Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim vallaha ögrendiğimizden beri yapmıyoruz canım dikkst ediyoruz budonem hassas bi dönem olduğu için eşimde bende istemiyoruz 1 aydaha geçsin bakalım
7. Haftadaymışsın canım bende 5 deyim henüz bizde çok tedirgin oluyoruz doktor sorun yok dese de yapmadık. Genelde 3 ay riskli dönem ya. Demek ki çoğu kişi bu kanıda

Reactions: Jou
7. Haftadaymışsın canım bende 5 deyim henüz bizde çok tedirgin oluyoruz doktor sorun yok dese de yapmadık. Genelde 3 ay riskli dönem ya. Demek ki çoğu kişi bu kanıda
Evettt onca sene beklemişken bunu da bekleriz tedirgin oluyoruz genede çünkü doktor bizede birşey demedi ama biz genede neolursa olsun diyoruz

Canım koldan yap derim ben kullanmaya başlamıştım ama bıraktım kanamam olumca nerden yaparsan yap morarıyor ama bence koldan yap

Ben karından yapıyorum en az acıtan yer orası çünkü:) Koldan çok acıyordu. Karnımdan ilk çocuğumda da morarma yaşamadım bunda da şimdilik yok.Ama cilt yapısına göre değişebilir.

Eklentiler

• 89B84039-A360-4650-9CF4-2D40850BBE0B.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…