- 2 Ağustos 2013
- 38.197
- 127.807
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #56.361
Ay çok kötü yaa demek ki yemek yeyince mide iyice sıkıştırıyorYine nefesim gittiyemeklerden sonra çok zorluyor özellikle
Kullanılır yaa niye kullanılmasınKızlar bende bez almadım ama 2 tane 1 numara bez geldi hediyekullanılır dimi onlar
Ay çok güldüm
Ay o ne öyle ya bide dünya para ödedin sen hiç bir şey yok.Öyle bir seçenek yok cnm burda
Adları özel hastane çok yüksek meblağlar ödüyoruz
Ama boşa yani
Hastane çantasında mama yoktu
Elimizde hiç mama kalmadı dediler
Eşimi gönderdim gitti aldı geldi
Sonra yürüyüş için sondayı çıkaracağız artık dediler
Ellerinde hasta bezi yokmuş
Gece 2 de eşimi hasta bezi almaya gönderdim
Ertesi gün çocuk doktoru geldi
Bebeğin yüzünde kızarıklıklar vardı
Hemşireye yüzüne bepantene sürelim dedi
Hemşire elimizde kalmadı ki dedi
Ben aldırırım dedim
Bebeğimiz gecesi ile gündüzünü karıştırdı
Gündüz yatıyor
Gece oyuruyor
Sanki gün geçtikçe ağrılarım dahada artıyor bilmiyorum
Eve giren evin içi bebek kokuyor diyor ama bilemiyorum tabi
Ay vallaha beyaz tenli olmak çok kötü be hemen belli oluyo herşeyÖzlersin kızEme
Kırmızı iken işe yarıyor bio oil.Bende yaramıştı cilde göre de değişebilir.
Bak gerçekten öyleydiAy çok kötü yaa demek ki yemek yeyince mide iyice sıkıştırıyor
Kullanılır yaa niye kullanılmasın
Ay çok güldüm
Ay o ne öyle ya bide dünya para ödedin sen hiç bir şey yok.
Bebek karnında da mı öyleydi gece daha hareketli. Hep öyle diyorlar ya karnında nasılsa doğunca da öyle oluyor uykusu diye.
Demek ki doğruymuşBak gerçekten öyleydi
Tim gündüz yatardı
Gecede kıpır kıpır olurdu
Evettt çok fena prima yaaBen de 1 paket goon 1 aldım, güvendiğim biri onu kullanıyor, bakalım umarım ben de memnun kalırım prima ciddi pahalı alınmaz artık
Aayyyy sonunda beee nickine bile uydu kızzz hahahaha huyunuda buldun
Gözünüz aydınnnKızlar selamlar bugün spinal sezeryan oldum…daha önceki 2 doğumum genel anestezi ile olmuştum…genel anestezide sonrasında bi uyuşukluk oluyor…spinalin iyi yönleri bebeğin ilk ağlamasını duyuyorsunuz ve kafanız aydın oluyor sersemlik olmuyor zaten bebeğin çıkması 10 dk felan…kötü yönleri acı hissetmiyorsunuz ama dokunulduğunu ve bebek çıkarken bastırıldığını hissediyorsunuz ama bunlar o kadar kötü olmuyor zaten kısa sürüyor korkulacak gibi değil çok şükür…ikisini de yaşamış biri olarak naçizane spinali tercih ederim….sonrasında bol sıvı ve günde 3 bardak kahve iç dediler ….sonda uyuşturulunca takıldı bi 6 -8 saat sonra çıkarıldı…ayağa kalkıp yürümek tabiki zor oluyor ama saatte bir 15 dk yürüyüş verdiler …2 gün hastanede yatırıyorlar…bebeği emzir ertesi sabah tartıp kilo kaybına göre gerekirse mama takviyesini o zaman yaparız dediler …bebek hemşiresi arada bir gelip emdimi diye soruyor gerekirse memeyi tutturuyor…biz tabi bebeğin en ufak haraketine endişe ediyoruz anlamaya çalışıyoruz ne kadar önceden yaşamış olsamda insan bi endişe ediyor tüm evlatlarımız Allah’a emanet ….aklıma gelenler bunlar uzun oldu birazHayırlı doğumlar …hakkınızı helal edin sizi 2 aydır takip ediyorum sevgiler
Canım gözün AydınKızlar selamlar bugün spinal sezeryan oldum…daha önceki 2 doğumum genel anestezi ile olmuştum…genel anestezide sonrasında bi uyuşukluk oluyor…spinalin iyi yönleri bebeğin ilk ağlamasını duyuyorsunuz ve kafanız aydın oluyor sersemlik olmuyor zaten bebeğin çıkması 10 dk felan…kötü yönleri acı hissetmiyorsunuz ama dokunulduğunu ve bebek çıkarken bastırıldığını hissediyorsunuz ama bunlar o kadar kötü olmuyor zaten kısa sürüyor korkulacak gibi değil çok şükür…ikisini de yaşamış biri olarak naçizane spinali tercih ederim….sonrasında bol sıvı ve günde 3 bardak kahve iç dediler ….sonda uyuşturulunca takıldı bi 6 -8 saat sonra çıkarıldı…ayağa kalkıp yürümek tabiki zor oluyor ama saatte bir 15 dk yürüyüş verdiler …2 gün hastanede yatırıyorlar…bebeği emzir ertesi sabah tartıp kilo kaybına göre gerekirse mama takviyesini o zaman yaparız dediler …bebek hemşiresi arada bir gelip emdimi diye soruyor gerekirse memeyi tutturuyor…biz tabi bebeğin en ufak haraketine endişe ediyoruz anlamaya çalışıyoruz ne kadar önceden yaşamış olsamda insan bi endişe ediyor tüm evlatlarımız Allah’a emanet ….aklıma gelenler bunlar uzun oldu birazHayırlı doğumlar …hakkınızı helal edin sizi 2 aydır takip ediyorum sevgiler
