Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim ben karabukde yaşıyorum.burda evlendim yanı.burda doktora randevu bulmak çok zor. Yarına zor buldum.yarin gidicem. Ve kanamam çok olmaya başladı ve parçalar dusuyo. Agrimdan bahsetmek istemiyorum zaten. Bakalım yarin doktor ne soylicek

Yaa simit yerine ne koyabilirim hiç bilmiyorum yemek yerim ama ekmeksiz kahvaltı asla yapamam
Benim de burnum bayağı kuru bende doktora soracağım bakalım ne kullanabilirim diye
Evet günler geçmiyor inşallah keseyi ve icinde yolk kesesini net görürüz ilkinde boş gebelikti yolk kesesi yoktu bu sefer görünce biraz içim rahatlayacak ama kalp atımıni duyana kadar endişe devam tabi
Onu duyunca da endişe devam ediyor annelik komple endişe bence inşallah sağ salim duyarsın canım

Güzel besleniyorsun bence canım. Ben de balık sevmiyorum o yüzden omega içiyorum. Pekmez içiyorum. Ara öğünlerime elma, salatalık, havuç, muz gibi sebze meyve ekledim eskiye göre. Acıktıkça kaju, çiğ badem, fındık atıştırıyorum. Süt içemiyorum çok şişiriyor onun yerine Kefir tüketiyorum 1 bardak. Ekmek de tam buğdaylı almaya başladım. Peynir olarak da lor yapıyorum. Ben de 1 kg almış görünüyorum

Reactions: kdv
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız daha umutluyum

bende 30 ekim cumartesi gideceğim inşallah bir sıkıntı çıkmaz yarın doktordan sonra yazarsanız bize de yol gösterici olur

canımcım o batmalar ağrılar bende de vardı, 6+3üm arada şimdi bile oluyor. Geçen cts ilk defa doktora gittim, sorduğum ilk soru: kese rahimde mi? Olmuştu. Rahimde dedi doktor da. Ağrı kanama olabilir yerleşiyor çünkü dedi hatta. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Kızlar benim gibi burnu tıkalı olan var mı? Bildiğin nefes almakta çok güçlük çekiyorum. Burnum kıpkırmızı oldu silmekten aynı durumu yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Ben perşembeden beri çok fena gribim.Burun tıkanıklığındna kaç gündür uyuyamıyorum perişan oldum.

Bu aralar kaçırıyorum ya mesajları. Ben progestron almıstım yazmıstım buraya da ama dün almadım sadece denemek için hemen kanama oldu ondan korktum akşam gideceğim doktora sağol cnm
Canım sakın ihmal etme benim o kanamadan sonra fitil at demişti acil doktoru iğne kullanmama rağmen hergün 2 ampul. Attım ve kanama sabaha kesildi. Ertesi gün atmadım at demesine rağmen tüp bebek doktorum gerek yok demişti çünkü akşamına yine adet gibi kanamam oldu hemen yine fitil attım kesildi sabaha. Şimdi bırakmıyorum devam edicem fitile de iğneye de. Bu arada hep yatıyorum yemek ve wc için kalkıyorum. Seni korkutmak istemem ama bu kanamadan bikaç gün önce hafif pembe lekelenmem olmuştu. Sanırım kanama geliyorum dedi bana. Sen de doktoruna iyice sor gidince

Geçen haftaya kadar daha dikkatliydim. Kırmızı eti falan canım isteyerek yiyordum. Bu hafta doğru dürüst bir şey yiyemiyorum. Sabah 7.20 de başlıyor okul. 3. Teneffüs zorlaya zorlaya kaşarlı omlet, peynir, domates, zeytin yiyorum mutlaka. Öğlen yemeği hiç yok. Eve gelince zorla meyve falan yiyorum midem boş kalmasın diye. Akşam da midemin durumuna göre yiyorum. Çok şükür ki eşim benden iyi yemek yapar. Ne istiyorsam restoran kalitesinde çıkarıyor. Körfezde yaşamanın avantajı taze balık her daim var. Balık kooperatifine gidip tekneden yeni inen balıklardan ne yiyeceksek seçiyoruz. Pişirip getiriyorlar masaya. Ama benim yutağın tam arkasında bir şey var sanki. Midemi bulandıran şey orda gibi geliyor. Gece uyurken bile içimde bir bulantı var.
8+1 olduk bugün şükür ama şimdiden 1 kilo gitti benim. Kusmuyorum bir de. Kussam nasıl olurdu bilmiyorum. İlk hamileliğimde 31. Haftada erken doğuma girdiğimde -3 kilodaydım.

Ben perşembeden beri çok fena gribim.Burun tıkanıklığındna kaç gündür uyuyamıyorum perişan oldum.
Ouff ilaç da kullanamıyoruz hemen atlatırsın inşallah. Saçma gelebilir ama buzluğu açıp soğuk buharını solumak bana iyi geliyor, ya da sabah erken saatte pencereyi açıp dışardaki soğuk hava. Bitter çikolatanın da iyi geldiğini duydum. Portakal limon sık maden suyuyla karışıtırıp iç enerji olsun.

Merhaba kızlar benim kanamam azalarak devam ediyor bugün tekrar idrar testi yaptım gene silik çizgi çıkıyor markası prodoktor ya bu markada bı sıkıntı var hatalı çıkıyor anlamadım diğer normal gebelik testinde çok daha silik çizgi çıktı yok gibi ondan da yaptım fotoğraf ini atıyorum gene prodoktor un çalıştığım için kan testi yaptırmaya yarın gidicem artık kanda durum netleşir diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20211026_142456_HHT.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20211026_142451_HHT.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 67
bende 30 ekim cumartesi gideceğim inşallah bir sıkıntı çıkmaz yarın doktordan sonra yazarsanız bize de yol gösterici olur
Tabiki yazarım etiketlerim sizi de.
İçim rahatladı yazdıklarınızı okudukça çok teşekkür ederim. Yarın doktor çıkışı yazacağım inşallah güzel haberler veririm

Gayette net görünüyor. Çalışıyorsanız akşam çıkışta acile gidin bence. En azından bakarlar belki gerekirse ilaç falan verirler

Umarım artık geçer perşembeden beri çok hastayım hep yatıyorum, çok bunaldım artık

acaba beni de süt mü şişiyor ya. bende kefire dönücem galiba. sade kefir içemiyorum ama ben. meyveli almıştım haftasonu çilekliydi sanırım aldığım. o da etki eder diye düşünüyorum. tuvalete çıkma konusunda yardımcı olur inşallah. eskisi kadar kabızlığım yok ama yine de 3 gün de bir ancak yapabiliyorum. bu da beni çıldırtıyor
yiyememekte çok kötü aslında ya. miden boş olduğu için sürekli bulanıyor da olabilir.

tam buğday ekmeğine dönmeye çalış kuzu :) simit yerine bence bunu koyabilirsin :)

Laktozsuz süt içiyorum ben hiç rahatsız etmiyor onu denediniz mi kızlar.

Reactions: kdv
Çarşamba kanama olduktan sonra Cuma’ya kadar devam etmişti kahverengi lekelenme.
Sonra tamamen geçmişti canım.
Şimdi tekrar başlayınca korkuttu beni.
Neyse ki doktoruma mesaj attım da biraz rahatlattı beni.
Senin iğnelerinin ikisi de her gün mü?

Beslenmeye çalışıyorum ama kırmızı et, balık, tavuk yiyemiyorum.
Kokuya dayanamıyorum şu an.
Anca çorba, sebze yemeği ve 1 kaşık pilav veya makarna.
Sen nasıl besleniyorsun?

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…