- 11 Eylül 2021
- 1.632
- 3.192
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #29.441
var canım tekli yatağa da dönüşüyor çocuk odası gibi değil sonra da kullanabilir2000-3000 e takım var mıtavsiyem çocuk odası dolaplarına şifonyerlerine değil normal kategoriden bakın ben öyle yapıp aldım dolabı mesela 700 liraya.
Ahh kuzum üzme kendini, bak yaşanan bir durummuş işte. Doktorun da demiş sorun yok diye. Sen gönlünü ferah tut, yarın kan vereceksin ne gerekirse yapılacak. Geçmiş olsun bebişin de sen de iyisiniz çok şükür.Çok teşekkür ederim şu an otobüsteyim ağlıyorum tutamıyorum kendimi. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Yanlışlık vardır diye dua ediyorum. Doktor korkmayın dedi ama. Yarın gideceğim dahiliyeye tekrar kan vereceğim. Çok sağolun Allah razı olsun
CanımÇok teşekkür ederim şu an otobüsteyim ağlıyorum tutamıyorum kendimi. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Yanlışlık vardır diye dua ediyorum. Doktor korkmayın dedi ama. Yarın gideceğim dahiliyeye tekrar kan vereceğim. Çok sağolun Allah razı olsun
Askilikli olanlar güzel oluyor canim. Bende dolaplı olanları begendim.Evet bende askilikli olsun istedim işte sordum yaptırmayı 4 bin dedibu hauga büfe diye geçiyor şifonyer boyutundq demir askı alıp takarım geçen sene 1500 dü 1800 olmuş yani 4000 değil ama ilerde geri rafları takarım tek Kapaklı dolap alınca ona asar oda 5-6 yaşında anca alırım.
Yaaaaa onun gülüşlerini sevsinler can can yaeveet ben çıktım
Kan ve idrar sonucumu verdim çok küçük enfeksiyon varmış, Canan'ın doktoru ilaç almaya gerek yok yine de bi kültür ver demişti benim doktorum da söyledi yarın bi kültür veririm
düdük makarnam 21 cm olmuş ve 317 grammış kocaman oldu yaa
rahime baktı genişlik iyi dedi, bebeği yine ölçtü her şey yolunda
sürekli gülücük atıp duruyordu ve çok komikti
inanılmazdı
perinatolog'a yönlendirdi 22. haftaya randevu alıcam Melih Atahan Güven'miş ismi
videodan bi kaç foto aldım ekliyorum
Aman canım kusmuk bezi niyetine omzuna atar gaz çıkartırsin en kötüBilmiyorumki canım tahlil vermedim ama kaşıntım oldu sirkeli su yaptım iç çamaşırı çıkardım biraz daha ratladım sanki
Valla ben beğendim gayet güzel öyle minder gibi kalın değil ince ama iş görür
Sorma ya unuttumsağol kuzum çok şükür
Ben müslinin poşetini açmadım ama bana sanki baya ince geldi çok hoşuma gitmedi açıkcası
Duygu sen hiç canını sıkma eşinamiinnn aminnnnn
yoksa ben neden çocuğumu emzirmek istemeyeyim :)
bolca sabır diliyorum herkese bu süreçte :)
allahtan eşim konuşmalara şahit oldu.
bizim evde de konuşulmuştu bu durum annem demişti umarım senin ki emer sana çekemez diye. eşimde neden öyle dedin ki demişti anneme.
annem de bizim ailenin sütlerinden bir şey var sanırım kimse emmiyor demişti :) kuzenleri, kuzenlerinin çocukları, kardeşi , yeğeni hiç birisi emmedi demişti.
eşimde aaa kısmet yapıcak bir şey yok diyip geçmişti :)
ama kv ısrarla her seferinde emzircez diyor. en son eşim emmeyebilir bi doğsun sağlıklı bakılır duruma göre demişti sonra sustu kv ama ilk görüşte yine söyler :) :)
eşim şimdiden mama fiyatlarına bakıp iç geçirmeye başladı ahdklsjakd :) :)
Kuzum yanlış anlama ama neden hayır diye ısrar ettin onu anlamadımKuzum bende de aynısı oldu. Daha hastane odasında odada on kişi var kv eltim falan başladılar emzirtelim. 1 hayır dedim 2 hayır dedim 3 hayır dedim. Sonra tekrar sorunca ufak bi cinnet geçirdim. İstemiyorum diye bağırdım. Bir daha emiyor mu diye bile sormadılarDoğru zamanlarda cinnet geçirmekten korkmayın kuzularım.
