Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sabah 7 de giriş yapıyorum hastaneden arkadaşlar , hayırlısı ile sezeryan olucam , çok garip duygular içindeyim. Dua edin bana hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım. Dondum kaldım .
Sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah. Kendini iyi hissedince bize de haber ver

Gözünüz aydın
Rabbim hayırlı evlat eylesin
Doğumdan önce son kontrole gidiyorum yarın Sorunsuz sıkıntısız şu son haftayıd geçiririz umarim
Hadi güzel haberlerle gel tatlım
Sabah 7 de giriş yapıyorum hastaneden arkadaşlar , hayırlısı ile sezeryan olucam , çok garip duygular içindeyim. Dua edin bana hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım. Dondum kaldım .
Edaaaa her şey çok güzel olacak
Bebeğine sağlıkla kavuşacaksın tatlım
Kendine gelince ve iyi hissedince bizede yaz

Bugün çok zor geçirdim mide bulantısı yanma kasık ağrısı. Son 10 gün ama ben de bittim artık
bende öyle kuzu şu 3 gündür mide bulantı ve kusma var bende hayırlara vesile olsun
hiç şeyim yok almiş hanım kemiğime dayandı acayip zorluyor çok canımı acıtıyorrr illede inmicem aşşağıya diyo inatçı keçüüüü

Edaaa ohh bebeğini kucağına alıcaksın büyük buluşmaya çok az kaldı şans sizinle olsun

Seninki de daha inmedi dimi benimki resmen ağzımda yaa zerre inmedi. Azcık inselerdi rahatlardık

Reactions: Jou
Burdayım tatlımmmmm
Bugün çocuklarımla yemeğe gittim onlarla oynadım falan iyi geldi değişiklik oldu bana da
Sen neler yapıyon beybi

Evet nst sıkıyor ama az kaldı kuzu büyük kavuşmaya
ooyyyyyy ne iyi gelmiştirr yaaa çok iyi ettinizz
bende napem ya ara ara sancım var kuzu mide bulantım var kızım kemiğime dayanıyo dayandıkça okadar canım acıyoki anlatamam mahvoldum bugün eşim geliyo kızımm seviyo ediyo yumuşatmak için
öptü karnımı hep okadar sertleştikii

Gozun aydin canim saglikla buyut bebegini tez vakitte sende cabuk toparlanirsn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…