Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yine nefesim gitti yemeklerden sonra çok zorluyor özellikle
Ay çok kötü yaa demek ki yemek yeyince mide iyice sıkıştırıyor
Kızlar bende bez almadım ama 2 tane 1 numara bez geldi hediye kullanılır dimi onlar
Kullanılır yaa niye kullanılmasın
Ay çok güldüm
Ay o ne öyle ya bide dünya para ödedin sen hiç bir şey yok.

Bebek karnında da mı öyleydi gece daha hareketli. Hep öyle diyorlar ya karnında nasılsa doğunca da öyle oluyor uykusu diye.

Özlersin kızEme
Kırmızı iken işe yarıyor bio oil.Bende yaramıştı cilde göre de değişebilir.
Ay vallaha beyaz tenli olmak çok kötü be hemen belli oluyo herşey
Ben tatlı badem yağı kullanıyorum sadece karnıma sürdüm nerden bileyim bacakta çatlar . Karnımda yok bacak çatladı ufak

Bak gerçekten öyleydi
Tim gündüz yatardı
Gecede kıpır kıpır olurdu

Kızlar evde 12 adet sleepy 1 numara vardı
Hastane çantasınada onu atmıştım
Dün gece itibariyle 12 adet sleepy bitti
Dün gece prima 1 numaraya başladım

Sleepy bile büyük geliyordu prima daha büyük geliyor
Evde 1 paket daha hediye gelen sleepy 1 numara vardı.
Şimdi eşimi onu almaya göndereceğim
Önce 1 numara sleepyleri bitirip sonra primanın 1 numaralarına geçeceğim

2540 grama 1 numara sleepy bile büyük geliyor
Ona göre alın bedenleri

Bak gerçekten öyleydi
Tim gündüz yatardı
Gecede kıpır kıpır olurdu
Demek ki doğruymuş benimde eskiden gündüz uyur geceleri hiç durmazdı şimdi tersi oldu bakalım nasıl olcak kuzu ya bide şey sorcam serum veriyorlar ya içeriğinde ne varmış onun ağrı kesici falan mı biliyor musun

Kızlar selamlar bugün spinal sezeryan oldum…daha önceki 2 doğumum genel anestezi ile olmuştum…genel anestezide sonrasında bi uyuşukluk oluyor…spinalin iyi yönleri bebeğin ilk ağlamasını duyuyorsunuz ve kafanız aydın oluyor sersemlik olmuyor zaten bebeğin çıkması 10 dk felan…kötü yönleri acı hissetmiyorsunuz ama dokunulduğunu ve bebek çıkarken bastırıldığını hissediyorsunuz ama bunlar o kadar kötü olmuyor zaten kısa sürüyor korkulacak gibi değil çok şükür…ikisini de yaşamış biri olarak naçizane spinali tercih ederim….sonrasında bol sıvı ve günde 3 bardak kahve iç dediler ….sonda uyuşturulunca takıldı bi 6 -8 saat sonra çıkarıldı…ayağa kalkıp yürümek tabiki zor oluyor ama saatte bir 15 dk yürüyüş verdiler …2 gün hastanede yatırıyorlar…bebeği emzir ertesi sabah tartıp kilo kaybına göre gerekirse mama takviyesini o zaman yaparız dediler …bebek hemşiresi arada bir gelip emdimi diye soruyor gerekirse memeyi tutturuyor…biz tabi bebeğin en ufak haraketine endişe ediyoruz anlamaya çalışıyoruz ne kadar önceden yaşamış olsamda insan bi endişe ediyor tüm evlatlarımız Allah’a emanet ….aklıma gelenler bunlar uzun oldu biraz Hayırlı doğumlar …hakkınızı helal edin sizi 2 aydır takip ediyorum sevgiler

Gözünüz aydınnn
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ne güzel açıklamışsınız hepimize bir fikir oldu söyledikleriniz sağ ol güzel anne ❤

Canım gözün Aydın

Gözünüz aydın ⚘

Helal olsun , gözünüz Aydın darısı bize inşallah

Ne güzel anlatmışsınız elinize sağlık
Bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Hayırlısı olsun canımm gözünaydın

Gözün aydın bizim yerimize kokla bebişini

Kızlar merhaba dün böyle bişey yaşadım. Ayağa kalktığımda ayağımda böyle şeyler oluştu yattığımda geçiyor kalktıgımda gene aynı oluyor. Benım gibi böyle bişey yaşayan var mı? Kadın doğum doktoruma gittik ama birşey yapmadı. Dün olan bi durumdu bugün gittiğimizde böyle bişey olmadigi icin canlı göremedi. Dün fotoğrafları göndermiştim. Ama bence bir sorun yok dedi. Cildiyeye gönderdi orada bi test yapiyolarmıs sanırım ama eşimin işiyle ilgili acil birşey çıktığından eve gelmek durumunda kaldık. Tekrar gidicem büyük ihtimalle kan dolaşimiyla ilgili birşey

Eklentiler

• 9CFE42AD-D702-4BD3-B41F-8D40E7700D6C.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 122
  • 4CF039B7-8E7C-4671-81D2-E547905D7665.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 122
Hee ondan anladım kuzu
Ulann okadar detaylı anlattımmm ben kontrolden geldiğim gibii 1hafta önden gidiyormuş ya benim bide 3 haziranda doğum deyince bende gittim takvimi değiştim nede olsa belli diye
Valla görmedim kız kusura bakma ben de diyorum ula bu kız benden 1 hafta sonraydı ne ara geçti
Valla ben artık hiç
Bişey anlayamıyorum dizlerim ağırıyo ne oturabiliyorım ne kalkabiliyorum ayaklarım şişti amaan sanki 60 yaşındayım.. kızlar erken gelirmiş tetikte ol

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…