Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben akşamdan beri elimi böyle açmaya uğraşıyorum zor değil mi ya böyle tutmak açılıyor da böyle tutmak zor yani
Yaaa yerim ben onu tabikide zor ama annesi deniyor işte ne güzel erkenden başlamış denemeye akıllı kuzum benim

Gözün aydın canım inşallah hayırlısıyla kucağına da alirsin yüzde kaç kız dedi banada % 80 90 kız dedi benim içimden de hep kız geçiyordu ama benimsemeye korkuyorum değişir diye gerçi dayanamadım gitip alışveriş yaptım ablasıyla kombin bile yaptık ama bakalım hayırlısı Allah'tan

bir papatyamız daha açtı

gözün aydın çok sevindim her şeyin yolunda olmasına

bir de kontrolde kıpır kıpır olup hareketler yapınca tadından yenmiyor
Sorma göz yaşımı zor tuttum ne guzel bı his diğer çocuklarda böyle değildim 11 sene önce bukadar detaylı göstermiyorlar di çok farklı bı duygu elini kolunu oynarken görmek çok güzel

iyi yaptın yaa aklında kalacaktı di mi
minnoşu da gördün
Aynen kuzum rahat edemedim 2-3 gündür şimdi içim rahat şükür
Ohhhhh, çok şükür canım.
Hadi gözünüz aydın.

.
Sağol güzelim
Aa bu ben etrafımdaki insanlar sıkıldı benden eminim
Carsamba günü işe giderken trafik kazası geçirdik canım ama çok kötü değildi şükür maddi hasar vardı sadece ama kaza olunca benim yine içim rahat etmedi gidip görmek istedim bebeği her şey yolunda şükür

Gözün aydın hoş gelsin kızçemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…