Doğru zamanda bir cinnet her şeyi çözer
Bu arada ben normalde çok sakin bir insanımdır kolay kolay sesim bile yükselmez. O yüzden cinnetlerim daha etkili oluyor sanırımbu sefer daha sık geçirip rahat etcem akıllandım
Sadece ilk bebeği emmeyen bir anne olarak naçizane tavsiyem muhakkak bir emzirme danışmanından destek alın. Yine olmadıysa içiniz rahat olsun sonuçta siz yapılabilcek her şeyi yapmış olursunuz gerisi de kısmet biraz.
Tatlim öncelikle gönlünü ferah tut. Sağlık ocaklarında sonuçlar hep yüksek benden ilk haftalarda doktor kan tahlili istemişti 4 küsur bişey çıkmıştı. Sonra kd doktoru dediki TSH yüksek tekrar baktır gittim özelde tekrar baktırdım 2.7 çıktı kd doktorum iyi değer ilaca gerek yok dedi. Aradan bi ay geçti ben tekrar kendi isteğimle kan verdim TSH baksın diye 1.1 çıktı kd iyi dedi. Aradan bi ay gecti yine sağlık ocağında kan verdim. 3 küsur çıkınca doktorum bir ay sonra tekrar kan ver dedi. O yüzden canını sıkmaSelamlar. Ben de çıktım kontrolden. Kan ve idrar tahlili istemişti. Tsh 4.24 çıkmış. Doktor tiroid probleminiz oldu mu diye sordu benim daha önce hiç olmadı böyle bir sorunum. Önceki tahlil sonucuna da baktım o da 4.48 çıkmış. Aile hekimi hiç yorum yapmamıştı bununla alakalı. Normalde 3 üstü olmaması lazım. Dahiliyeye yönlendirdi. Ama sağlık ocağı sonuçları yanlış da olabilir dedi ama benim kafama takıldı. Yüksek oran bebeklerdr zeka geriliği yapıyormuş. Yarın Dahiliyeye gideceğim ama sizden ricam kan tahlillerinize bakabilir misiniz tsh kaç görünüyor ve doktorunuz bununla alakalı bir yorum yaptı mı size? Onun dışında iğne verdi b12 düşükmüş yine.
ayy çok şükür eşim o konular da baya iyi hiç laf ettirmez :)Askilikli olanlar güzel oluyor canim. Bende dolaplı olanları begendim.
Amazing family kuzum senin bebişin de sağlıkla gelsin ben kaçırmışım
Yaaaaa onun gülüşlerini sevsinler can can yaabla sen benden önce doğurcan galiba bizim kız 224 Gr daha manken olarak doğma kararı almaz umarım
Aman canım kusmuk bezi niyetine omzuna atar gaz çıkartırsin en kötü
Duygu sen hiç canını sıkma eşinvar. Laf söyletmez gibi geldi bana.
Kuzum yanlış anlama ama neden hayır diye ısrar ettin onu anlamadım
Tatlim öncelikle gönlünü ferah tut. Sağlık ocaklarında sonuçlar hep yüksek benden ilk haftalarda doktor kan tahlili istemişti 4 küsur bişey çıkmıştı. Sonra kd doktoru dediki TSH yüksek tekrar baktır gittim özelde tekrar baktırdım 2.7 çıktı kd doktorum iyi değer ilaca gerek yok dedi. Aradan bi ay geçti ben tekrar kendi isteğimle kan verdim TSH baksın diye 1.1 çıktı kd iyi dedi. Aradan bi ay gecti yine sağlık ocağında kan verdim. 3 küsur çıkınca doktorum bir ay sonra tekrar kan ver dedi. O yüzden canını sıkma
Gözün aydın canımeveet ben çıktım
Kan ve idrar sonucumu verdim çok küçük enfeksiyon varmış, Canan'ın doktoru ilaç almaya gerek yok yine de bi kültür ver demişti benim doktorum da söyledi yarın bi kültür veririm
düdük makarnam 21 cm olmuş ve 317 grammış kocaman oldu yaa
rahime baktı genişlik iyi dedi, bebeği yine ölçtü her şey yolunda
sürekli gülücük atıp duruyordu ve çok komikti
inanılmazdı
perinatolog'a yönlendirdi 22. haftaya randevu alıcam Melih Atahan Güven'miş ismi
videodan bi kaç foto aldım ekliyorum
Mide için tahin canımkıızlar sabahtan beri bel ağrısı ve mide yanması yaşıyorum. mideye bi çare lütfennnnnnn(
Hiç takma bence canım. Sinirini yıpratmaya değmez şeylerayy çok şükür eşim o konular da baya iyi hiç laf ettirmez :)
ama insan tabi yine sinir oluyor :)
Teşekkür ederim beni de ekler misin listeye canımGözün aydın canım
Biraz daha içim rahatladı eve geldim elimi yüzümü yıkadım. İnsan birden üzülüyor kontrollüyüm aslında ama birden ağladım. Oğlum iyiydi hareketli dedi doktor 17 haftalık 5 günlük. Herşey yolunda dedi. Çok şükür.Canım ben ilk hamileliğimde yaşamıştım. Normalde hiç tiroid problemim yoktu. Dr dahiliyeye yönlendirdi beni de. Bir ilaç verdi düzelene kadar kullandım. Hatta ilaç da sadece hormon. Zararsız yani. Sıkıntı yapma dahiliyeye git ilacına al. Düzenli takip ettir sorun olmaz allahın izniyle.
