Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Buda çok güzell keşke park yatağın yerine bunu alsaymışım yok bu bildiğin beşik kuzu benimki park yatak ama enazından heryerede taşıyabilirim onu
Park yatak nedir bir bakayim banada fikir olsun bende henüz almadım ay cesit cesit insan ne alacağını şaşırıyor gerçekten

Selam kızlar.Nasılsınız ? Ben anne yanında bakıma alındım mesajlara yetişemiyorum Bu arada hamile taytı bakanlar varsa pentinin modelini beğendim kumaşı duruşu güzel tavsiye ederim
Penti efsanee yaaa ordan alamadim trendyoldan aldım bende ama tam yazlık buyüzden giyemedim

Evet bu tarz görmüştüm kullanışlı bir beşiğe benziyor. Geldi mi peki sağlam mı baktınmı canım?
Biz kendimiz gidip almıştık sağlam kuzu sallama şeyi bile var sallanıyormuş onu bilmiyorduk ben renkli almak istemedim ikinci çocuğumada kullanışlı olsun dedim gri aldım anakucağınıda aldım ellektrikli müzigide var

Hangi marka aldın Canım kaçırmışım Ben de yoykoya bakıyorum ama daha karar veremedim.

Reactions: Jou
Cok iyiymiş güle güle yatsın kuzucuk

Reactions: Jou
hamileligin 19. haftasında 3.dozumu (biontech) oldum acikcasi pek yan etki yaşamadım ateş vb cogunlukla kol agrisi ve yorgunluk yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…