Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben 6 ay sorunsuz geçti diyemem 3 ay bulantı vs sıkıntılarım oldu ama şimdi aynı bahsettiklerini cougumuz yaşıyoruz. Bende çok bunaldım son zamanda

Bende de bi yoğunluk vardı aynı devam ediyoruz. Arkadaşım doğum yaptı bugün onu ziyarete gittim Allahım bende böyle olcam dedim bi duygulandım

Sen nasılsın?
Ayy ne güzel ya sırayla alacağız kucağımıza inşallah
Hastaneye ilk gittiğim zamanlar,karnı büyümüş olan hamile arkadaşları görüp ben de bu günleri görür müyüm diyordum,şimdi de dogum sancisıyla gelenleri görünce az kaldı bende böyle gelcem diye gün sayıyorum. Biraz bunaldım son zamanlarda akşamları çok ağrım oluyor,kasiklarima çok baskı oluyor zor yürüyorum. Kv geldi yardıma sağ olsun biraz dinleniyorum bu sayede

Bende son zamanlar pek keyfim yok yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum gece dönerken falan bacak aralarım falan ağrıyor zor dönüyorum.

Gözün aydınnnnn ne güzel haberler almışsın böyle özel bir günde

Bende son zamanlar pek keyfim yok yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum gece dönerken falan bacak aralarım falan ağrıyor zor dönüyorum.
Valla aynı canım bende. Gece kaç kez dönüyorum bilmiyorum. Ağrılarım oldukça kasıyoruz kendimizi bir de. Eşim geçen benden baya geç yatmıştı gece geldi üzerimde elini gezdiriyor dedim napıyorsun
Kanama,su gelmesi vs öyle bir şey var mı diye kontrol ediyormuş
Psikolojimiz mikemmel

Ben 6 ay sorunsuz geçti diyemem 3 ay bulantı vs sıkıntılarım oldu ama şimdi aynı bahsettiklerini cougumuz yaşıyoruz. Bende çok bunaldım son zamanda
Ne bileyim kızımda böyle olmamistim, tedirgin oldum onun için.

Bir de benim miniğin hala kafası yukarıda, bacaklar aşağıda, o da baski yapiyor olabilir bilemedim.

Teşekkür ederim cevabınız icin

Ne bileyim kızımda böyle olmamistim, tedirgin oldum onun için.

Bir de benim miniğin hala kafası yukarıda, bacaklar aşağıda, o da baski yapiyor olabilir bilemedim.

Teşekkür ederim cevabınız icin
Haklısınız önceki gebelikten farklı ilerleyince insan tedirgin oluyor. Bende diğer gebeliklerime gire farklı geciriyorum. Benim bebisin kafa aşşagıda bende ondan baskı yapıyor diyordum
Bunlar büyüdü de ondan baskı yapıyorlar,assagi veya yukarı pozisyonu fark etmiyor galiba

Ay bende sabaha kadar durmadan bi sağ bi sol dön dur.

Ay çok güldüm eşine ya

Aynen canım ya sanki 9 aylıkmışım gibi nefes alamıyorum.Iyice ağırlaştım.Bebiş hareket ettikçe canımı acıtmaya başladı henüz erken değil mi
Ani halsizlik bende de var.Evde bir de bebek olunca halsizlik çökünce mecburen çocuğa videolu şarkılar açıyorum asla yapmam dediğim şeyleri yapıyorum.Sürekli oyun istiyor çünkü

26+6 dan selamlar eee ben 10 hareket hissetmiyorum aksine bu hafta azaldı hareketleri. Al sana düşünecek bir şey
Eki Görüntüle 3021820
Kız çok saçma bu ya oturup hareketmi sayıcaz paronayak olur insan sürekli yatmıyoruz sonuçta
Aaaaa düşünme bakk sen hep hareketlisin çünkü ne zaman rahat otursan gün boyu o zaman hissedersin gerçekten 2 gün ben iş ettim evde hiç bi hareket hissetmedim bi oturdum 10dk başladı tepinmeye sıpaa
Bende dün evde temizlik yaptım gün boyu çok az hareket etti çünkü ayaktaydım hep normal bence

Ben de aynıyım, kızım hasta bir de. Halsizlik çökünce yavruma tablet veriyorum yatıyorum napayim

Sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah napalim, geçecek sayılı zaman. Artık öyle avutacagim kendimi

Kıız ne yaşıyosam ertesi gün burada okuyorum bende 1000 kere dönüyorum zabaha kadar niye dönüyorum bilmiyorum benim eşim yapsa uyku sersemliğiyle tepiklerdim heralde

Ahhh canımm ya allah kolaylıkk versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…