Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah kııızz benimkide öyle bı yan duruyor bı aşağıda duruyor bebeğin normal duruş pozisyonuymuş o inşallah normal dogumu rahatlıkla yaparız
Aaa süperrr yan şey ya toparlanıyo sağa benimde arada oluyo ama kasığıma baskı vuruyordu demekki kafasıymış ben ayağını sanardım doktor herşey çok guzel dedi aşagida dedi olması gerektiği gibi çok güzel dedii poposunuda gördüm ağzını açıp dil çikardı anasınaaa sıpaaa

Oyyy lokum yaa
benimki yüzünü gene göstermedi neler yaptık sağ donuyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor doktor karnıma hafif bastırıyor yyuzunu dönsün diye 20 dk uğraştık göremedik gecen seferde göstermemişti

Reactions: Jou
Anam bu bebelerde çok nazlı doğumdan sonra herkes bebesinin yanağına yapışsın bol bol sevelim

Hahahahahaha ışıgından dan galiba bizde yüzüne geldik bi eli yüzünü kapattıkı yan gözagzı burnunu gördük dün 950 gram olmuş haftasına göre gifiyormuş resmen gunluğümdeki gibii aslinda 27haftasına gidiyo ama 26 haftalık şuan

Masallah tatlım bızımkıde öyle doktorda ultrasondan yayılan ses dalgalarından rahatsız oluyor olabilir dedi o yüzden kapatıyo olabilirmiş yüzü sırtıma dönmüştü çünkü

Reactions: Jou
Gel sarılalım aynıyız çoğumuz. Bir kaç gün güzel uyudum diyordum uyandığımda sırt üstüydüm hep meğer ondanmış. Bugün yine aynı durmadan sağa sola döndüm durdum sabaha kadar

Çok geçmiş olsun 2.trimester da işlem yapılabiliyormuş dişe duymuştum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…