Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok ciciler 4 yaşında ki yeğenim de öyle bebekken şapkasını çıkarırdı kafayı çevire çevire hiç sevmedi o tarz şeyleri şimdi de aynı

Masallah tatlım bızımkıde öyle doktorda ultrasondan yayılan ses dalgalarından rahatsız oluyor olabilir dedi o yüzden kapatıyo olabilirmiş yüzü sırtıma dönmüştü çünkü
Evettt benimkide bianda kapadı yüzüne gelince

Gel sarılalım aynıyız çoğumuz. Bir kaç gün güzel uyudum diyordum uyandığımda sırt üstüydüm hep meğer ondanmış. Bugün yine aynı durmadan sağa sola döndüm durdum sabaha kadar
Aynen valla çok her türlü zorluğa var annelik kolay değil Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Açlık 105, geçen ay 88di ( sınır 110muş şimdi tokluk bekliyorum.
O zamann birşey yok fazla çıkmamış o hafta biraz kacirdıgın fazla ondan öyle çıkmıştır beyaz undanda uzak durursun oda yapar tambuğday ekmek yersin ufak diyetle başlarsın açma ve tatlıyı kısıtlarsın gened eiyi çıkmiş

Kesinlikle öyle. İsyan etmiyorum da hamileliğin bu kadar zor geçeceğini tahmin etmiyordum
Tabiki de çok güzel bir nimet insan güzel bir şekilde yetistirirse ahiretede dünyada çok büyük bir nimet ama zorluğu da çok o yüzden cennet annelerin ayakları altındadır denmiş

Şimdi hamilelikten hamileliğe bebekten bebeğe fark var o yüzden hiç belli de olmaz ama kızıma hamileligimi. Doğru dürüst hatırlamıyorum ama ama ne zorlukla büyüdü çok iyi biliyorum uyku sorunu vardı hep yeme sorunu hayla var kolik bebekte baya zor geçti

Günaydınnnnn kızlar biraz önce eşim ne düşündü neyi kafaya taktı bilmiyorum beni aramış geçen hafta kontrole gittiğimizde kaç haftalıktı diyor 26+2deydik dedim. Ya 26sı kac haftadır 26 diyorsun dedi inanmadı son adet tarihimi söyledim hesapladı öyle inandı. Ailecek iyi değiliz yaww. Bende bebek yine hareket etmiyor diye sabahtan beri çikolata yiyip yiyip sola dönmüş hareketini bekliyom

Aayyyy kim sorduysaaaaa nasıl cvp vereceğinii bilmediği için kafası karıştı adamınnn
Bakk halaa düşünüyosun benimkide bugece pek hareketli değildii hiç hemdee ondan böyle rahat uyudum ben

Aayyyy kim sorduysaaaaa nasıl cvp vereceğinii bilmediği için kafası karıştı adamınnn
Bakk halaa düşünüyosun benimkide bugece pek hareketli değildii hiç hemdee ondan böyle rahat uyudum ben

Gerçekten mi ya bende kaç gündür rahat uyuyorum. Eşim sabah kalkmış işe girmiş hiç uyanmamışım bile.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…