Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yüzde olarak demedi tam net diyemem ama kıza benziyor dedi kıpır kıpır olunca göstermedi pek fazla çikolatada iyi değilmiş anlamış oldum kıyafete gelince benim bir iki parçam kız bir iki parçam da erkek arkadaşımın da içine doğmuş kız kıyafetleri almış benimde içimden hep kız geçiyordu hayırlısı baklm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

minik kuzularımız güle güle sağlıkla kullansın

valla ben ilk defa böyle bim takip ettim, eşim bakar hep normalde

yine gelsin bu olayı çok sevdim
Aynen güzel oluyor ben hep takip ederim yine bebek ürünleri gelirse haber veririm burdan

Amin amin hayırlı sağlıklı bir şekilde dogsunlarda

İnanır misin senin videoyu bende tekrar tekrar izliyorum. Kendi evladimin videosu gibi
Haklisin bebeemm hem netleşmiş olur iyice Ben bile her gidişte değisirse ya cinsiyeti diye kalp çarpintisi yasiyorum
Neyse bu konu da yalnız değilim bende soruyorum . Doktor dicek deli mi ne

Gözünaydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallah

Bununla gelmiş geçmiş olsun kuzum
Çok şükür hepiniz iyisiniz
Başından bi tuz ekmak çevir ver derler ya da bir çocuk sevindir kuzum. Allah tekrar yaşatmasın kötü şeyler

Nasılmış anlatsana
Canım nasıl sevindim maşallah Gözünaydın neler almıştın kızına bakim
Ay bu pembe zürafadan kv de almış müslin kardeşliği
Ay sürpriz muayene çok sevindim canım maşallah kuzucuğa
Canım maşallah Konya nasıl çok özledim
Benimde fırçalarken hep kanıyor
Geçen hafta gittim diş hekimine diş etlerim için. Hamilelikte diş etinde böyle sorunlar oluyor dedi maalesef, temizlenmezse diş eti kanama yapar yumuşak yumuşak fırçala mutlaka bişi yedikten sonra dedi

Yok kızz demez benim doktorcuuum çok tatlı Ben zaten 20ocak detayliya kadar sabrediyorum sora gelsin pembişş kiyafetler
Ooyyy aynennn bende öyle edicemm aşkoomm yaa bide sürkeli git gel bi diycek erkek bi diycek kızz kafam karışcak en iyisi böyle beklemeekk tam net belli olsun dedim

Ya kıyamam, canım benim.

Gerçekten çok acayip bir duygu.

Gözlerimi kapatıp elimi karnıma koyuyorum ama saatlerce.

Nasıl bir mucize ya Rabbim.

.
Gerçekten ne büyük bir mucize ya. Bende düşündükçe aklım gidecek gibi oluyor. içimizde eli kolu bacağı kafası ağzı olan insanın küçültülmüş halleri yetişiyor. Şükürler olsun Allah a tüm isteyenlere de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin .
Canım Rabbim sağlıkla kavuştursun . Ne güzel herşey yolunda.
izlemekten çıldırıcam hareketlerini ezberledim
Hahahah hele gülüşü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…