Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Banada her sağlikocağına gittiğimm de hep idrar yaparken yanma oluyomu diye soruyodu bana bende yok diyorum yanmayla oluyor aslind abelirti hamile kalmadan önce yaşadım bunu berbat bise

Banada her sağlikocağına gittiğimm de hep idrar yaparken yanma oluyomu diye soruyodu bana bende yok diyorum yanmayla oluyor aslind abelirti hamile kalmadan önce yaşadım bunu berbat bise

Bende sadece sabahları sarı akıntı oluyordu ozamanda enfeksiyon vardı. En sonunda eve idrar stribi alacağım ya hergün test yaparım artık enfeksiyon varmı die :)

Bende sadece sabahları sarı akıntı oluyordu ozamanda enfeksiyon vardı. En sonunda eve idrar stribi alacağım ya hergün test yaparım artık enfeksiyon varmı die :)
Benimde öyleydiii sarı akintı ama çok şey etmedimm ozaman larda olunabiliyomuş diye okumuştum öylede geçti bittii bol bol sudan başka işe yaramıyorr hahahaha eve alinacak herşey var vallahiii

Benimde öyleydiii sarı akintı ama çok şey etmedimm ozaman larda olunabiliyomuş diye okumuştum öylede geçti bittii bol bol sudan başka işe yaramıyorr hahahaha eve alinacak herşey var vallahiii

Olmamı daha neler neler var almamız gereken :) bize bıraksalar hastane odasına çeviririz de neyse

Reactions: Jou
Hamilelikten önce bende de enfeksiyon varken yanma oluyordu
Ama hamilelikte yanma hiç olmadı
Bu yüzden enfeksiyon olduğunu hiç fark etmemiştim ben

Bir arkadaşımın tüm hamilelik süresince enfeksiyonu vardı. Sırf bu yüzden erken doğum yaptı
Bendede o fark etti aslında ilk
Çok fazla tuvalete gittiğim için. Sende enfeksiyon var dedi
Bende hayır yok yanma falanda yok dedim
Doktora gittiğim gibi doktorda fark etti bir idrar tahlili yapalım dedi

Rabbim bir kolaylık sağlıyor işte
Derdi veriyor ama kaldırabileceğimiz kadar
Birde yanma olsa hiç dayanamazdık

Ama bu aylarda zaten sık tuvalete gidilmiyor mu tek anlamanın yolu arada test yaptırmak sanırım ya

Bakalımm kuzumm sıksık idrardada oluyor evettt onu unutmuşumm yanma çok fena yaaa ağladım resmen

Ama bu aylarda zaten sık tuvalete gidilmiyor mu tek anlamanın yolu arada test yaptırmak sanırım ya
Çok sık gitsende daha farklı oluyor
Az az geliyor. İdrar debisinde azalma oluyor.
İdrarı yapıp kalksanda sanki hep bir tuvaletin varmış hissi oluyor
İdrar Koyu renkli olabilir
Mide bulantısı olabilir
Kasıklarda ağrı yada acı olabilir
Birde sanki böyle kasıkların aşağı doğru çekiliyormuş gibi bir his olabilir.
Bunlardan biri bile varsa gidip bir test yaptırın kızlar

Yaaaa çok güzel haber bu şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…