Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allah’tan saat en geç 10 da dersim bitiyor. Eve gelip sanki uyanmamış gibi kaldığım yerden uyuyorum. Benimki karpuzgillerden olacak. Yata yata büyüyecek. İnşallah bebekken de uyumayı sever.

Allah’tan saat en geç 10 da dersim bitiyor. Eve gelip sanki uyanmamış gibi kaldığım yerden uyuyorum. Benimki karpuzgillerden olacak. Yata yata büyüyecek. İnşallah bebekken de uyumayı sever.
Hahahah bakk doğru dedin küçüklüğünden belli uyu uyu miss gibii keşke bende uyusam öyle hep bazen hep çok uyumak istiyorum

Ben de 10 gün oldu kullanmaya başladım. 2 genimde heterozigot ve pai 4g/4g olduğu için önlem olarak başlayalım dedi doktorum. İlk vurduğumda fena oldum açıkçası kendine iğne yapmak çok garip bişey Ama ondan sonra rahat ettim hatta hoşuma bile gidiyor onu yapabilmek (bu benim manyaklığım olabilir). Yapmadan önce nasıl yapılacağına dair birkaç video izlemiştim youtubeda var. Karından yapıyorum göbek deliğinin 5cm dışına yumuşak dokuyu elimle sıkıştırıp, iğneyi batırıp sonra bırakıyorum ve yavaş yavaş enjekte ediyorum. Başlarda 2 kere yanlış uyguladığım için sanırım morarma oldu ancak 1 haftaya filan geçiyorlar.. Bir daha olmadı. Karnım büyüyünce koldan yapmayı düşünüyorum ben de

İlk iğnemi sabah eşime yaptırdım bir tuhaf hissediyor insan gerçekten zamanla alışılır yeter ki bebişlere iyi gelsin. Dün akşam video izledim ben de dediğiniz gibi yapıyorlarmış. Gebelik ilerlediğinde de korkmasınlar iğne kas ve yağ dokusunu geçemez bir zararı yok karın büyüdüğünde diyorlar bilginiz olsun

Sizde iyi cesaret var kız ben sağlıkocağına vurdurdum hep

Ya evet biliyorum zararı yok ama psikolojik olarak karnım büyüyüp sertleşince iğneyi vuramam gibi geliyor şuan

Yaaa çok güzel kesenin içinde demek ki 9. Haftada gözüküyor . Benim daha beş sadece keseyi gördüm

benim de 5'lerdeydi ilk gittiğimde bu kadar gözükmüyodu kese ve yolc sac görünüyodu küçücük

o foto 7. haftaya girmek üzereydim yanlış hatırlamıyosam

şimdi 9 da hele kocaman olmuştur tontik bu hafta 3 cm'miş uygulamalardan takip ediyorum artık ele avuca geliyo minik kuş

Yaaa hayırlısıyla kucağımıza alalım sağlıkla inşallah. İnsan çok korkuyor çok küçük ya.kalp atışını bile 10 gün sonra gel dedi daha bana. 6,5 hafta falan olunca. Hangi uygulamayı takip ediyorsun ben happymom indirdim sizde ne var

Her gün mü sağlık ocağı mesaiye başladığında ben çoktan işe gitmiş oluyorum zaten orası ayrı konu da
Hahah yok kızzz allahtan eşimin vardiyası benim saatime uydu her öglende 1 de vufuluyordum 2 doz progestanı prolutonda 2 gun vurulmustum enson oda öyle denk gelmişti eşim getiriyodu götürüyodu arabayla

happymom var bende de, banu çiftçinin uygulaması var bir de hamilelik diye bi uygulama var bu üçünü takip ediyorum

onu nasıl anlıyosun sweet

ekranda kesenin sağındaydı bende sağ tarafta mı diyorum yanii

ekran görüntüsü ekledim şimdi
Şimdi seninkiyle karşılaştırdım da benim yolk sacın solundaydı bebek senin sağda gerçekten cinsiyetle alakası varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…