Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bi sonraki gidişin ne zaman kesin dinletir biraz daha büyümüş olur tontik

benim bir sonraki randevumu 1 ay sonraya verdi 15 günüm kaldı muhtelemelen el sallar artık 15 gün sonrao kadar uzun ki aralıkları

Haftaya cuma günü benim :) seninde çok fazlaymış cidden

hayırlı olsun canım. son regl tarihini baz alıyorsun. diyelim ki 10 eylülde reglin başladı. ve o ay hamile kaldın. 17 eylül de 1. hafta olmuş oluyor. bu şekilde ilerliyor. bugünün tarihi 27 ekim ya 10 eylülde regli olduğunu farz ederek devam edersek 6+5 olmuş olur. yani 6 hafta 5 günlük demek oluyor.

Kızlar çok şükür kalp atışını duyduk bebeğine gördük 6+3 dedi doktorum kalp atışı 128 miş ne demek bilen var mı iyi mi
Gözün aydın Benimki söylemedi kaç olduğunu
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun Son adet gününüzün ilk gününden sayıyorsunuz. İnternette hesaplayan siteler var ya da uygulama indirebilirsiniz. 5+2 demek 5 hafta 2 gün demek
Bana sesini bile dinletmedi sadece gösterdi. Dinletmekten yana değil sanırım
Ay komiğime gitti dinletmekten yana değil deyince bizimki de kısacık dinletti eşim 2 saniye videoya almış hemen son anda

Hayırlı olsun canım.

Selam kızlar ben kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama düşük bı değer Allah sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-27-17-05-02-411_com.android.chrome.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar grip oluyor gibiyim Zaten herkes grip. Genzim yanmaya hapşurmaya başladım. Çok ilerlemeden yiyip içebileceğim iyi gelecek ne var? Mandalina yiyorum. Normalde olsa hemen bir aferin içerdim de içemiyoruz tabii
Sarımsak soğan yiyebilirsin bunlar dogal antibiyotik. Bide limon yiyebirsin oda c vitamini yönünden zengin.

Ayyyyy evettt bak annemler mutlaka yaparr gene onu çığılta var mesela aynı hamur kızartması gibi ama sadece un su ile yapılıyor onu kızarttıktan sonrada serbet gibi seker koyarlar yerlerr bende öyle sanardım ama bak meğersem karadenizde var öyle dediğin gibi ama ben hiç yiyemedim

2 defa gittim çünkü ikisinde de aynısını yaptım oyüzden öyle düşündüm :)

Kızlar grip oluyor gibiyim Zaten herkes grip. Genzim yanmaya hapşurmaya başladım. Çok ilerlemeden yiyip içebileceğim iyi gelecek ne var? Mandalina yiyorum. Normalde olsa hemen bir aferin içerdim de içemiyoruz tabii
Canım çok geçmiş olsun.
Henüz genizde demek, aşağı inmemiş.
Hemen yarım bardak suya sirke ve 1 çay kaşığı tuz ekleyip karıştır.
Sabah akşam gargara yap onunla.
Bayaa iyi geliyo.

Kızlar çok şükür kalp atışını duyduk bebeğine gördük 6+3 dedi doktorum kalp atışı 128 miş ne demek bilen var mı iyi mi
Çok sevindim canım, gözünüz aydın.
7.hafta içerisindesin, bebeğinin kalp atış hızı gayet normal canım. Maşallah.

Laz böreğinden esinleniyorlar heralde.
Ahhh, canım çekti şimdi.
Akçaabat’ta, Nejla Hanım’ın Yeri’nde çok güzel yapıyorlar.

Laz böreğinden esinleniyorlar heralde.
Ahhh, canım çekti şimdi.
Akçaabat’ta, Nejla Hanım’ın Yeri’nde çok güzel yapıyorlar.
Ama laz böreğide değil başka ama resim göndermek istemiyorum şimdii canı çeken oluurr ahhh ahhh aklımız hep dışardaki yemekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…