Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Selam kızlar.Nasılsınız ? Ben anne yanında bakıma alındım mesajlara yetişemiyorum Bu arada hamile taytı bakanlar varsa pentinin modelini beğendim kumaşı duruşu güzel tavsiye ederim
Ohh ne güzel anneler iyi ki varBende defactodan aldım 2 tane ama henüz giyemedim havalar soğuk diye biraz inceymiş

Ben almadım diktircem. Şimdilik 1 tane diktirmeyi düşünüyorum yorganı falan kullanılmayacağı için
Mantıklı kuzu ben hazır almayı düşünüyorum bakalım
Kızlar sizin karınlar yukarıda mı? Her gören karnın aşağıda diyor bana. Bence gayet normal yerinde gibi
Benimde aşağıda hatta geçen annem dediki sanki senin karnın aşağıda normal doğum yaparsın sen dedi
Daha o güzelleri göremicennn
Ah ah

@Jo
Selam canım. Benim hala yoğun geçiyor telefonu gün içinde elime çok alamıyorum malum kv bizde. Sağ olsun her işimi yapıyor ama evde kendi başıma kalmayı özledim şimdiden evi b*k götürsün biz yine kendimiz kalalım kafasına girdim. Bir daha yardım istemeyi düşünmüyorum bu yüzden. Sen nasılsın

Yaaaa kv bende 2 hafta kaldı seni çok iyi anlıyorumm kuzum
Bende kendi başıma kalmak istiyordum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…