Bebişin nasıl? Nasıl geçti kontrol
Çok teşekkür ederimAhh kuzum üzme kendini, bak yaşanan bir durummuş işte. Doktorun da demiş sorun yok diye. Sen gönlünü ferah tut, yarın kan vereceksin ne gerekirse yapılacak. Geçmiş olsun bebişin de sen de iyisiniz çok şükür.
Öyle miii demek genel bir durum. İyiki sormuşum size. Baldan madam da ilaç kullanmış aynı sorun için. Bakalım yarınki sonuçlar ne çıkacak. Biraz daha içim rahat canımm çok teşekkür ediyorumTatlim öncelikle gönlünü ferah tut. Sağlık ocaklarında sonuçlar hep yüksek benden ilk haftalarda doktor kan tahlili istemişti 4 küsur bişey çıkmıştı. Sonra kd doktoru dediki TSH yüksek tekrar baktır gittim özelde tekrar baktırdım 2.7 çıktı kd doktorum iyi değer ilaca gerek yok dedi. Aradan bi ay geçti ben tekrar kendi isteğimle kan verdim TSH baksın diye 1.1 çıktı kd iyi dedi. Aradan bi ay gecti yine sağlık ocağında kan verdim. 3 küsur çıkınca doktorum bir ay sonra tekrar kan ver dedi. O yüzden canını sıkma
sade soda rahatlatmaz mııııMide için tahin canım
Hiç takma bence canım. Sinirini yıpratmaya değmez şeyler
Teşekkür ederimgülücüklerini yerim
Canım tekrar kan verirsin gerekirse ilaç alırsın güzel güzel hallolur inşallah
Amazing family gözünaydın erkeksiz günümüz geçmiyor tabii
Ya iyi niyetli düşünebilirler ama bazen çok ısrar etmeleri gerçekten sinir bozucu eşinde güzel cevap vermiş valla benimkiler ismi beğenmiyolar kv her ortamda kayınpederin o ismi hiç beğenmedi diyor bilerek yaptığı için sinir oluyorum yeğenine ismi google da aratmış herkese diyor anlamı çok kötü hiç güzel değil bi gün patlicam ama ne zamanamiinnn aminnnnn
yoksa ben neden çocuğumu emzirmek istemeyeyim :)
bolca sabır diliyorum herkese bu süreçte :)
allahtan eşim konuşmalara şahit oldu.
bizim evde de konuşulmuştu bu durum annem demişti umarım senin ki emer sana çekemez diye. eşimde neden öyle dedin ki demişti anneme.
annem de bizim ailenin sütlerinden bir şey var sanırım kimse emmiyor demişti :) kuzenleri, kuzenlerinin çocukları, kardeşi , yeğeni hiç birisi emmedi demişti.
eşimde aaa kısmet yapıcak bir şey yok diyip geçmişti :)
ama kv ısrarla her seferinde emzircez diyor. en son eşim emmeyebilir bi doğsun sağlıklı bakılır duruma göre demişti sonra sustu kv ama ilk görüşte yine söyler :) :)
eşim şimdiden mama fiyatlarına bakıp iç geçirmeye başladı ahdklsjakd :) :)
Aynen canım kullanmaya yer çok valla ben 3 tane müslin aldığım için bi tane şöyle kaliteli bişey istedim detaylıda bakmadım dediğim gibiAskilikli olanlar güzel oluyor canim. Bende dolaplı olanları begendim.
Amazing family kuzum senin bebişin de sağlıkla gelsin ben kaçırmışım
Yaaaaa onun gülüşlerini sevsinler can can yaabla sen benden önce doğurcan galiba bizim kız 224 Gr daha manken olarak doğma kararı almaz umarım
Aman canım kusmuk bezi niyetine omzuna atar gaz çıkartırsin en kötü
Duygu sen hiç canını sıkma eşinvar. Laf söyletmez gibi geldi bana.
