Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anladım canım bende öyle oluyor ama kendimi suçlu hissediyorum bebeğe zarar veriyormuyum diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım da

Anladım canım bende öyle oluyor ama kendimi suçlu hissediyorum bebeğe zarar veriyormuyum diye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım da
Amin hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Bende sıkışıyormu acaba diye düşünmekten dümdüz yatıyordum sonra sırt ağrısı bel ağrısı çekiyorum bi sure
sıkışmaz dedi doktor biraz da yastıkla karnımı desteklıyorum yan yatarken bi nebze daha konforlu bi uyku oluyor

Ben sağ tarafa yatınca karnım ağrıyor sırt üstü de tam kendimi yatağa vermiyorum sağ kalçanın altına yastık battaniye koyuyorum yine sola eğilimli oluyorum ben sadece solda rahat yatabiliyorum canım

Ben hem sağ hemde sol tarafa yatıyorum
İkisindede yastıkla desteklediğim için sıkıntı olmuyor
Fakat genel olarak sağ tarafa yatıyorum
Sola hala alışamadım

Kızlar normalde sırt üstü 10 dk yatsam yerimden kalkamıyorum ağrıdan
Bu yüzden uyurken o pozisyonda yatmıyorum
Ama gündüz uzanırken arada sırt üstü de yattığım oluyor
O zamanda hem sağdan hemde soldan bu hamile yastığı ile destekliyorum direk sıkıştırıyorum kendimi yastıkla
Kalçam falan biraz yastığın üstünde oluyor
O zaman ağrı vs olmuyor bilginiz olsun

Ben de sırt üstü yatıyorum ya olmuyor ama bir şey olmaz diye düşünüyorum

Günaydın kizlar

Grubun tek dişçiye düşeni ben oldum herhalde:)
Insallah da olmasın, ben çektim siz çekmeyin.
Dün dişçi koltugundaydim, bir diş çekimi bir kanal tedavisi yapıldı. 27. Haftadayim, doktorum rapor verdi, hiç ama hiç sorun olmuyormuş. Aranızda benim gibi diş ağrısı ceken ama bebeğe bir şey olur diye korkan varsa diye yazdım. Ki umarım yoktur, sevgiler

Düşünme öyle kuzu niye umudun olmayası çokmu şekeli şeyler tükettinkii acma cok mu yedin bunlar pek yemediysen herşey normaldir kiloda yapıyor tabii de belli olmuyor
Aslında çok tüketmemiştim de şu son 2 hafta misafirlerke falan kaçırdım herhalde

Reactions: Jou
Aslında çok tüketmemiştim de şu son 2 hafta misafirlerke falan kaçırdım herhalde
Olur okadarrr yanii ama buaydan sonra daha cok dikkatli olmamiz gerekirmiş benim kız kafasıaşsağıda neolur neolmaz doğru düzgün iş edemiyorum artık eşim edecek bizim kızçenin odasını temizlicek ama olsada çıksada neolcak dikkat edersin bundan sonra

Amin allah razı olsun. Aaa döndümü bebek aman çok dikkat et

Reactions: Jou
Ciddi miiii görmedim Allah belalarını versin pisliklerin yaaa tüylerim diken diken oldu
Yeni haber değil canım.Biz öpmeye kıyamıyoruz pislikler neler neler düşünüp yapabiliyor.Allah hepimizin yavrusunu sapıklardan korusun.
Sabah uyanabildinmi işe gidebildin mi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…