Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haaaa öyle deseydin ya doktora gitmedim birinden duydum diye sende burdakilere çok takma bakma doktorun nedediyse öyle git bi bildiği vardır demekkiki amaaa başka doktorada giden var ya buara hep ayar oldu ben bilmiyomuyumda gidiyon gibi

Yani şimdi lazım sana. Bulantın enfeksiyondan mı sence? Bulantı hapı kullanıyor musun bir de?
Hem kadın doğumcu hemde dahiliye doktoru enfeksiyondan dedi
Bulantı hapını da bulantıdan içeniyorumki
İçiyorum daha mideye inmeden geri çıkıyor
bi şampuana o kadar para vermeye gerek yok o zaman baby me devam
Bende öyle düşünüp baby me aldım.
Sonra dayanamadım bübchen set aldım.
Baby me şampuanıda anneme bırakacağım
Orda yıkandığında kullanır
Evet içeriği temiz o yüzden aldım. Mustelanın değişmiş diyorlar
Göz yakıyormuş.
Pişik oluşturuyormuş

Ankaradaki tüp bebek yapan doktoruma sordum diye düşündü kesin :) ama tedirginim korkuyorum ne var sorduysam

Hametanda iki çeşitmiş
Biri pişik için biri başka bir şey için hangisini piline kullanıyorlardı hatırlamıyorum.

Kızlar doktorum 30. Haftadan sonra yatış yapacağız öyle takip edeceğim dedi tabi nisanın ilk haftası sanırım yatış olacak bu ay herşeyimi hazırlamam lazım. Böyle düşünmüyordum ya ben

Konuya hakim degilim canım neden yatış yapacaksın?

Canım rahim ağzı boyun10mm kadar düşmüştü. Rahimde açıklık vardı kese dışarı çıkmıştı. Dikiş atıldı 14. Haftada o günden beri yatıyorum baya riskli durumdayım yani. Oyüzden 30dan sonra her ihtimale karşı yakından takip etmek istiyor

Reactions: Jou
Hayırlısıyla birsey olmaz canım gerekli tedbirleri aldıktan sonra sen moralini yüksek tut allah yardımcın olsun

Her ihtimale karşı cantan falan hazır dimi?

Hametan bende duydum. Ama 2 çeşidi varmış sanırım onun da

Aaa öyle miymiş bak yeni bir şey öğrendim

Anaaaa o derece. Ay valla çok üzüldüm yaaa ben azıcık bulantıdan ne çektim de. Allah yardımcın olsun

Kızlar doktorum 30. Haftadan sonra yatış yapacağız öyle takip edeceğim dedi tabi nisanın ilk haftası sanırım yatış olacak bu ay herşeyimi hazırlamam lazım. Böyle düşünmüyordum ya ben
Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm
Sakın panikleyip canını sıkma
Daha yakından takibin yapılacak bu şekilde düşün
Hiçbir şeyim yok herşeyi hazırlamam gerekecek deyip sakın kendini de bir anda yorma
Hım biri sarı biri mavi imiş doktora sorup almak lazım yine de ama market urunlerinden iyidir diye düşünüyorum bilmiyorum
Ama Neticede ilaç türevi bir şey sen doktorada danış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…