Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Üfff geçmiş olsun canım.Ben 1 ay boyunca hem iğne hem de ilaç almıştım ancak geçmişti.
1 ay mı
cok geçmiş olsun cnm
Sağol cnm
Kaç çıktı enfrksiyonun, kolestrol yükseliyormuş hamilelikte
Değerleri hatırlamıyorum. E-nabızdada sisteme girilmiyor şuan.
Ama çok yüksekti.
Sistem bugün açılmazsa Yarın hastaneye gittiğimde görebilirim tekrar

Kızlar süt sağma makinesi alacak mısınız ? Hastaneden kiralasam mı diye düşünüyorum belki sonra ihtiyacım olmaz boşuna almayayım dedim. Sizlerin planı ne

Ben gerekirse alırım diye düşünüyorum. Eşim gidip alır hemen mağazadan gerekmezse boş yere almış olurum yoksa

Varmış canım hastane tipi makine kiralayabiliyorsun çekimi daha iyiymiş. Bana ihtiyaç olcak çalıştığım için ama doğumdan sonra almak daha iyi sanırım.
Bende hiç almadımm ihtiyaç olursa eczaneden eşim alır gelir nedir yanii bulunur sonuçta ama kiralamada varsa kiralarız

Iyi akşamlar canım iyi gidiyor çok şükür, arada uzun süre bebek hareketlerini hissetmediğimde istemsiz bir stres yaşıyorum sonra iki tık tık olunca rahatlıyorum. 9 ayım böyle geçecek muhtemelen, 2 hafta sonra benim de şeker yüklemem olacak bakalım insallah her şey normal çıkar

Bu arada benim göbeğim çoğu zaman sert oluyor ama bu başından beri böyle öyle yumoş olduğu zamanlar çok nadir. Doktorum sertlik olduğunu görünce magnezyumu günde ikiye çıkardı. Kızlar var mı sizde de böyle bir durum. Bebek büyümeye devam ettikçe sertlik de devam edecek diye düşünüyorum şahsen.

Benimde haftaya allahın izniyle inşaallahhh şeker yüklemesii
Benim genelde hep yumoş gibiii sertleşme sadece bebek bi tarafa toparlanınca sert oluyo okadar magnezyunla alakalı demekki böyle hep sert olması bide sertte en çok 9ayınca oluyor

Kızlar süt sağma makinesi alacak mısınız ? Hastaneden kiralasam mı diye düşünüyorum belki sonra ihtiyacım olmaz boşuna almayayım dedim. Sizlerin planı ne
Kuzum ben düşünüyorum. Çünkü hem Mastit için iyimiş hem de çalışan bir anne olucağımdan süt sağmam gerekecek. Çalışmıyor olsam bile illa bir yere gitmek gerekecek sağıp koymak ihtiyaca göre mantıklı geliyor. Lansinoh alıcam büyük olasılık tek karar veremediğim tekli mi çiftli mi arkadaşım çift al kesinlikle ben memnunum dedi. Lansinoh hem elektrikli hem pilli imiş bu arada. Fiyatlarda maşallah coşuyor

50 mg lık yapıcaz aç gel dedi bana; 50 mg da bir adet baklavaya denk geliyomuş. size de 50 mg seklinde mi olacak, bir bilgi verdi mi size?

Ne fışkırtması kızz hakkattt anlamadınmı lenn nedediğimiii işimiz yok sütü fışkırtttcazz anne sutü dediğimm espriydii normalde hangi sütü içiyorsan onu çeker atarsın anlamda dedim

Bikaç gundur okumuyorum kaçirmişim dalgami geciyolar diyorum haha cok iyidi anne sütü Jou hep senin yüzünden

Bebek toplanınca bir tarafım sertleşiyor bölgesel olarak.. Genelde sağ tarafta oluyor Onun içinde normal dedi doktorum.

Lansinoh ciftlisi cok öneriliyor bende aldim bakalım nasil ileryecek sürec dediğin gibi şart bencede özellikle çalişiyorsan Şimdiden dusunuyorum nasil birakicaz da işe baslicaz cok zor geliyor

50 mg lık yapıcaz aç gel dedi bana; 50 mg da bir adet baklavaya denk geliyomuş. size de 50 mg seklinde mi olacak, bir bilgi verdi mi size?
Hiç konuşmadık biliyomusun o konuda ya ultrasondan sonra daha gidemedim bitürlü eşimin iş yüzünden bende açkarna gideyim düşünüyorum neolur neolmaz

Ayaktayken baya sert oluyor ama yatınca yumoş gibi oluyor benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…