Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım geç oldu biraz ama enfeksiyon için kuru dut kürü yap mutlaka. Netten bak tarifi çıkıyor. Amin ol ilaçlardan iğnelerden çok daha etkili
Şimdi nasılsın daha iyi misin
Evett bu sabah tartıldımm 2 buçuk kilo aldım sevinebilirisiniz arkidişleeeerrrr

Ooo sen alışıksın demek ben bugün başladım yıkamaya ilk posta yıkadım. 3-4 makine daha yıkarım heralde
Kızlar ya isimli halı bakmak istiyorum bizim kızçe için ama trendyolda hepsiburada hiç güzel yok başka güvendiğiniz bi site varmı
Canımcım yaaa kızının ismi ayaklar altında olacak hiç öyle düşündün mü
Ya sanki benim göbeğim küçüldü gibi bebikte öyle çok hareket etmiyor sürekli tekmeleyen nerdee
Aynen canım ödem gittiği zamanlar kayboluyor bizim de rahat ol sen
Çikolata yemek daha iyi ama :) benim göbeğimde küçüldü sanki sizde var mı öyle bir durum
Var vaaar sen güzel gönlünü ferah tut
Aşağıda olması iyi birşey kız kötü değill
Kafası yanii bugidişle normal doğuma giderim inşaallahh
Heee bi hapşırıkla fırlat dimi
Kızlar midem çok ağrıyor ne iyi gelir ki,gaz sıkışması gibi sanki kramp giriyor
Canım çok geçmiş olsun. Rezene ve papatya çayı iç lütfen çok iyi gelecek Allahın izniyle
Oy oy çok tatlı. Güle güle giysin minnak
Ayrıca öyle şeyler getirme aklına. Az kaldı büyük kavuşmaya
Dayanamadım acile geldik kızlar. Tahlil sonuçlarımı bekliyorum,hala çok ağrım var
Canımcım nasıl oldun
Daha iyisindir inşallah

Çok güzelmiş canım.Sağlıkla giysin inşallah⚘Cennet kuşu oldu o annesi seni orda bekliyor.

Ben daha birşey almadım millet yıkama ve ütüden bahsediyor

Bol bol su iç bari zordur eminim tahmin edebiliyorum ağrıyı

Bence bırakma benim demirim iyi olduğu halde baya benden almaya başlamış bebek, ilaç kullandığım halde 123den 92'ye düştü
Benim değerim 5’e düşmüş
Bol bol su içmeye çalış
Ben o kadar iğne yedim banamısın demedi
Yarın yeniden doktora gidiyorum enfeksiyon için
Araştırayım cnm
Teşekkür ederim

Kızlar günaydın herkese, şeker yükleme testine geldim bende. Hemşire bi içecek hazırladı ve onu içtim, 1 saat ve 2 saat sonra kan vereceğim.
Hazırlanan içeceğin tadini çok sevdim. Normalde şeker tadını sevmem ama bu içeceğin şekerli bir tadı yoktu elhamdülillah, rahatlıkla içtim. Yaptırmayı planlayan arkadaşlar içecekler farkediyor mu emin değilim ama limon aromalı olduğunu düşündüğüm bu içecekle testi yaptırabilirsiniz. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım, alırız hep birlikte.
Allah hepimize süreçlerimizi kolaylıkla, huzurla, sağlıkla geçirmeyi nasib etsin.

Sağ ol canım. Doktor ilaç vermedi hala çok kötüyüm midem deliniyor sanki
enfeksiyonunuz kac cikmisti.hem idrarimda hem kanimda vardi.Ben 3 kutu antibiyotik ictim ama hala enfeksiyonum devam ediyor biliyorum bu ay yine gidip kan ve idrar vericem doktorum bebekte sorun olmasa bile plasentada digdugunda gorunuyor enfeksiyondan kaynakli hasar dedi.

Benim de hem idrarda hem de kanda çıkıyor
2 kere iğne ile tedavi gördüm
Ama hala devam ettiğinin bende farkındayım

Bugün ürolojiye gideceğim tekrardan
Fakat benim doktorum hiçbir şey söylemedi ultrasonda baktığında
Ama içimiz rahat etmediği için eşimle birlikte bu hafta başka bir kadın doğumcudan daha randevu alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…