Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Konya yıl başından sonra biraz sıcakladi ama kuru ayazı var çarşısı güzel zaten alattin oralardaki dükkanları hep yenilediler geçen ilk kez çıktım annemle ciğer yemeğe gittik valla dışarda yemek yemeği özlemişim bir saat sonra sancım oldu yine apartopar eve geldik cinsiyetten emin olayım tam önümüzdeki ay yine bı tur atayım çok günah bana yaaa

rollercoaster ya ben de tüm çektiğimiz videoları ezberledim 20 dk lık videoyu açıp sıkılmadan izliyorum doğunca napcaz yaaaa düşünsene çıldırıyorum

off bilmiyorum çok tatlılar ya böyle kendiminkine çıldırıyorum, birisi atınca da çıldırıyorum

bit kadarlardı böyle bizi eğlendirecek kadar nasıl büyüdüler

Bide kızlar bugün bimden yürüme arkadaşım gelmişti alan oldumu nasıl ben gidene kadar bitmişti
Aslında ben alacaktım ama sonra dedim Özge bekle. 5+9 ay var buna daha acil olanları alırsın diye vazgeçtim bide kartım doluydu yoksa benimde aklidaydi almak çok da güzeldi. Ama o zamana kadar yine gelir bence diye düşünüyorum.

sen bi daha ne zaman gideceksin, gittiğinde kocaman olacak yahuuu

Yaaa kuzu böyle göbek kordonunn sol tarafından biraz aşşağısında böyle tıktık etti 2 3 seferr ben öyle normal sanıyordum annem tarif edince hakkat öyleymiş demekki

Canım nasıl sevindim maşallah Gözünaydın neler almıştın kızına bakim
Sağol kuzum çok birşey almamıştım daha birkaç parça kıyafet almıştım. İndirim denk geldikçe alıcam
Bir de oğlumun kıyafetlerinin hepsini saklamıştım. Onları bir çıkarıp ayıracağım. Uniseks olan kullanırım dediklerime bakayım neyden ne kadar ihtiyaç var ona göre alırım diyorum. Bütçeyi elbise tütü toka gibi kokoş şeylere ayırmak istiyorum deliriyorum böyle şeyler almak için tütü aşeriyorum resmen

Haziranda çekilmez Konya hiç o sıcakta napcaz hiç bilmiyorum
off bilmiyorum çok tatlılar ya böyle kendiminkine çıldırıyorum, birisi atınca da çıldırıyorum

bit kadarlardı böyle bizi eğlendirecek kadar nasıl büyüdüler
Susam tanesi kadar diyordu ilk öğrendiğimde mucize değil de ne şimdi bu
Yaaa kuzu böyle göbek kordonunn sol tarafından biraz aşşağısında böyle tıktık etti 2 3 seferr ben öyle normal sanıyordum annem tarif edince hakkat öyleymiş demekki
Yerim onun ballarını yaa

Aynen kusum kac zmandir giremiyirm yirmilik dislerm costu etleri. Kesildi yari gomuktu kac kac gundur ffena agri cekiyorm aama sincabm karnda oynadikca hissettikce agrisi geeciyor bir nebze

Çok geçmiş olsun canım yaa, diş problemi çok olurmuş hamilelikte.

Oh, maşallah kuzuya.

.

Maşallah premsese.

Manken bir kızçe geliyor demek.

.

ahahaabu ne yaa -C-A-N-A-N- yaınca gördüm şimdi bunu nasıl kaçırmılım ben

parmaklara bak minnoşspor
Yaa çok değişik değil mi? Bu parmakları açıp kapatışını canlı izledik el salladı baya her muayenede bi el sallıyor zaten bizim kız

Ben sabah erkenciyim, erken uyumam lazım.
Hepinize iyi geceler güzel anneler
İyi geceler canım
Al benden de o kadar pembe tül aşeriyorum hajsjsjjshs hiç de sevmem normalde ama şimdi gözüme cici geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…