Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
2000-3000 e takım var mı tavsiyem çocuk odası dolaplarına şifonyerlerine değil normal kategoriden bakın ben öyle yapıp aldım dolabı mesela 700 liraya.
var canım tekli yatağa da dönüşüyor çocuk odası gibi değil sonra da kullanabilir

Ahh kuzum üzme kendini, bak yaşanan bir durummuş işte. Doktorun da demiş sorun yok diye. Sen gönlünü ferah tut, yarın kan vereceksin ne gerekirse yapılacak. Geçmiş olsun bebişin de sen de iyisiniz çok şükür.

Canım ağla içinden geliyorsa rahatlarsın. Yarın kan verince de duruma göre ilaç alırsın hallolur inşallah

Askilikli olanlar güzel oluyor canim. Bende dolaplı olanları begendim.

Amazing family kuzum senin bebişin de sağlıkla gelsin ben kaçırmışım
Yaaaaa onun gülüşlerini sevsinler can can ya abla sen benden önce doğurcan galiba bizim kız 224 Gr daha manken olarak doğma kararı almaz umarım
Aman canım kusmuk bezi niyetine omzuna atar gaz çıkartırsin en kötü
Duygu sen hiç canını sıkma eşin var. Laf söyletmez gibi geldi bana.
Kuzum yanlış anlama ama neden hayır diye ısrar ettin onu anlamadım
Tatlim öncelikle gönlünü ferah tut. Sağlık ocaklarında sonuçlar hep yüksek benden ilk haftalarda doktor kan tahlili istemişti 4 küsur bişey çıkmıştı. Sonra kd doktoru dediki TSH yüksek tekrar baktır gittim özelde tekrar baktırdım 2.7 çıktı kd doktorum iyi değer ilaca gerek yok dedi. Aradan bi ay geçti ben tekrar kendi isteğimle kan verdim TSH baksın diye 1.1 çıktı kd iyi dedi. Aradan bi ay gecti yine sağlık ocağında kan verdim. 3 küsur çıkınca doktorum bir ay sonra tekrar kan ver dedi. O yüzden canını sıkma

ayy çok şükür eşim o konular da baya iyi hiç laf ettirmez :)
ama insan tabi yine sinir oluyor :)

Gözün aydın canım maşallah tam bir bebiş olmuş ya sana benziyor baby

Böyle ultrason görüntüsü için kendin mi rica ettin yoksa doktor kendisi mi bakıyor

Biraz daha içim rahatladı eve geldim elimi yüzümü yıkadım. İnsan birden üzülüyor kontrollüyüm aslında ama birden ağladım. Oğlum iyiydi hareketli dedi doktor 17 haftalık 5 günlük. Herşey yolunda dedi. Çok şükür.
Çok teşekkür ederim
Öyle miii demek genel bir durum. İyiki sormuşum size. Baldan madam da ilaç kullanmış aynı sorun için. Bakalım yarınki sonuçlar ne çıkacak. Biraz daha içim rahat canımm çok teşekkür ediyorum

Ya iyi niyetli düşünebilirler ama bazen çok ısrar etmeleri gerçekten sinir bozucu eşinde güzel cevap vermiş valla benimkiler ismi beğenmiyolar kv her ortamda kayınpederin o ismi hiç beğenmedi diyor bilerek yaptığı için sinir oluyorum yeğenine ismi google da aratmış herkese diyor anlamı çok kötü hiç güzel değil bi gün patlicam ama ne zaman

Aynen canım kullanmaya yer çok valla ben 3 tane müslin aldığım için bi tane şöyle kaliteli bişey istedim detaylıda bakmadım dediğim gibi

Teşekkür ederim
Bilmemek daha iyi bence,bilince benim gibi aylar öncesinden o günlerin korkusu telaşı sarar,uykunuz kaçardı ahajahfs
Şaka bi yana sağlıkla gelsin minikler

Canım bende tiroid ilacı kullanıyorum dahiliye yönlendirme sebebi genetik kalıcı mı yoksa hamilelik tiroid mi diye bakar mesela genetik se hasimato (annemde var) adı ama annende vs illa olurdu diğeri de hamilelik tiroidi oda bende var şuanda ilaç kullanıyorum ama saglikocaginda kan beklediği için artıyor TSH ki o yüzden hastanede kan ver ve senin o kdr yüksek değil merak etme gene yüksek çıkarsa 25 mg lik ilaca başlatıyor hemen düzeliyor zaten her ay kan verip doz ayarlıyorsun korkulacak birşey yok yani çok kişide hamilelik şekeri ve ya tiroid var

Ya başlarda evet öyle saat başı emzirmek gerekiyor diye biliyorum sarılık olmasın diye ama sanane yani kadın. Annesinden daha mı iyi bileceksin. Demek ki kızına da yapıyormuş

valla sormadı şanslı günümdeyim

Canım sağlık ocağına bakma yüksek çıkıyor oranın sonucu. Ben gebelikte 2.5 üzeri olmaması gerekiyor diye biliyorum. Seninki muhtemelen 3 falan çıkacak hastanede. O da sıkıntı değil ilaçla düşürür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…