Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Patlamış mısır yiyormusun?Ben hemen hergün kendim yapıp yiyorum mide bulantum başka türlü geçmiyor.O mu kilo yapıyor acabaAma yağını çok az koyuyorum.
Patlamış misırı yiyorumm ama hergün değill dizim olduğu zamanlarda hergün yersen eder tabii herşeyin fazlası zarar ya hep az kalorili olduğu için almiyo kilo ya uygulamada bile dedi en düşük kalori diye hamilelikte yenir diye
Akşam yemeklerin nasıl gidiyo peki kuzu ben mesela ara öğünde hiç acıkmıyorum 12 de sağlam kahvaltı ettiğim için 6da yemeğim oluyo 9 da çay yanına iştahımı kapatacak şeyler ceviz oluyo tuzlu kurabiye oluyo

Akşam yemeğim de çok yemiyorum ki.Haftada 3 gün sebze 2 gün et 1 gün balık 1 gün tavuk bu şekilde.Kızımdan ötürü sağlıklı yağı az yemekler yapıyorum zaten.Ekmek de sadece kahvaltıda yiyorum.
Kahvaltı 2 yumurta süt peynir zeytin tereyağı pekmez
Yemekten sonra 1 tane meyve yiyorum. Varsa evde 2-3 dilim tatlı ya da 2 dilim kek yerim arada.
Mısırı gündüz yiyorum.
Normalde yediğim şeyler.Hamilelikte kilo olarak geri dönüyor.Zaten akşama dek ayaktayım.

Oooo sen gayett iyi yiyosunn yaniii bünyeyle alakalı ozamann yaa ben hamileyken kilo almamaya başladım ama açma falan hiç yemediğim için bide şekerli türlerde yemediğim için herhaldee vallahii bende anlamadımm gayette iyi yapıyosun yanii benim ekmeğim hep tambuğday hiç normal ekmek yediğim yok

Bir tek bazen canım tatlı istiyor 1 çikolata lokum vs yerim ama abartmadan.Onun da o kadar kilo yapacağını sanmam.Hamur işi zaten yok midemi yakıyor. Dediğin gibi bünyeyle alakalı demek ki.
Bebişler doğsun da veririz inşallah.

Reactions: Jou
Evettt kuzumm bi tatlı nedirr oda az bise yanii zaten hayırlısı yaa benimde şekerim olmasa kiloma takmazdım bakalım haftaya sonuçlar neolcak

Evet ayakta hareket halindeyken biz onlar sallandığı için uyuyorlarmış

Hiç boşver bunlar çok detay

Kız ciddiyiz aa niye inanamıyosun bi türlü

Öyle etcez kuzu Zekta1 nın dediği gibii benimki espri olarak söyledim canım bence güzel fikir ben fikrini beğendim eğlenceli olur neolcak tabi sen bilirsin katılmak istersen katılır eğlenceli olur
Süt fışkırtma yarışması bakalım hangımızınkı daha uzağa gidecek

Kaç çıktı enfrksiyonun, kolestrol yükseliyormuş hamilelikte

Ne fışkırtması kızz hakkattt anlamadınmı lenn nedediğimiii işimiz yok sütü fışkırtttcazz anne sutü dediğimm espriydii normalde hangi sütü içiyorsan onu çeker atarsın anlamda dedim

Kız yok dur nerelere gittin öyle şöyle açıkça anlatıyım burda geçen 3. Trimester konusu açıldı geçtik geçmedik ordan işte konu nasıl ilerlediyse hatırlayamıyorum geçtikmi kutlayalım hep beraber dedik kutlama şeklimizde bir bardak süt kaynatıp içmek buraya da sütün fotosunu atmak bu yani olay

Şu mart ayının acil bitmesi lazım yaa sürekli sağıma soluma yatmaktan kalçalarım uyuştu akşamları mutfağı zor topluyorum uyku da sıfır
Al benden de o kadar, 2 gundur zor hareket ediyorum karnim da bi sert bi sert, kalca bacak sirt bel heryerim agriyo perte ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…