de bio oili önermiyor evet. Bir de A vitamini içeriyormuş

Dolaplı da iyimiş ama çekmece de çok kullanışlı oluyor. Battaniyeleri nevresimleri bir çekmeceye, çorap,atlet,ağız mendili önlük bir çekmeceye, günlük kıyafetleri bir çekmeceye, dışarıda giyecekleri bir tarafa, derken çekmece de bayağı lazım. Ama raflara da koyabilirsin. Çekmeceleri derin sanırım.İkisi de kullanışlı.

Evet raflara da zaten kutular var büyük koyarım oda çekmece gibi olur bebekken yani hem şık hem kullanışlı sadece böyle çok uzun mu olur emin olamadim yada küçük şifonyer dolap bakicam ikeaya bı gidiyimde

Canım lierac da ne varmış bende ara ara kullanıyorum
Muhendisinoglunda lierac yorumlari kaldırılmış firma şikayet etmiş yorumları bende bunu içeriğine yordum canım eczacı kız da mustela daha temizdir demişti
Evet canim benim olacak öyle görünüyor malesef
Bende bio oil alacaktım muhendisinoglundan baktım şimdi de bio oili önermiyor evet. Bir de A vitamini içeriyormuş
Evet evet bende oradan baktım hatta ben hamilelikten önce selülit için almıştım içeriğine bir baktım ve hiç kullanmadım öylece kaldı

Ben Ikea hauga alacağım kesin ama kenarları dolapli olan ve iki çekmeceli olan arasında kararsızım
fyatlara bakınca takım almak daha mantıklı geliyor ya bir sifonyere 1500 civarı vereceğime 2000-3000 oda takımı almayı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…