Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Mantıklı kuzu ben hazır almayı düşünüyorum bakalım

Benimde aşağıda hatta geçen annem dediki sanki senin karnın aşağıda normal doğum yaparsın sen dedi

Ah ah
Benim diktirmemin sebebi bizimkiler kendi kafalarına göre yorgan yapıyorlar ölçü tutmuyor

Normal mi oluyormuş kolay oluyor demek ki bana göre normalde herkes aşağıda deyince dedim noluyor

Ben de nextme forever aldım. Benimki de sallanmıyor. Ama henüz kurmadım daha. Derli toplu sağlam bişeye benzediği için aldım. Bi de uzun süre kullanabilirim o modeli. Diğer modellerinden biraz daha büyük. Hemen oda yapmayı düşünmüyorum ben de.

Evet öyle gibi senin erkek demi top gibi çıkmış benim daha yayık aslında fotodan bi tık daha büyük duruyo küçük çıkmış
İlk 4 ay baya yaygindi kesin kız diyordum birden sivrileşti
Benim ki daha yakın çekim uzaktan çekince öyle çıkmıştır canım. Düşük mü sence karnım?

Yaaaa kv bende 2 hafta kaldı seni çok iyi anlıyorumm kuzum
Bende kendi başıma kalmak istiyordum hep
Sorma canım ya. Ne zaman giderler diye düşünüp duruyorum. Sonra kendime kızıyorum sonuçta ben çağırdığım için geldiler ama yanlış tercihti kesinlikle
Anı yaşamaya çalışıyorum artık yapacak bir şey yok

Reactions: Jou
Benim diktirmemin sebebi bizimkiler kendi kafalarına göre yorgan yapıyorlar ölçü tutmuyor

Normal mi oluyormuş kolay oluyor demek ki bana göre normalde herkes aşağıda deyince dedim noluyor
Annem aşağıda olması daha iyi dedi artık bilemicem

Bende çagırmıştım vallahi bin pişman olmuştumm kv mutfağın altı ustü içine etti allah razı baktı etti ama yanii salma kendini yani
Artik biran önce gitsede kafamı toparlasam diyodum zaten içim sıkılıyodu deli oluyodum bidaha allahımm dedim daha mecbur etmesin neolursa olsun insan sıkılıyor sende daha deme bari kuzum anne yoruldun bundan sonra ben ederim dersin

Kızlar çok ayakta kalınca kasıntılarım da haliyle çok oluyor resmen nefes alamıyorum o dinçlik gitti 3. Trimester zorlu gececek gibi görünüyor ev isi yapmakta zorlanıyorum hemen nefes nefese kalıyorum
Sizde nasıl durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…