Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yerumm senniiiii

Geçmiş olsun benim hamilelikte değil de öncesinde de olurdu ama bu kadar değil az az bazı yerlerde. Hiç neden olur bilmiyorum. Şimdi de oluyordur belki dikkatimi çekmemiştir eskiden de olduğu için

Valla yarın izleme gitmeyecegim haftaya doktor kontrolünde belki yine kan alınır bekleyeceğim

Sormuşsun gördüm serumda ne var diye,spinalde sakinleştirici de veriyorlar o serumla böyle sarhoş gibi oluyorsun kafan güzel tatlı tatlı işte o serum şart sonrasında da ağrı kesici vs veriliyor

Yine alınma olasılığı varsa gitme napacan iki kez işkence

Aa her yerde veriliyor mu sakinleştirici acabaaa ağrı kesiciyi ben iğne yapıyorlar sanıyordum

Yine alınma olasılığı varsa gitme napacan iki kez işkence

Aa her yerde veriliyor mu sakinleştirici acabaaa ağrı kesiciyi ben iğne yapıyorlar sanıyordum
Bilmiyorum ki hatta bu sefer bana verilecek mi onu da bilmiyorum ama ilkinde verildi ben biraz panik oldum dokunmalari hissediyorum dedim ,
Baktm başımdaki adam seruma birşeyler sıktı ondan sonra herşey çok güzeldi kafam baya güzelleşti

Sabah 7 de giriş yapıyorum hastaneden arkadaşlar , hayırlısı ile sezeryan olucam , çok garip duygular içindeyim. Dua edin bana hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım. Dondum kaldım .
rabbimm hayırlısıyla kucağına nasip etsin canım spinal mi olcaksınız
hastanedemisiniz şuan

Sabah 7 de giriş yapıyorum hastaneden arkadaşlar , hayırlısı ile sezeryan olucam , çok garip duygular içindeyim. Dua edin bana hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım. Dondum kaldım .
Rabbim saglikla aldirsin kucagina Bende perşembe olucam sezeryan hic sıkıntı yapma her şey güzel geçer inşallah bebeğinin kokusunu içine çekince hepsi unutuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…