Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Muhtemelen ondan oluyor ama yedikten sonra karnım patlayacak gibi şişiyor. Zaten günlük 15 saatten fazla uyuyorum. Uyanık kaldığım zamanlarda da 2 öğünü ancak denkliyorum.

Reactions: kdv
Hiç merak etme canım, ben bugün 6+3’üm.
Hala ara ara ağrı ve batmalar oluyo.
İlk kese kontrolünde yüz kere sordum doktora dış gebelik değil dii mi diye.
Hayır, nerden çıkarıyorsunuz bunları dedi bana.
Ya işte bi kere kayıp yaşayınca hr şeyin en kötüsü geliyo aklımıza.
Pozitif olabilmeyi başarsak her şey daha güzel olacak.

Laktozsuz süt içiyorum ben hiç rahatsız etmiyor onu denediniz mi kızlar.
hiç denemedim bir de öyle deneyeyim canım
Muhtemelen ondan oluyor ama yedikten sonra karnım patlayacak gibi şişiyor. Zaten günlük 15 saatten fazla uyuyorum. Uyanık kaldığım zamanlarda da 2 öğünü ancak denkliyorum.
ah bu uyku bende öyleyim hahaha günde yaklaşık 10 saate yakın uyuyorum. geri kalan vaktim de işte geçiyor zaten hahaha

senin değerin çok güzel çıkmış ben sabredemedim erkenden verdim testi ben iki gün sonra o değerleri görücem sanırım hayırlı olsun bu arada siz doktrora ne zaman gidiceksiniz
Ben sabrettim valla bugün gecikmenin 6.
Günü cuma gününe randevu aldım canım inşallah o zaman gideceğim

Ben perşembeden beri çok fena gribim.Burun tıkanıklığındna kaç gündür uyuyamıyorum perişan oldum.
Ay bende 2 gündür perişanım napıcaz böyle bilmiyorummmm
Canım hamilelikte oluyor ve 9 ay boyunca geçmiyor. Benim de öyle şuan içi kupkuru nefes alamıyorum
kuru olsa neyse hem akıyor hem tıkıyor açılsa açılmıyor felaket oldum

Benim yemeklerle pek sorunum yok ya kaçgündürr sebze tüketiyorum bigün kırmızı et tükettim meyve mutlaka yiyorum herakşam ya benim normal gibii ama kahvaltıyı biraz zor ediyorum desem yeridir benim kıpkırmızi foşur foşur kanamam vardıı kese etrafımda aşırrı derece
Progestanı 5 gün vuruldum günde 2 doz ve içinde 10tane vardı ve gittigimde kontrole kese etrafımda bitti doktorda busefer proluton verdi ya bebeğin gelişimi olsun diyede veriyolar bunu tutunsun diye mesela hala leke geliyo kahve bitmedi tam doktora dedim dün o birşey değil dışardan geliyo dedi kese etrafında olmaması önemli dedi ondan benimde kafam rahat sende içini ferah tut asıl kahve gelmesi iyi birşey kırmızı veya pembe gelirse hemen git doktora bana öyle demişti hemen gel demişti

Daha önce de mi böyle oldu. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…