Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şimdi seninkiyle karşılaştırdım da benim yolk sacın solundaydı bebek senin sağda gerçekten cinsiyetle alakası varmı acaba

ben iki hafta sonra kontrole gidiyorum 11. haftam olacak gittiğimde, inşallah görünürse anlayacağız hangi teoriler yanlış, hangi teorilere devam

Happymom ve hamilelik kullanıyorum. Hamilelik özellikle bebeğin gelişimini hafta hafta görebiliyorsun. ☺

Günaydın arkadaşlar

8+1 de bebeğimin kalp atışının olmadığını öğrendim. Daha doğrusu önce hissettim sonra doktora gidip öğrendim. Bir iki gün olmuş. Kürtaj olmayacağım fakat ilaçla düşmesini bekleyeceğiz. Benim durumumu yaşayan oldu mu? Süreç nasıl ilerliyor ve daha önce bu şekilde gebeliği sonlanan arkadaşlarım ne kadar sonra gebelik düşünmeye başladılar?

Şimdiden herkese teşekkür eder, sağlıklı doğumlar dilerim.

Sağlıkla umarım tekrar güzel haberi alırsınız inş. Nasıl hissettiniz de doktora gittiniz peki

Çok üzgünüm ama sağlıksızdı demekki canım üzme kendini olurmu biliyorum çok zor ama sen güçlüsün atlatıcaksın bunuda ❤

Sağlıkla umarım tekrar güzel haberi alırsınız inş. Nasıl hissettiniz de doktora gittiniz peki
Teşekkür ederim, dualarınızı beklerim.
Nasıl hissettim, bir anda kendi çok iyi hissetmeye başladım. Mide bulantısı tiksinme olmamaya başladı. Uzun açlıklarda elim ayağım titrerdi hiç etkilenmediğimi farkettim. Hafif hafif de belim ağrımaya başlamıştı. Bütün bunlar 1 gün içinde oldu. Anneler hissediyor bazen

Çok üzgünüm ama sağlıksızdı demekki canım üzme kendini olurmu biliyorum çok zor ama sen güçlüsün atlatıcaksın bunuda ❤
Çok sağolun..

Sanırım sağlıklı değildi evet, kese haftaya uyumlu ama bebek geriden geliyordu. Yolk kesesi beklenenden büyüktü vs

Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı bir şekilde tekrardan nasip olsun nasıl hissettiniz ben 6 haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj oldum 5 ay sonra tekrar hamile kaldım doktorum 1 adet sonrası tekrar deneyebilirsiniz demişti

Haklısınız anneler hissediyor. Allah tekrarını yaşatmasın

Sağolun teşekkür ederim

Gebelik belirtilerim bir anda yok oldu. Karnım bile yumuşadı inanır mısınız, mide bulantısı olmadığını ve uzun açlıklara dayanabildiğimi farkettim.

Ben ilk gebeliğimde 10.haftada kalbi durmuştu kese bebek uyumlu gidiyodu kanamam falan olmadığı için direk kürtaj oldum yani ilaçlada düşürtsem tekrar parça kalma ihtimali için bi temizleme yapmak gerekiyor direk kürtaj ol içimiz rahat etsin demişti doktorum benim bebeği incelemeye gönderdik temiz geldi patoloji sonra kromozom ve gen tahlili yaptırdık eşimle kromozomlarımız normal geldi benim gen tahlilimde kan pıhtılaşmam çıktı iğne kullanıyorum kan sulandırıcı hamileliklerimde

Sağolun teşekkür ederim

Gebelik belirtilerim bir anda yok oldu. Karnım bile yumuşadı inanır mısınız, mide bulantısı olmadığını ve uzun açlıklara dayanabildiğimi farkettim.
Rabbim en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin kalp atışını duymuşmuydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…