Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oh bak bebiste iyimis. Hiç sıkıntı etme Allah in izniyle hiç bir şey olmaz. sende benim gibi aylık kan tahlili ver olmazsa takiplerini ihmal etme. ben aradan bir ay geçsin yine gidicem TSH baktirmaya ama hastaneye sağlık ocağına değil.
sade soda rahatlatmaz mıııı
Hiç denemedim kuzum. Ne desem yalan olur.

Ayy maşallah minnoş ne de güzel göstermiş yüzünü
Benim de 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason randevum. İnşallah onda da güzel haberlerle geliriz,geçmiş olsun canım

Gözün aydın canım maşallah tam bir bebiş olmuş ya sana benziyor baby

Böyle ultrason görüntüsü için kendin mi rica ettin yoksa doktor kendisi mi bakıyor

kendi açtıı, ya kocaman oldu yaa
içeride kendi halinde takılıyo, gülüyo, öpücük atıyo eğleniyo deli çocuk

Son düzenleme:
Aldıklarımmmı atıyorumm hepsi harika ben çok beğendim kızlar.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullansın canım. Zıbın takımı kalın mı yazlık mı? Dışı triko olan battaniye çok hoş görünüyor.Ben de uğrayayım yarına kalmış olursaNacizane fikrim patikleri iade edebilirsin yaz bebeği giyemez. Kışa dek ayakları büyümüş oluyor ayağına girmez canım.

ben kaçırmışım bunu, hayır hiç öyle şeyleri kafana takma, her şeye de bir şey söylüyorlar yaaa

minik kuşun nasıldı iyi miydi

kızlar da içini rahatlatmış çok sevindim şurası olmasa gerçekten n'apıcaz yani

Son düzenleme:
Maşallah uyuyormu annesiKilosu da iyiymiş sen ne ara 20. haftaya girdin sat kaçtı canım

Keira- iyi olmana çok sevindim tatlım. İnan stres yapacak bir konu değil
Kuzum yanlış anlama ama neden hayır diye ısrar ettin onu anlamadım
Kuzum ya ben hiç hoşlanmıyorum öyle ortamlardan. Zaten ilk bebeğim ameliyattan yeni çıkmışım çok ağrım var. Bir de erken doğum bebek iyi mi yaşıycak mı gibi büyük korkular yaşamışım. On kişi başıma toplanıp mememi mıncıklıycak. 33 haftalık bebek elden ele gezecek. Bana göre şeyler değil pek. Ki bence bu kadar ısrar da kötü bence. Anlayışsızlık. Kimi rahattır emizirir herkesin içinde. Kim çekinir odada emzirir. Brn zaten elti kv falan ile çok aşırı samimi değilim hep bir sınırım vardır. O da aşılsın istemiyorum böyle şeylerle.

ya ben dee sen de minnoşunu görücen birazdan videoya al
Ay kuzum ya bekliyorum 1 saattir. Anlamadığımız bir şekilde randevum görünmüyor sistemde. Ama bana onay mesajı gelmişti randevu aldığımda. Aradan yardımcı olacak ama bir saat önce de acil sezaryen çıkmış randevular 6 kişi geriden gidiyor dedi. Bakalım inşallah muayene olabilirim

Şansım yine benimle

Moralini bozma canım.Anlamadığım benim tahlilde normal aralıkta görünüyorsun.Hastaneye göre değişiyor mu oranlar?

Sonunu kadar haklısın o zaman tabi. Allaaaah bende çok mesafeliyim o tarafa karşı umarım çok fazla karismazlar yoksa bir cinnet anı beni de yoklayabilir. İnşallah zamanlı doğarlar da o stresimiz bir nebze de olsa azalır. Senin bebişin erken gelmesi de morel bozukluğuna sebep olmuştur muhakkak

Aynen kuzum zaten 1 aydan fazladır yatıyordum erken doğum riskiyle.
İnşallah bebişlerimiz vakti zamanında gelir de güzel güzel keyfine varırız her anın
Bence sen sınırlarını baştan koyarsan sıkıntı olmaz. Olursa da dediğin gibi bir cinnete bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…