Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oyy kuzucum yaaaa. Bilemiyoruz ki ilk olduğu için

Ozaman normal grupta benimki
Kız ne maması tarhana nişasta dayıcaz bebişlere alıştırmak yok hazır mamalara
bezleri bile eski patiska sistemine döncez yakında
Kimsenin lafına takılmayın boşver olan adamlara olacak ben şimdiden söylüyorum ben hastayken huysuz olurum kocamın çekeceği var o yüzden bana kimse laf etmesin diye analarımız dese batmıyor kaynanalar deyince batıyor herşey ahhh ahh oğlan anası olmak çok zor
Korkulacak birşey değil canım üzme kendini de bebişide bebişi iyi gördüysen ilaçla herşeyin çözümü var sıkıntısız geçer inşallah

Ben de kv yanında gögsümü açıp emzirmedim. Emzirirken içeri gelip bakardı sütün geliyor mu diye sormasından illallah etmiştim neler çektim neler...Bebeğim emiyor zaten ısrarla sütünü sağ biberonla ver diye diretiyordu.Eşimin yanında doktor biberon emzik 1.5 aydan önce asla vermeyin demesine rağmen eşim de annesinin ısrarıyla biberon diye diretmişti.Ve stresten sütüm azaldı 2.5 ay mama verdim çocuğuma. Kızlar asla izin vermeyin konuşmalarına lohusalık psikolojisi zaten başka oluyor yetersiz hissettiriyorlar bir de iyice. Eşim şimdi birşey demez ona eminim de başka konuşan olursa ben de sen gibi cinnet geçireyimTabii emzirmeyi Allah nasip ederse.

Sen düzeldin mi canım oğlan nasıl

" analarımız dese batmıyor kaynanalar deyince batıyor herşey ahhh ahh oğlan anası olmak çok zor "
Doğru ama onlar da bizi evlat gibi görüp sevse, ilgilense ve düşünse analarımız gibi batmaz ama Söylerken ne niyetle dediklerini anlıyoruz kuzum. İnşallah biz öyle olmayız.

Evet canım o psikoloji bambaşka. İnsan herşeye sinir oluyor. Aynen kısöetiyse zaten o sütü emer bir şekilde. Değilse de yapacak birşey yok. Ama milletin bıdı bıdı yapıp da beni strese sokup sütümü azaltmasına da göz yummam bu sefer. Şimdiden emzirme danışmanı bakıyorum. Doktorumla konuştum emmeden sen çıkmak istemeden hastaneden çıkarmam istersen 1 hafta kal dedi. Ben bebek memeyi tutup güzelce emene kadar hastanede bile kalırım gerekirse. Ben elimden geleni yapıcam yine emmezse kısmet vicdanım rahat olur. Gerisi de konuşsun dursun
Sen düzeldin mi canım oğlan nasıl
kuzum sağol tatlım oğluö iyi çok şükür. Ben de düne göre biraz toparlandım. Dr randevum için çıktım ama çok halsizim hala öksürük var yüzüm gözüm akıyor. Ama o eklem ve kas ağrıları bitti ya bunlara dayanırım artık önemli değil.o çok dayanılmazdı.

Bu konuda en şanslı benim sanırım
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım.
Görümcek de hamileymiş
Ay ne kadar sevindim anlatamam
KV ona gidecek bana zaman kalmayacak
(Burda olabilir okuyo da olabilir amannn ,)

Bu konuda en şanslı benim sanırım
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım.
Görümcek de hamileymiş
Ay ne kadar sevindim anlatamam
KV ona gidecek bana zaman kalmayacak
(Burda olabilir okuyo da olabilir amannn ,)
Hahha kızı çok karıştırmaz gönderirse hevesini sende almak isteyebilir dikkat et

İyiydi çok şükür hareket ediyordu oynuyordu içerde
Moralini bozma canım.Anlamadığım benim tahlilde normal aralıkta görünüyorsun.Hastaneye göre değişiyor mu oranlar?Eki Görüntüle 2983729
2.5 üstü olmaması gerekiyor gebelikte. Hatta ilk ikinci üçüncü trimesterlerde oranlar değişiyormuş.

Moralini bozma canım.Anlamadığım benim tahlilde normal aralıkta görünüyorsun.Hastaneye göre değişiyor mu oranlar?Eki Görüntüle 2983729

Kuzum hamilelikte sınır 2.5 olması gerekiyormuş. Bende hep o şekilde yonlendirildim doktorum tarafından.

Kızlar yaşadığım şey diye ekledim hamilelikte tiroid sınırları daha düşük olmalı trimistere göre değişiyor bak attım resim olarak

Bide etiket Yapamadım kimdi unuttum bakarken hasimato icin anti tpo ve anti tg mi ne ona bakiyolar benim Dr TSH a bakmamış onu da söyle tekrar baksınlar TSH belki sadece saglikocagi yüzündendir çünkü direk ilaca başlatmasın boşuna Keira-

Eklentiler

• IMG_20220107_173711.webp
    5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20220107_173646.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 44

Çok teşekkür ederim canım, herkeste aynı etki olmuyo, korkma.

Ben 2.sinde de böyle olmuştum, hazırlamıştım bunda kendimi.

İnşallah etkilemez seni.

.

Ay süper, çok seviyorum böyle fonksiyonlu şeyleri.

.

Ah canım yaa, ne iyi yapmışsın.

.

Ya bu tsh konusu benim canımı sıkıyor. Benim hamileliğin başında bakılanda 2.8 çıkmıştı. Burada da konuşmuştuk hatta. Tekrar baktıracağım demiştim.

Geçen randevuda doktoruma dedim ki. Hocam 2,5 üstü ilaç başlıyormuş tekrar bakalım mı buna diye. O kadar çok şeyi didikliyorum ki. Duygucum sıkıntı görsem ben sana ilaç başlatmam mı tahlil de yazmayacağım gerek yok şu an tekrar bakmaya bir kendini bana bırak dedi.

Doktorumu da çok seviyorum. Güveniyorum da ama burada okudukça sanki tsh ı ihmal ediyoruz gibi geliyor.

Zaten eşim de orada hemen destek verdi hocam her şeye internetten bakıyor randevu sonrası konuştuklarınızı Google da didikliyor diye

Aile hekimi kendi istedi diye yalan söyleyip yaptırsam mı diye düşündüm ama orada düzgün sonuç çıkmıyor diye okudum. Dahiliyeye gitsem doktoruma size güvenmedim gittim gibi olacak.

14 ünde gittiğimde tekrar mı test yapalım desem napsam ya

Ay kendimi tsh konusunda yalnız hissediyorum içimi döktüm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…