Gözünüz aydın ⚘Kızlar selamlar bugün spinal sezeryan oldum…daha önceki 2 doğumum genel anestezi ile olmuştum…genel anestezide sonrasında bi uyuşukluk oluyor…spinalin iyi yönleri bebeğin ilk ağlamasını duyuyorsunuz ve kafanız aydın oluyor sersemlik olmuyor zaten bebeğin çıkması 10 dk felan…kötü yönleri acı hissetmiyorsunuz ama dokunulduğunu ve bebek çıkarken bastırıldığını hissediyorsunuz ama bunlar o kadar kötü olmuyor zaten kısa sürüyor korkulacak gibi değil çok şükür…ikisini de yaşamış biri olarak naçizane spinali tercih ederim….sonrasında bol sıvı ve günde 3 bardak kahve iç dediler ….sonda uyuşturulunca takıldı bi 6 -8 saat sonra çıkarıldı…ayağa kalkıp yürümek tabiki zor oluyor ama saatte bir 15 dk yürüyüş verdiler …2 gün hastanede yatırıyorlar…bebeği emzir ertesi sabah tartıp kilo kaybına göre gerekirse mama takviyesini o zaman yaparız dediler …bebek hemşiresi arada bir gelip emdimi diye soruyor gerekirse memeyi tutturuyor…biz tabi bebeğin en ufak haraketine endişe ediyoruz anlamaya çalışıyoruz ne kadar önceden yaşamış olsamda insan bi endişe ediyor tüm evlatlarımız Allah’a emanet ….aklıma gelenler bunlar uzun oldu birazHayırlı doğumlar …hakkınızı helal edin sizi 2 aydır takip ediyorum sevgiler
Helal olsun , gözünüz Aydın darısı bize inşallahKızlar selamlar bugün spinal sezeryan oldum…daha önceki 2 doğumum genel anestezi ile olmuştum…genel anestezide sonrasında bi uyuşukluk oluyor…spinalin iyi yönleri bebeğin ilk ağlamasını duyuyorsunuz ve kafanız aydın oluyor sersemlik olmuyor zaten bebeğin çıkması 10 dk felan…kötü yönleri acı hissetmiyorsunuz ama dokunulduğunu ve bebek çıkarken bastırıldığını hissediyorsunuz ama bunlar o kadar kötü olmuyor zaten kısa sürüyor korkulacak gibi değil çok şükür…ikisini de yaşamış biri olarak naçizane spinali tercih ederim….sonrasında bol sıvı ve günde 3 bardak kahve iç dediler ….sonda uyuşturulunca takıldı bi 6 -8 saat sonra çıkarıldı…ayağa kalkıp yürümek tabiki zor oluyor ama saatte bir 15 dk yürüyüş verdiler …2 gün hastanede yatırıyorlar…bebeği emzir ertesi sabah tartıp kilo kaybına göre gerekirse mama takviyesini o zaman yaparız dediler …bebek hemşiresi arada bir gelip emdimi diye soruyor gerekirse memeyi tutturuyor…biz tabi bebeğin en ufak haraketine endişe ediyoruz anlamaya çalışıyoruz ne kadar önceden yaşamış olsamda insan bi endişe ediyor tüm evlatlarımız Allah’a emanet ….aklıma gelenler bunlar uzun oldu birazHayırlı doğumlar …hakkınızı helal edin sizi 2 aydır takip ediyorum sevgiler
Ne güzel anlatmışsınız elinize sağlıkKızlar selamlar bugün spinal sezeryan oldum…daha önceki 2 doğumum genel anestezi ile olmuştum…genel anestezide sonrasında bi uyuşukluk oluyor…spinalin iyi yönleri bebeğin ilk ağlamasını duyuyorsunuz ve kafanız aydın oluyor sersemlik olmuyor zaten bebeğin çıkması 10 dk felan…kötü yönleri acı hissetmiyorsunuz ama dokunulduğunu ve bebek çıkarken bastırıldığını hissediyorsunuz ama bunlar o kadar kötü olmuyor zaten kısa sürüyor korkulacak gibi değil çok şükür…ikisini de yaşamış biri olarak naçizane spinali tercih ederim….sonrasında bol sıvı ve günde 3 bardak kahve iç dediler ….sonda uyuşturulunca takıldı bi 6 -8 saat sonra çıkarıldı…ayağa kalkıp yürümek tabiki zor oluyor ama saatte bir 15 dk yürüyüş verdiler …2 gün hastanede yatırıyorlar…bebeği emzir ertesi sabah tartıp kilo kaybına göre gerekirse mama takviyesini o zaman yaparız dediler …bebek hemşiresi arada bir gelip emdimi diye soruyor gerekirse memeyi tutturuyor…biz tabi bebeğin en ufak haraketine endişe ediyoruz anlamaya çalışıyoruz ne kadar önceden yaşamış olsamda insan bi endişe ediyor tüm evlatlarımız Allah’a emanet ….aklıma gelenler bunlar uzun oldu birazHayırlı doğumlar …hakkınızı helal edin sizi 2 aydır takip ediyorum sevgiler
