Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim ben karabukde yaşıyorum.burda evlendim yanı.burda doktora randevu bulmak çok zor. Yarına zor buldum.yarin gidicem. Ve kanamam çok olmaya başladı ve parçalar dusuyo. Agrimdan bahsetmek istemiyorum zaten. Bakalım yarin doktor ne soylicek

Bende merak ediyorum bakalım inşallah hayırlı şeyler söyler

Maşallah canım, inşallah hep böyle olur bulantın. Beslenmeni etkilemez.
Bana sadece Çarşamba günleri proluton, diğer günler progestan dedi.
Daha ne kadar devam edecek Perşembe gittiğimde öğrenicem.
Prolutonun öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum.
Sana kaç tane Proluton verdi?

Reactions: Jou
Batlarımız aynı bende dün 1450 ile öğrendim
Ne güzel sabırlısınız ya erken öğrenince günler zor geçiyor :) benim de artış düzgün devam ettiyse bugün 1600 kadar olmalıydı. Yarın kontrole gittiğimde beta da baktırırım. İlk ben gideceğim kontrole umarım kese görünür ardından da sizlerden güzel haber alırım z

Progestanda aynı şey ama proluton daha ağır diye biliyorum ve gelişimi sağlıyorr çok şükür kalbini duyduk mesela bunlar iyi birşey bu ilaç
2tane vuruldum ona canım en son gittiğimde verdi bebek gelişsin tutunsun diye şimdiden vitamin verdi bundan bunu içiyorum hergün

Eklentiler

• IMG-20211025-WA0014.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20211025-WA0012.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 36
Çok teşekkür ederim inşallah kötü birşey yoktur

Yok canım ağrılar normal bence ben de ara ara alt karın ağrısı oluyo rahim genişlediği için oluyomuş

Bende inanılmaz iştahlıyım sürekli yemek istiyorum sebze yemeği yapıyorum sürekli karnabahar pırasa vs arada et falan ya şimdiden bu kadar iştah beni korkutuyo

Reactions: kdv
Anladım canım, çok teşekkür ederim.
Bana iğnelere ek olarak folik asit, decavit, suda eriyen magnezyum ve makattan fitil verdi.
Ağrın oldukça fitili kullan dedi.
Magnezyum da sanırım rahim kasılmalarını önlüyormuş.
Decavit multivitamin zaten.
Bakalım, Perşembe randevumda neler olacak.
Çok heyecanlıyım.

Ne demek canım benimm bende macera gibi yaşadım zaten bebek tutunsun yeterki bende pazartesi kan tahlilleri idrar tahlilleri falan yaptırcam tekrar doktora görüncem sen gittiğin günde ben bunları halledicem genede naptığımızı haberleşiriz

Tabi tabi, haberleşelim muhakkak.
Benden henüz tahlil istemedi doktor.
Sağlık ocağında iğneleri vurduruyorum, onlar da 7.hafta dolsun öyle kayıt açalım dediler.
Çok heyecanlı yaa.

Tabi tabi, haberleşelim muhakkak.
Benden henüz tahlil istemedi doktor.
Sağlık ocağında iğneleri vurduruyorum, onlar da 7.hafta dolsun öyle kayıt açalım dediler.
Çok heyecanlı yaa.
Cok cok ben dün nefesim kesildi çok heyecanliydım nefes alamıyodum cok hızlı alıyodum az daha bayılcaktımm nerdeyse daha doktor demeden aha dedim atıyo boyle birsey yok doktorumd arahatladı resmen bende ya doktorum da benden ilkbasta istemedi kalp atışını gördükten sonra istedii muhtemelen iğnelerin bitince sendende ister sağlik ocağını benden tahlilleri istedi doktorun istediği tahlillerden ondna sonra acalım dedi bana kaydını dün gitmiştim açtırmayada öyle dedi muhtemelen ettirip giderim sağlığa

Biraz önce tuvalete gittim koyu renk kanama geldi ne yapmam lazım
Birşey değil canım benim hala geliyo kahve olması sıkintı yok kırmızı kan veya pembe leke görürsen direk git doktora ama içim rahat etmedi böyle dersen görün canım benim doktorum öyle dedi ve hala kahve leke görünüyorum pıhtı gibide geliyor bazen

Sulu geldi önce kahveydi sonra pembe gibi ama az geliyor rengini tam anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…