- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #29.481
Sodayı tokken hele aboooNo no no soda sabıkalı gruptatahin deneyenler oldu iyi geldiğini söylediler canım dene istersen
Oyy kuzucum yaaaa. Bilemiyoruz ki ilk olduğu içinAayyy kızlaarrr meğersem ben hissediyormuşum bebeğin hareketini
Anneme dedim böyle böyle oluyor o hareketi işte diyo geçen hafta kv deyken gece 1 gibi 2 3 kere bi etmiştii dün gecede 2 kere etti sankii halbuki hareketiymiş nebileyimm
Aaaayyy ağlıcaamm şimdiiii
Aaayyy evett nebilimm kalpten veya göbekten düşündümmOyy kuzucum yaaaa. Bilemiyoruz ki ilk olduğu için
Ozaman normal grupta benimkitabi tabi doktor izni olmadan yapmıyorlar zaten
benim doktorum 3 gün de bir normal sayabilirim demişti.
ben en başlarda 1 hafta çıkamıyordum resmen
dubhalac içtim 15 gün kadar
sonra tekrar eski düzenime döndü şükür
Kız ne maması tarhana nişasta dayıcaz bebişlere alıştırmak yok hazır mamalaraamiinnn aminnnnn
yoksa ben neden çocuğumu emzirmek istemeyeyim :)
bolca sabır diliyorum herkese bu süreçte :)
allahtan eşim konuşmalara şahit oldu.
bizim evde de konuşulmuştu bu durum annem demişti umarım senin ki emer sana çekemez diye. eşimde neden öyle dedin ki demişti anneme.
annem de bizim ailenin sütlerinden bir şey var sanırım kimse emmiyor demişti :) kuzenleri, kuzenlerinin çocukları, kardeşi , yeğeni hiç birisi emmedi demişti.
eşimde aaa kısmet yapıcak bir şey yok diyip geçmişti :)
ama kv ısrarla her seferinde emzircez diyor. en son eşim emmeyebilir bi doğsun sağlıklı bakılır duruma göre demişti sonra sustu kv ama ilk görüşte yine söyler :) :)
eşim şimdiden mama fiyatlarına bakıp iç geçirmeye başladı ahdklsjakd :) :)
Korkulacak birşey değil canım üzme kendini de bebişide bebişi iyi gördüysen ilaçla herşeyin çözümü var sıkıntısız geçer inşallahÇok teşekkür ederim şu an otobüsteyim ağlıyorum tutamıyorum kendimi. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Yanlışlık vardır diye dua ediyorum. Doktor korkmayın dedi ama. Yarın gideceğim dahiliyeye tekrar kan vereceğim. Çok sağolun Allah razı olsun
Ben de kv yanında gögsümü açıp emzirmedim. Emzirirken içeri gelip bakardı sütün geliyor mu diye sormasından illallah etmiştim neler çektim neler...Bebeğim emiyor zaten ısrarla sütünü sağ biberonla ver diye diretiyordu.Eşimin yanında doktor biberon emzik 1.5 aydan önce asla vermeyin demesine rağmen eşim de annesinin ısrarıyla biberon diye diretmişti.Ve stresten sütüm azaldı 2.5 ay mama verdim çocuğuma. Kızlar asla izin vermeyin konuşmalarına lohusalık psikolojisi zaten başka oluyor yetersiz hissettiriyorlar bir de iyice. Eşim şimdi birşey demez ona eminim de başka konuşan olursa ben de sen gibi cinnet geçireyimKuzum bende de aynısı oldu. Daha hastane odasında odada on kişi var kv eltim falan başladılar emzirtelim. 1 hayır dedim 2 hayır dedim 3 hayır dedim. Sonra tekrar sorunca ufak bi cinnet geçirdim. İstemiyorum diye bağırdım. Bir daha emiyor mu diye bile sormadılarDoğru zamanlarda cinnet geçirmekten korkmayın kuzularım.
Doğru zamanda bir cinnet her şeyi çözer
Bu arada ben normalde çok sakin bir insanımdır kolay kolay sesim bile yükselmez. O yüzden cinnetlerim daha etkili oluyor sanırımbu sefer daha sık geçirip rahat etcem akıllandım
Sadece ilk bebeği emmeyen bir anne olarak naçizane tavsiyem muhakkak bir emzirme danışmanından destek alın. Yine olmadıysa içiniz rahat olsun sonuçta siz yapılabilcek her şeyi yapmış olursunuz gerisi de kısmet biraz.
Sen düzeldin mi canım oğlan nasılAynen kuzum zaten 1 aydan fazladır yatıyordum erken doğum riskiyle.
