Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya aslında iş paraya bakıyor
Para olduktan sonra hepsi bir günde halledilir
Ama hepimiz züğürt takımında olduğundan böyle yaya yaya alıyoruz
Dolap uygulamasında sıfır etiketli ürünler dolabın kendi verdiği kuponlarla çok uyguna geliyor. Ben bebişin her şeyini ordan aldım çarşıdan bile uygun alt açma minderi gömlek pantolon eşofman takımı ana kucağı piyanolu oyun halısı katlanabilir bebek küvetini oyun masasını da temiz 2. El aldım yine dolaptan

Bebek bezleride çok uygun orada

Benim hiç bugüne kadar kabızım olmadı ama çay kahve yapıyormuş kabızlık hamilelikte dün çay içtim bugün az çok kabız oldum
Ben onlarıda ıcmıyorum gün icinde su 3 litre içiyorum olmamam lzm ama zaman zaman oluyor bitkisel bi ilaç verdi doktorum gerekli oldukça kullanıcam yapacak bişey yok

Reactions: Jou
Değer olarak bilmiyorum ama ilaca gerek duymadı.
Çok teşekkür ederim. Sürekli terliyorum,midem de hala geçmedi maalesef:/
Bol bol su iç kuzu sudan başka çare kalmıyorr su çok önemli işte
Normalde de çok su içerim,hamileyken daha da çoğalttım canım
Vermiyorlar ya hamilesin sen diyip gönderiyorlar. Şehir hast. kadın doğum aciline gittin mi?Orda da güzel ilgileniyorlar.
Oraya gittim,evet çok ilgilendiler ama bir şey vermedi. En azından ağrı kesici serum isteyebilirdim dusunemedim :/
Sonucunuz kac cikti.
50lik yapildi bana sonucum 126.6mg cikti.
Iyi mi kötü mü bilemedim.
121 çıktı,sizin değerinizde gayet güzel çıkmış

Kızzzz bukadar strese girilcek ne gibi tartışma olduuu ayyy yeni gördüm msjını ya çok gecmiş olsun napıyorsun şini şuan

Ya aslında iş paraya bakıyor
Para olduktan sonra hepsi bir günde halledilir
Ama hepimiz züğürt takımında olduğundan böyle yaya yaya alıyoruz
Yaz bebeği diye kıyafet almadım yazlıklar çıkınca alırım dedim. Kalındı hep hast. çıkışları vs o yüzden bekledim.Kızımda da 7. ayda başlamıştık. Bir de annemin çok fazla bebek kaybı var diye tedirgindim sanırım. Onun da etkisi var.
Beşiğimiz bugün geldi kv delerden.İçine yatak ve nevresim hallederim inşallah haftasonu.

ultrasonda görmedi sanirim orayi eksik yazmisim doğumda görüyorum dedi plasentadaki enfeksiyoni

Teşekkürler canım endokrine gönderdi ordan diyetisyene banada 75ml verildi aç karnına midemi zor tuttum çıkarmamak için bide üstüne iki saat aç karnina bekledim bence normaldi benim şeker okadar şeyi hiç içmedim açıkçası bünye alışık olmayınca kaldiramadi şeker ölçüm cihazı verdi bugün başladım ölçmeye insallh normal çıkar hepsi 5 günün sonunda sonuçlarına göre karar verecek

Bu arada güzel anneler canım anneler sıkıntıdan sürekli buraya takılmaya çok başladım. Tek sağlam olan gözlerimi bozmak üzereyim sanırım iki gündür çok ağrıyor. Ara ara bi merhaba derim bir süre şu telefonu elime almasam çok iyi olacak

E nabıza düşmüyor eğer özel hastane ise, açlığı direk söylüyorlar aslında toklukda bekliyorsun. Evet kendi sitesine direk düşüyor ay hadi güzel sonuçlar alman duasıyla yaz bizede
Sonuçlar güzel çıktı elhamdulillah, normal aralıktaymış şeker yükleme testi sonucum (sayısal rakamı söylemedi, e nabızada düşmemiş henüz) diğer sonuçlarımda iyi ancak alt(karaciğer enzimlerinden birisi) biraz yüksek çıkmış dünden beridir de kaşıntım var artmaz inşallah, haftaya tekrar kan vereceğim, inşallah sıkıntı çıkmaz onda da.
Onun dışında 2 aydan sonra oğlumu gördüm yine, pozisyonu çok uygun değildi renklide birazcık görebildim. :) 1300 gram olmuş, boyu da 39 cm maşallah barekallah. Başı da doğum kanalına doğruymuş, normal doğum İçin uygun pozisyonda dedi. Benden böyle haberler, inşallah hepimiz sağlıkla afiyetle normal, doğal ve mümkün olduğunca müdahalesiz, travmasız doğumlarla kavuşuruz bebeklerimize.

Maşallah barekallah, çok sevindimm. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Kaçıncı haftandasın

Geçmiş olsun canım iyi çıkmasına sevindim şekerin,toplam kaç kilo aldin şimdiye kadar peki?
Koca delikanlı olmuş yakisiklinds maşallah

Hanımlar bugün bebek arabası baktık, hiç içime sinen olmadı. Mamas&papas bana çok hantal geldi. Stokke bile çok hantal ya ben daha böyle nebileyim rahat kullanabileceğim bir şey arıyorum. Kanzda ağır geldi kinderkraft moov alan varmı birde ona bakacağım ama nerede bulabilirim e bebekte yok :/

Bende öyleydimm butün gün burdayım oturuyorum sıkintıdan kanama zamanında hiç çıktığım yoktu sen gözünü dinlendir kuzum benimm ama arada gel merakta bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…