Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben mide bulantısına çözümü ayranda buldum ictigim an hicbirseyim kalmıyor valla. Birde hiç iş yapasım gelmiyor evde off psikolojikmi bilmiyorum çok tembelleştim

Kızlar ben mide bulantısına çözümü ayranda buldum ictigim an hicbirseyim kalmıyor valla. Birde hiç iş yapasım gelmiyor evde off psikolojikmi bilmiyorum çok tembelleştim
Evett kuzum ayran geçiriyor bide süt hiç aklıma gelmedi söylemek iyi yaptın söylediin
Boşverrrr dinlenmeye baksen canın ne zaman isterse yap

Merhaba sali günü doktora gittim 5+4 icerisindeydi 9.66 mm kese göründü ama ne sac nede kalp atisi duyulmadi.haftaya gel dedi yerlesmesi gerektiği yerde dedi olumlu konustu ama icim icimi yiyor

Daha çok yeni ama normal duyulmaması. Stres yapmayın

Merhaba sali günü doktora gittim 5+4 icerisindeydi 9.66 mm kese göründü ama ne sac nede kalp atisi duyulmadi.haftaya gel dedi yerlesmesi gerektiği yerde dedi olumlu konustu ama icim icimi yiyor
Hayır oyle düşünme erken bile benim bile boş gibiydiii inan hicbirşey göremedik resmen bomboştu o haftalarda sonra haftaya gel dediğinde gördük keseyi resmen sende görcen içini ferah tut

Hadi kahveden tiksindim. Çayın tadı gitmeyeydi bari ya sizdede varmı böyle durumlar kızlar :)

valla iyi ki gitmiş tadı bak benim canım çekiyo içmiyorum
Ben transferden beri çay da kahve de içmedim ama Türk kahvesi biraz burnumda tütüyo arada bi içilebilirmiş normalde ama korkuyorummm

şöyleee damla sakızlı güzel bi Türk kahvesi

Yaa bence hergün olmasada arada bir içebilirsin canın çok istiyorsa kısıtlama bu kadar doktorlar izin veriyor nede olsa:) ama sıcak bişiler içmek istiyorum arada

Karından muayene olduysan normal canım alttan baksa görünürdü bence benim 4+3 te kese ve yolk sac göründü vajinal baktı doktor. İçini ferah tut daha çok küçük bebiş

Çay da içmiyorum nedense hiç canım istemiyorr
Ben Çarşamba ve hafta sonları kahvaltıda 1’er bardak içiyorum canım.

Ya az önce sağ kasığımda acayip bir batma oldu.
Ayaktaydım, bıçak saplanır gibi oldu resmen. Bağırdım falan, o derece yani.
Sonra geldim uzandım, 3 kere daha oldu.
Magnezyum’u içtim, yatıyorum.
Korkudan lavaboya gidemiyorum.
İnşallah kötü bir şey olmamıştır.

Neden çarşamba peki :)

sıkıntı yaşayanlarda böyle şiddetli batma okumamıştım ben hiç, o sebeple bir şey olduğunu düşünmüyorum

bence sen biraz kendini yormuşsundur rahmin kasılmıştır

kendini yorma, dinlen yine de bi bak kanama var mı diye

Hayır hayırrr o bendede oldu 1 2 saat once degişik birşeydii anlıyorum seniii bence kese büyüdü ondan büyüyo anne ben burdayım diyor sana kuzum benimm seni hissettirmeye çalışıyoorr genede korkma en azından doktora gidersin kurtarırsın ama sanmıyorum birşey olcağından ani harekettende olud

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…