Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim büyümedi öyle çok hafif sadece. Normalde göbeğimi yağlarken sürüyordum 2 gündür annemdeydim krem sürdüm artık en son feci rahatsız ediciydi kaşıntısı

bebim de göbeğim kaşınıyor sürekli muhtemelen büyüdüğü için, kremliyorum sürekli, umarım çatlamazzz

Kızlar günaydın sabah sabah üşenmedim bim in yolunu tuttum katlanabilir küvet maşraba bide aktivite minderi alabildim kova sadece 1 tane gelmiş benden önce gören bi kadın koştu aldı ben saf gibi bekliyorum
Ahhh be kuzum taktik verdik okadar şok markete daha kalitelisi geliyor diyecekdin bırakacaktı
İyi günlerde kullansın
Kızlar bu arada karantinamız bitti şükür 7 gün e düştüğü için bizde faydalandık bir miktar mutluyum
Hadi gözün aydın bulaşmadan atlattın çok şükür bukadarla geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim kuzum.

Olsun, en azından şanslarını denemiş annenler.

.

Etrafı değil de uçlar kaşındı özellikle annemdeydim normal krem sürdüm bende rahatlattı o biraz

Ben yürüyemiyorum ya hemen kasık bel ağrısı başlıyor daha 4. aydan hayır doktorlara soruyorum rahim ağzı da normal diyorlar anlamadım gitti

Benim büyümedi öyle çok hafif sadece. Normalde göbeğimi yağlarken sürüyordum 2 gündür annemdeydim krem sürdüm artık en son feci rahatsız ediciydi kaşıntısı
benimkiler hava basılmış gibi ilginç
tahmin edebiliyorum o kaşıntıyı benimde uçları öyle bir iğneleniyor ki braletler çok yok gibi rahat edemiyorum en son normal sütyenleri atletin üstüne takıyorum bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…