Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim bir değerim değer aralığı dışında çıkmış internetten baktım yüksek olması bağışıklık gösterir diyor ama emin olamadm kızlar bu sonuçlar normal mi?
Igg olanlar bağışıklığı gösteriyor canım. Rubella yani kızamıkçığa bağışıklığın var bu iyi bişey. İgm olanlar da şu an o bakteri/virüs var denekmiş, bunu istemiyorlar. Senin de toksoplazma igg negatif, benim de öyle yani bağışıklığımız yok. Ebe yeşillikleri, sebzeyi sirkeli suda beklet, çiğ-az pişmiş etten uzak dur, sokak kedisi sevme dedi.

Ay çok sevindim siz 8 haftalıksınız biraz hafifler belki benimde o zamana kadar
Hafifler yaa uzun sürmez bence
Merhaba kızlar doktor kontrollerinde gebelik haftası/günü değişen oldu mu ? Mesela benim 6+4 olmam gerekirken 6+1 demişti doktor bu kafamı takıldı. Böyle olunca da acaba yavaş mı büyüyor diye korktum.
Ben 7+2 de gittiğimde 7 haftalık dedi laf arasında bende sormadım hiç. Bu kadar önemli değilmiş bir kaç gün ilk zamanlar böyle değişimler olabilirmiş
Yemek canı isteyen arkadaşlar ne kadar şanslısınız 3 kilo gitti benden hiç canım bir şey istemiyor midem bulanıyor yemek yemek önceden zevkken şimdi zulum oldu. Güzel güzel yemek yerken yiyin kızlar
Aynen bende yemek zevkken benim için de şimdi zulüm. Hemen hemen her şeyden tiksiniyorum resmen

Ohhh, süper olmuş aşılar canım.
Çok güzel denk gelmiş valla.

Kızlar çok şükür kalp atışını duyduk bebeğine gördük 6+3 dedi doktorum kalp atışı 128 miş ne demek bilen var mı iyi mi
Oh gözünüz aydın, darısı basimiza❤

140 atim altındaysa erkek, ustundeyse kiz diye biliyordum. Kalp atimiyla alakalı bildiğim tek şey bu

Benim bir değerim değer aralığı dışında çıkmış internetten baktım yüksek olması bağışıklık gösterir diyor ama emin olamadm kızlar bu sonuçlar normal mi?
Canım benimde böyle çıktı doktorum bağışıklığım olduğu için böyle çıktığını söyledi kötü bişey değil yani için rahat olsun

Oooooo hemsssooommm

size komik bir şey anlatayım biz küçükken annem makarnayı bize şekerli verirdi, ben de herkesin annesi öyle verir sanıyordum

bir gün ofisteyken arkadaşlarıma anlatıyordum işte küçükken şekerli makarna yer miydiniz falan... herkes garip garip yüzüme baktı, ben de diyorum kii aaa anneniz size hiç vermedi mii herkes bilir halbuki diyorum meğer bi karadenizliler yaparmış bunu

inşallah kimsenin canı şekerli makarna çekmez ya da kimsenin midesi bulanmaz

Arkadaşlar merhaba yeni geldim şimdi çok yeniyim doktordan yeni geldim şimdi 5+2 falan gibi işaretlemeler yapmışsınız o ne demek? Bir diğer sorum kaç haftalık olduğunu nasıl hesapladınız. 5 benim ama işte son adet gününü bir diye mi alıyoruz ve doğum tarihi 40 hafta olarak mı hesapladınız bilgiler lütfen

Bana sesini bile dinletmedi sadece gösterdi. Dinletmekten yana değil sanırım

bi sonraki gidişin ne zaman kesin dinletir biraz daha büyümüş olur tontik

benim bir sonraki randevumu 1 ay sonraya verdi 15 günüm kaldı muhtelemelen el sallar artık 15 gün sonrao kadar uzun ki aralıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…