Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Heralde bütün demir hapları yapıyor. Bende 2 haftadır kabızım içmiyordum önceki gün içtim yine aynı
Ya bn içmicem canım . Çünkü kabızlık zorlama fln daha fena sanki ya. Ve çok rahatsız ediyo. İmom vitamin kullanıyorum hep onun içinde de var Demir aslında onunla devam edicem tek

Korkmayin,
Cok ta yüksek gelmedi bana ama 1 saat araliginiz referans dışı.
En fazla diyet verir size diye düşünüyorum.
benim de bugün 50ml seker yüklemem vardi sonucum 126.6 cikti ama öncesinde sekerim yüksek cikiyordu diyetle kontrol altina almistik.
Diyet verirse size uyun diyetinize
Geçmiş olsun..

Öylr düşünme olurmu öyle şey okadar ince düşünmek isimli halı içeri girince daha güzel olur eşim oyle istedi nelerde geliyo aklına
Aynen canım ödem gittiği zamanlar kayboluyor bizim de rahat ol sen

Var vaaar sen güzel gönlünü ferah tut

Heee bi hapşırıkla fırlat dimi
Tabiiii

Bol bol su iç kuzu sudan başka çare kalmıyorr su çok önemli işte

Cok geçmiş olsun,
Rabbim yaninizda olsun..
Bebek ve siz iyisinizdir inşallah

Ya bn içmicem canım . Çünkü kabızlık zorlama fln daha fena sanki ya. Ve çok rahatsız ediyo. İmom vitamin kullanıyorum hep onun içinde de var Demir aslında onunla devam edicem tek
Bende haftada 1 2 kere falan içiyorum artık. Imomla da kurtarıyordur diye düşünüyorum. Gerçekten kabızlık mahvediyor.

Sadece 2 tane pijama altı ve bir paket bez aldım:) İlkim kız bu erkek.Onunkiler pembiş çieçkli böcekli Evin içinde giydiririm ama dışarı için olmaz:) Yatağı bile yok daha yavrumun:)
Bu hafta ya da haftaya halletmeyi düşünüyorum.

Ya aslında iş paraya bakıyor
Para olduktan sonra hepsi bir günde halledilir
Ama hepimiz züğürt takımında olduğundan böyle yaya yaya alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…