Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Güzel haberlerle gel inşaAllah. Açlık kaç çıktı

Âmîn ecmain. Sonucu göremedim henüz. E nabıza düşmemiş, kendi sitesinde de açmadı bi türlü
E nabıza düşmüyor eğer özel hastane ise, açlığı direk söylüyorlar aslında toklukda bekliyorsun. Evet kendi sitesine direk düşüyor ay hadi güzel sonuçlar alman duasıyla yaz bizede

E nabıza düşmüyor eğer özel hastane ise, açlığı direk söylüyorlar aslında toklukda bekliyorsun. Evet kendi sitesine direk düşüyor ay hadi güzel sonuçlar alman duasıyla yaz bizede
Birazdan son kanı vericem sorayım bi, inşallah güzel çıkar. Haber vereceğim

Yapma valla iç ilacını 5 çok düşük değilmi , bende de kabızlık falan oldu ama hem kendimiz için hem bebek için içmek zorundayız. Mide bulantısımı yapıyor?
Ben hiçbir ilaç yada vitamin almamama rağmen kabızlık çekiyorum zaten
Evet mide bulantısı yapıyor

kızlar selam, Koşuyolu Medipol'de takibimi yaptırıyordum. Ama doktorum hastaneden ayrılmış. Mine Kaymakçı'yı önerdiler. Mine Hanım hakkında bilgisi olan var mı?

Kızlar hepinizden Allah razı olsun şimdi çıkacağız hastaneden şimdilik açılma sancı ters Bi durum yok. Yine de dün her ihtimale karşı ciğer geliştirici ve progestan yapıldı. Erken doğum söz konusu değil dedi. Plasentamda yukarı çıkmış bebek de sabah makat gelişti çok şükür öğlen şimdi başı aşağıda konumlanmış.

Ayy çok şükür

Geçmiş olsn canım,çok sevindim sorun olmamasına

Ya alışık olmak değil de erkenden yikarsam tozlanir diye düşündüm belki Ramazan'ın sonuna doğru yıkarım çünkü alışverişi bitirdim zaten ,sadece yıkamak kaldı ütü işini de oturarak hallederim inşallah,sağlık olsun biz de bebislwr de iyi olalım bunlar çok zor gelmiyor bana.
İnşallah herşey yolunda gider erken doğum riski olmaz.
Son zamanlarda tatlı tatlı yıkar utuleriz

Üşüttüm canım bende ona bağlıyorum ağrımı
Sağ ol
Bende de oldu aynı şey resmen yuruyemedim belim karnım tutuldu o gün okulda çok üşümüştum ,hatta eve gelirken arabadan inip yuruyemedim ağrıdan dinlen bol bol kendini sıcak tut ,benimki de öyle geçmişti sabaha.doktora da gitmemiştm çünkü resmen iliklerime kadar usudugumu hissetmiştim çalışırken.
Sana da çok geçmiş olsun bugün daha iyi msn canım

Ben daha birşey almadım millet yıkama ve ütüden bahsediyor
Hiç mi almadin yoksa tamamlanmadı mi
İlk bebisten kalanlar varsa belki ondan dolayı için rahattır.
Ben de ilkten kalan çok az şey var dağıttım hep,ama bu kız diye heveslenip erkenden alışveriş yaptım
Gaza gelmezsem en erken ramazanin son haftasi yıkarım gaza gelirsem de Allah kerim
Allah zamanında kavuştursn bebislerimize , sağlıkla

Kabızlık icin neler yapıyorsun bende gercekten bıktım yani
Açıkçası hiçbir şey yapmıyorum
Çünkü benim kabızlık sorunum kronik
Yıllardır çekiyorum 15-16 yaşlarımdan beri var bu durum bende
Haftada 1 yada 2 kere gidiyorum

Hamileliğin başında kendiliğinden düzeni girdi gibi oldu
Şimdi yeniden tekrarladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…