İnşallah bebişlerimiz vakti zamanında gelir de güzel güzel keyfine varırız her anın
Bence sen sınırlarını baştan koyarsan sıkıntı olmaz. Olursa da dediğin gibi bir cinnete bakar
Doğru ama onlar da bizi evlat gibi görüp sevse, ilgilense ve düşünse analarımız gibi batmaz ama" analarımız dese batmıyor kaynanalar deyince batıyor herşey ahhh ahh oğlan anası olmak çok zor"
Evet canım o psikoloji bambaşka. İnsan herşeye sinir oluyor. Aynen kısöetiyse zaten o sütü emer bir şekilde. Değilse de yapacak birşey yok. Ama milletin bıdı bıdı yapıp da beni strese sokup sütümü azaltmasına da göz yummam bu sefer. Şimdiden emzirme danışmanı bakıyorum. Doktorumla konuştum emmeden sen çıkmak istemeden hastaneden çıkarmam istersen 1 hafta kal dedi. Ben bebek memeyi tutup güzelce emene kadar hastanede bile kalırım gerekirse. Ben elimden geleni yapıcam yine emmezse kısmet vicdanım rahat olur. Gerisi de konuşsun dursunBen de kv yanında gögsümü açıp emzirmedim. Emzirirken içeri gelip bakardı sütün geliyor mu diye sormasından illallah etmiştim neler çektim neler...Bebeğim emiyor zaten ısrarla sütünü sağ biberonla ver diye diretiyordu.Eşimin yanında doktor biberon emzik 1.5 aydan önce asla vermeyin demesine rağmen eşim de annesinin ısrarıyla biberon diye diretmişti.Ve stresten sütüm azaldı 2.5 ay mama verdim çocuğuma. Kızlar asla izin vermeyin konuşmalarına lohusalık psikolojisi zaten başka oluyor yetersiz hissettiriyorlar bir de iyice. Eşim şimdi birşey demez ona eminim de başka konuşan olursa ben de sen gibi cinnet geçireyimTabii emzirmeyi Allah nasip ederse.
kuzum sağol tatlımSen düzeldin mi canım oğlan nasıl
benimki de çok karışmaz ama çocukta karışacak gibi ve ben çok geriliyorum.
şimdiden emzircez çocuğu hiç mama vermicez demeye başladı bile.
ki bizim ailenin bebekleri ben dahil hiç emmişler. 4 ay kimisi 3 ay falan emmiş.
hele yeğenim 1 ay emdi.
ama kv bu durumu önceden söylememe rağmen beni bunaltıyor
Hahha kızı çok karıştırmaz gönderirse hevesini sende almak isteyebilir dikkat etBu konuda en şanslı benim sanırım
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım.
Görümcek de hamileymiş
Ay ne kadar sevindim anlatamam
KV ona gidecek bana zaman kalmayacak
(Burda olabilir okuyo da olabilir amannn ,)
İyiydi çok şükür hareket ediyordu oynuyordu içerdeben kaçırmışım bunu, hayır hiç öyle şeyleri kafana takma, her şeye de bir şey söylüyorlar yaaa
minik kuşun nasıldı iyi miydi
kızlar da içini rahatlatmış çok sevindimşurası olmasa gerçekten n'apıcaz yani
2.5 üstü olmaması gerekiyor gebelikte. Hatta ilk ikinci üçüncü trimesterlerde oranlar değişiyormuş.Moralini bozma canım.Anlamadığım benim tahlilde normal aralıkta görünüyorsun.Hastaneye göre değişiyor mu oranlar?Eki Görüntüle 2983729
Moralini bozma canım.Anlamadığım benim tahlilde normal aralıkta görünüyorsun.Hastaneye göre değişiyor mu oranlar?Eki Görüntüle 2983729
Kuzum hamilelikte sınır 2.5 olması gerekiyormuş. Bende hep o şekilde yonlendirildim doktorum tarafından.
Yokyokyok deme öyleHahha kızı çok karıştırmaz gönderirse hevesini sende almak isteyebilir dikkat et
Geldim sayfa sonunaaa şükür@rollercoaster müthiş pozlar vermiş güzel surat, maşallah @Amazing family hayırlı olsun erkek bebişin, sen tecrübelisin bizim ilk erkek, bakalım bizi neler bekliyor @-C-A-N-A-N-neler yaşamışsın öyle aşı sonrası, geçmiş olsun atlatmışsın şükür. Benim de bu akşam randevum. Biraz korkmaya başladım
Ben çilekten şunu aldım canım. Masa da olabiliyor sonra
Natura Baby Masalı Şifonyer
Yuvarlatılmış köşeleriyle Natura Baby Masalı Şifonyer, çocuk odasını şık bir şekilde tamamlar. Fonksiyonel özelliklere sahip şifonyerin üç adet derin çekmecesi çocuğunun eşyaları için yeterli alan sunar.cilek.com
Kuzum bende de aynısı oldu. Daha hastane odasında odada on kişi var kv eltim falan başladılar emzirtelim. 1 hayır dedim 2 hayır dedim 3 hayır dedim. Sonra tekrar sorunca ufak bi cinnet geçirdim. İstemiyorum diye bağırdım. Bir daha emiyor mu diye bile sormadılarDoğru zamanlarda cinnet geçirmekten korkmayın kuzularım.
Doğru zamanda bir cinnet her şeyi çözer
Bu arada ben normalde çok sakin bir insanımdır kolay kolay sesim bile yükselmez. O yüzden cinnetlerim daha etkili oluyor sanırımbu sefer daha sık geçirip rahat etcem akıllandım
Sadece ilk bebeği emmeyen bir anne olarak naçizane tavsiyem muhakkak bir emzirme danışmanından destek alın. Yine olmadıysa içiniz rahat olsun sonuçta siz yapılabilcek her şeyi yapmış olursunuz gerisi de kısmet biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?