Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Gözün aydın canım

Çok sevindim benim de plasentam aşağıda inşallah benimki de yukarı çıkar

Yaaaa hadi gözün aydın sevindim valla

İyim canikom napiyim çaliş çaliş çaliş bunaldim valla sen napiyosun bebişko nasil
Aaa sen çalışıyomuydun ondan gelemiyosun demekki buralara
Napeemm bebiş iyi sağolsun gece 4de kadar pek neşeliydi uyutmadı annesini en sonda uykuya girdi ben gitmişim seninki ne alemdee

26+6 dan selamlar eee ben 10 hareket hissetmiyorum aksine bu hafta azaldı hareketleri. Al sana düşünecek bir şey
Eki Görüntüle 3021820
Aaaaa düşünme bakk sen hep hareketlisin çünkü ne zaman rahat otursan gün boyu o zaman hissedersin gerçekten 2 gün ben iş ettim evde hiç bi hareket hissetmedim bi oturdum 10dk başladı tepinmeye sıpaa

Ah bilirim o korkulu bekleyişi, o hissi...
Hadi gözün aydın olsun canım benim
Sağlıkla en doğalından doğumlarımız olsun

Aaa sen çalışıyomuydun ondan gelemiyosun demekki buralara
Napeemm bebiş iyi sağolsun gece 4de kadar pek neşeliydi uyutmadı annesini en sonda uykuya girdi ben gitmişim seninki ne alemdee
Aynen ya aksamlari cosuyor uyutmuyor cimcimeler son trimester dönemine girdik hayırlısıyla tamamlayalım sağlıkla

Aynen ya aksamlari cosuyor uyutmuyor cimcimeler son trimester dönemine girdik hayırlısıyla tamamlayalım sağlıkla
Hayırlısıyla kuzu 2 haftamız kaldı bu arada 3cü trimestere girdikmi süt partisi yapıcazz herkes sütü çekip atacak o sütt içileceeekkkkkk

Aynen ya yarım saatte bir çişe gidiyorum.Hatta bişey içince anında. Kızımda böyle şeyler yaşamamıştım bu daha farklı seyrediyor
Ya benim de kızımdan farklı seyreden bir hamileligim var sanırım.

6 ay sorunsuz geçti çok şükür, ne bulanma ne kanama hiçbir sey yoktu hamile değil gibiydim.
Simdi arada bir acayip halsizlik basıyor, elimden ayağımdan güç gidiyor resmen. Bulantı ve yanma oluyor, rahatsız edecek kadar çok değil ama aklım midemde oluyor.

Bir de nefes alamıyor, daralıyor gibi oluyorum vallahi sinir oldum, zannedersin 9 aylık hamileyim.

Iyiyizz çoo şükür sennnn
Bende bir iyi bir kötü öyle gidiyorum. Gün içinde çok iş yapmasam da ayakta çok dolanıyorum akşam 7 den sonra da belim kasıklarım inanılmaz ağrıyor ☹ kv geldi yardıma sağ olsun bulaşık,temizlik hallediyor ama çocuklar olmasa vücuduma bakarsan hep yatmam gerekiyor aslında. Şu günler bir geçseydi çok bunaldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…