Hayırlısı olsun canımm gözünaydınKızlar selamlar bugün spinal sezeryan oldum…daha önceki 2 doğumum genel anestezi ile olmuştum…genel anestezide sonrasında bi uyuşukluk oluyor…spinalin iyi yönleri bebeğin ilk ağlamasını duyuyorsunuz ve kafanız aydın oluyor sersemlik olmuyor zaten bebeğin çıkması 10 dk felan…kötü yönleri acı hissetmiyorsunuz ama dokunulduğunu ve bebek çıkarken bastırıldığını hissediyorsunuz ama bunlar o kadar kötü olmuyor zaten kısa sürüyor korkulacak gibi değil çok şükür…ikisini de yaşamış biri olarak naçizane spinali tercih ederim….sonrasında bol sıvı ve günde 3 bardak kahve iç dediler ….sonda uyuşturulunca takıldı bi 6 -8 saat sonra çıkarıldı…ayağa kalkıp yürümek tabiki zor oluyor ama saatte bir 15 dk yürüyüş verdiler …2 gün hastanede yatırıyorlar…bebeği emzir ertesi sabah tartıp kilo kaybına göre gerekirse mama takviyesini o zaman yaparız dediler …bebek hemşiresi arada bir gelip emdimi diye soruyor gerekirse memeyi tutturuyor…biz tabi bebeğin en ufak haraketine endişe ediyoruz anlamaya çalışıyoruz ne kadar önceden yaşamış olsamda insan bi endişe ediyor tüm evlatlarımız Allah’a emanet ….aklıma gelenler bunlar uzun oldu birazHayırlı doğumlar …hakkınızı helal edin sizi 2 aydır takip ediyorum sevgiler
Gözün aydın bizim yerimize kokla bebişiniKızlar selamlar bugün spinal sezeryan oldum…daha önceki 2 doğumum genel anestezi ile olmuştum…genel anestezide sonrasında bi uyuşukluk oluyor…spinalin iyi yönleri bebeğin ilk ağlamasını duyuyorsunuz ve kafanız aydın oluyor sersemlik olmuyor zaten bebeğin çıkması 10 dk felan…kötü yönleri acı hissetmiyorsunuz ama dokunulduğunu ve bebek çıkarken bastırıldığını hissediyorsunuz ama bunlar o kadar kötü olmuyor zaten kısa sürüyor korkulacak gibi değil çok şükür…ikisini de yaşamış biri olarak naçizane spinali tercih ederim….sonrasında bol sıvı ve günde 3 bardak kahve iç dediler ….sonda uyuşturulunca takıldı bi 6 -8 saat sonra çıkarıldı…ayağa kalkıp yürümek tabiki zor oluyor ama saatte bir 15 dk yürüyüş verdiler …2 gün hastanede yatırıyorlar…bebeği emzir ertesi sabah tartıp kilo kaybına göre gerekirse mama takviyesini o zaman yaparız dediler …bebek hemşiresi arada bir gelip emdimi diye soruyor gerekirse memeyi tutturuyor…biz tabi bebeğin en ufak haraketine endişe ediyoruz anlamaya çalışıyoruz ne kadar önceden yaşamış olsamda insan bi endişe ediyor tüm evlatlarımız Allah’a emanet ….aklıma gelenler bunlar uzun oldu birazHayırlı doğumlar …hakkınızı helal edin sizi 2 aydır takip ediyorum sevgiler
Hee ondan anladım kuzuGeçen ameliyattaydı doktor sabah ebe gordü doktorunu aramış önce nst ye gitsin demiş işte önce ona gittik hallettik geldik doktor gelmiş oldu ultrasonda baktı etti kontrol falan bidaha pazartesi tekrar giricem kuzum yanii 4 gün sonra
Valla görmedim kız kusura bakma ben de diyorum ula bu kız benden 1 hafta sonraydı ne ara geçtiUlann okadar detaylı anlattımmm ben kontrolden geldiğim gibii1hafta önden gidiyormuş ya benim bide 3 haziranda doğum deyince bende gittim takvimi değiştim nede olsa belli diye
Valla ben artık hiçTecrübesiz olmak kadar kötü bişey yok ya . Bebeğin aşağıda olduğunu ben anlıyorum zaten hareketler aşağıda çünkü önce den yukarıdaydı baskı yapıyor belli mecbur bekliycez erken gelmese bari kız bebek erken geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?