Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen demir normal olsa da veriyorlar benim gördüğüm. Valla çok berbat olmuştum o zaman ya içmiyorum. Imom u yatarken içiyorum. Yeniyi de öyle yaparım artık verdiğinde.

Zaten özellikle uçları kaşındı kaşıyamadım ki hassas baya ucu

kızlar şifonyer alan ya da sepete ekleyen var mı bi linklensekk :)
Ben Ikea hauga alacağım kesin ama kenarları dolapli olan ve iki çekmeceli olan arasında kararsızım

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-07-13-35-27-100_com.instagram.android.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2022-01-07-13-35-10-460_com.instagram.android.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2022-01-07-13-33-37-311_com.instagram.android.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2022-01-07-13-33-08-458_com.instagram.android.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 47
O zaman ondan yükselmiş olabilir. Rabbim kolaylıkla sağlıkla bebiş nasip etsin inşallah

Evett biara benimde öyle oldu yaa acayipp

Gögüs ucu kremi var lansinohun ondan sürsen ucuna yatıştırır belki.Bir zararı da yok emzirirken bile gögsünü yıkamadan bebeği emziriyosun.

Gögüs ucu kremi var lansinohun ondan sürsen ucuna yatıştırır belki.Bir zararı da yok emzirirken bile gögsünü yıkamadan bebeği emziriyosun.
Bide çok kuru gögüs ucu etrafıı
Catlak kreminden kullanıyorum iyi geliyoo
Ayyy allahımm bi bebişte değil bizdede çok masrad var yeter daa
Aaaa nasıl oluyo o ağzına krem gelmiyomuki

Bide çok kuru gögüs ucu etrafıı
Catlak kreminden kullanıyorum iyi geliyoo
Ayyy allahımm bi bebişte değil bizdede çok masrad var yeter daa
Aaaa nasıl oluyo o ağzına krem gelmiyomuki
Sürünce emiyor zaten kremi. İçerikte öyle yazıyor ama sen de sürer sürmez vermezsin canım emzirdikten sonra sürersin :)

Reactions: Jou
Çatlak kremi Lierac sordum 210 TL dedi eczane. Bir de Lierac da çok temiz içerikli değil. Mustela kalmamış ellerinde. Bende gittim hindistan cevizi yağı aldım onu kullanıyorum. Bio oil e karşı çok onyargiliyim içeriği hiç temiz değilmis ama çok kullanan var bilemedim ne yapacagim

Hadi bakalım, inşallah kuzum.

Ben de sonuçları gösterdim aile hekimine.
Çok şükür, hepsi normal.

.
Canoooo geçmiş olsun canım toparlanmana çok sevindim. Sonuçların güzel gelmesi de ayrıca mutlu etti .
Ben Ikea hauga alacağım kesin ama kenarları dolapli olan ve iki çekmeceli olan arasında kararsızım
Valla canım benim yenge özel sifonyer yaptırmıştı yanında bir göz dolabı vardı oraya da minik elbiselerini asiyordu. Aslında bende öyle bişey bulsam almak istiyorum ama en olmadı çekmeceli alırım dolabın modelini istiim burda sizle paylaşırım.
Kızlaarr fetal doppler geldi denedim bile vallahş duyuluyoorrr sesi çok kısık geliyor ama düzenli duyuluyor kalp sesi Göbeğimin sağ alt tarafına tutunca geliyor ama sadece
Ane güzel ya ama dikkat et kuzum sık kullanım da bir etkisi felan var mı bak. Kaç atıyor peki nabzı.

rollercoaster ozgis ablaaa gittin mi doktora

Canım lierac da ne varmış bende ara ara kullanıyorum

Dolaplı olanın kullanımı nasıl canım?Raf var mı içinde?
Evet canım raflaıama diğer kısmını ben elbise askısı takip bebek zaten minik şeyleri asarım Montessori tarzı bı sure gider boyu uzayınca ileride sadece bı askı için tek Kapaklı dolap alırım hem yüksek yüksek dolaplar odayı daraltmaz gençliğinde de kullanır

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-07-13-47-06-121_com.instagram.android.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2022-01-07-13-46-57-737_com.instagram.android.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 42
bebim de göbeğim kaşınıyor sürekli muhtemelen büyüdüğü için, kremliyorum sürekli, umarım çatlamazzz
Benimde göbeğimin etrafı ara ara baya kaşınıyor. Özellikle banyodan sonra çok kaşınıyor. Çatlamayacağını umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…