Kuzum yanlış anlama ama neden hayır diye ısrar ettin onu anlamadım
Tatlim öncelikle gönlünü ferah tut. Sağlık ocaklarında sonuçlar hep yüksek benden ilk haftalarda doktor kan tahlili istemişti 4 küsur bişey çıkmıştı. Sonra kd doktoru dediki TSH yüksek tekrar baktır gittim özelde tekrar baktırdım 2.7 çıktı kd doktorum iyi değer ilaca gerek yok dedi. Aradan bi ay geçti ben tekrar kendi isteğimle kan verdim TSH baksın diye 1.1 çıktı kd iyi dedi. Aradan bi ay gecti yine sağlık ocağında kan verdim. 3 küsur çıkınca doktorum bir ay sonra tekrar kan ver dedi. O yüzden canını sıkma
Yarın gideceğim tekrarlaması için tahlilleri dahiliyeyeCanım tekrar kan verirsin gerekirse ilaç alırsın güzel güzel hallolur inşallah
Teşekkür ederimGeldim sayfa sonunaaa şükür@rollercoaster müthiş pozlar vermiş güzel surat, maşallah Amazing family hayırlı olsun erkek bebişin, sen tecrübelisin bizim ilk erkek, bakalım bizi neler bekliyor @-C-A-N-A-N-neler yaşamışsın öyle aşı sonrası, geçmiş olsun atlatmışsın şükür. Benim de bu akşam randevum. Biraz korkmaya başladım
Canım bende tiroid ilacı kullanıyorum dahiliye yönlendirme sebebi genetik kalıcı mı yoksa hamilelik tiroid mi diye bakar mesela genetik se hasimato (annemde var) adı ama annende vs illa olurdu diğeri de hamilelik tiroidi oda bende varÇok teşekkür ederim şu an otobüsteyim ağlıyorum tutamıyorum kendimi. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Yanlışlık vardır diye dua ediyorum. Doktor korkmayın dedi ama. Yarın gideceğim dahiliyeye tekrar kan vereceğim. Çok sağolun Allah razı olsun
Ya başlarda evet öyle saat başı emzirmek gerekiyor diye biliyorum sarılık olmasın diye ama sanane yani kadın. Annesinden daha mı iyi bileceksin. Demek ki kızına da yapıyormuşooo harikasınnnnn
doktor sordu mu kiloyu :)
sorduysa dur cevap verme okudukça görürüm haha geriden geliyorum ben :)
ya hkjasdhaksdhsahdkjadhh
ben bütün dersleri öyle geçtim fahaskdfldlsa
aayyyyy hepsi harikaaaa
ben de işten çıkınca uğrayacağım
inşallah kalmış olur :)
ya bana bir de ne diyor biliyor musun 1 saate bir emzircen çocuğu görümcem de orada
görümcem diyor ki annem böyle duygu beni inek zannediyordu ha bir gelip beni kaldırıyordu emzir şu çocuğu diye
imdaaattt diye bağırmamak için zor tuttum kendimi.
dedim o acıktığında ağlar kalkar zaten neden 1 saatte 1 aaaa olmaz öyle diyorr
en son dedim doğmamış çocuğa don biçmeyelim bence :) :)
ooo harikasınnnnn
doktor sordu mu kiloyu :)
sorduysa dur cevap verme okudukça görürüm haha geriden geliyorum ben :)
ya hkjasdhaksdhsahdkjadhh
ben bütün dersleri öyle geçtim fahaskdfldlsa
aayyyyy hepsi harikaaaa
ben de işten çıkınca uğrayacağım
inşallah kalmış olur :)
ya bana bir de ne diyor biliyor musun 1 saate bir emzircen çocuğu görümcem de orada
görümcem diyor ki annem böyle duygu beni inek zannediyordu ha bir gelip beni kaldırıyordu emzir şu çocuğu diye
imdaaattt diye bağırmamak için zor tuttum kendimi.
dedim o acıktığında ağlar kalkar zaten neden 1 saatte 1 aaaa olmaz öyle diyorr
en son dedim doğmamış çocuğa don biçmeyelim bence :) :)
Canım sağlık ocağına bakma yüksek çıkıyor oranın sonucu. Ben gebelikte 2.5 üzeri olmaması gerekiyor diye biliyorum. Seninki muhtemelen 3 falan çıkacak hastanede. O da sıkıntı değil ilaçla düşürürSelamlar. Ben de çıktım kontrolden. Kan ve idrar tahlili istemişti. Tsh 4.24 çıkmış. Doktor tiroid probleminiz oldu mu diye sordu benim daha önce hiç olmadı böyle bir sorunum. Önceki tahlil sonucuna da baktım o da 4.48 çıkmış. Aile hekimi hiç yorum yapmamıştı bununla alakalı. Normalde 3 üstü olmaması lazım. Dahiliyeye yönlendirdi. Ama sağlık ocağı sonuçları yanlış da olabilir dedi ama benim kafama takıldı. Yüksek oran bebeklerdr zeka geriliği yapıyormuş. Yarın Dahiliyeye gideceğim ama sizden ricam kan tahlillerinize bakabilir misiniz tsh kaç görünüyor ve doktorunuz bununla alakalı bir yorum yaptı mı size? Onun dışında iğne verdi b12 düşükmüş yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?