Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnsallah kuzum. Belki abla olmak onu büyütür bir anda umudum o yönde. En azindan aksilik ve inadı geçse yeter. Şimdi eşim memur ya belki vermiyordur bilmiyorum canim arastirmak lazim herkese mi belli kesime mi
Seninde mi 3. Yolda? Ben doğum yaptım üçüncüyü 7 buçuk ay önce

Benim 3. 8 aylık olacak 2022 doğumlu ortanca. 2 çocuk hiç çocukmuş canım yetişirsin merak etme korkma
Ay Allah yardimciniz olsun, nasi bakiyosun nasi uyutuyosun nasi yemeklerine yetisiyosun bi tavsiye bi öneri verin banada, bnm ilk cocugum 3 yas suan ve heeerseyi benle yapiyo, sizinkiler kac yasinda?

Ay Allah yardimciniz olsun, nasi bakiyosun nasi uyutuyosun nasi yemeklerine yetisiyosun bi tavsiye bi öneri verin banada, bnm ilk cocugum 3 yas suan ve heeerseyi benle yapiyo, sizinkiler kac yasinda?
Benim ilk iki çocuğumun arası 3 buçuk yaştı sadece ilk zamanlar zorlanmıştım bebek biraz büyüyene kadar. Ama 2. Ve 3.bebeğimin arası 2 yaş 7 ay bu biraz zorlayıcı oldu. Yine bebek büyüdükçe düzene giriyor bence. Sırayla uyutmaya çalışıyorum. Diğer ikisi oynarken bebekte giriyor araya. Baba da baya katılmalı ilk zamanlar paslaşırsınız sizde. Zor ama yavaş yavaş düzene giriyor herşey sende alışıyorsun tempoya korkma ve tadını çıkar bebeklik hallerinin

Endiseden stresten ilk bebegimin ilk 4 ayini hatirlamiyorum nerdeyse, bitane daha olsa keyfini cikaririm diyodum ama mide bulantisindan fln surunuyorum, dogunca da ilki kiskandi mi uzuldu mu diye kendimi yerim eminim, yapmamak lazim da iste elimde degil
Surekli nasi bakcam diye dusunuyorum, evt bi sekilde bakicm biliyorum ama dusunup duruyorum

esiniz disinda yardim eden gelen giden yokmuydu sizde cok yakin aralari gercekten

Doğumdan sonra annem geldi kırk çıkana kadar kaldı. Sonrası zordu tabi bu sebeple taşındık annemlerle aynı şehirdeyiz şu an yine de zorluğu oluyor ama bende tekim yani şimdiye kadar. 2 çocukla zaten tektim hep annem yine kalmıştı yanımda sonra 2 çocuğu gurbette büyüttüm inan bana geçecek kafana takma çünkü çocuklar hissediyor. Birbirilerine alıştır çocukları bi zaman sonra büyük küçüğü oyalar çok güzel zamanları olur

S

SAna güveniyorummm
Yalnız 3 bebeden sonra devlet maas alıyorsun onu hallet mutlaka 5 yaşına kadar 5 bin oluyormuş
Araştırdım evet varmiş doğunca başvuruluyor. Valla bu ara tuvalet alışıyor hanfendi zor bi süreçten geciyiruz bi bak söylüyor gidiyoruz. Bi bak altına koyvermiş

Hay vallahi suan su soylediklerine tutundum, Allah razi olsun soyledigin guzel seyler icin insallah dedigin gibi olur ya, bi de suan cok zor geciyo mide bulantisi halsizlik fln baya var, kalkamiyorum yerimden, bi toparlansam

Araştırdım evet varmiş doğunca başvuruluyor. Valla bu ara tuvalet alışıyor hanfendi zor bi süreçten geciyiruz bi bak söylüyor gidiyoruz. Bi bak altına koyvermiş
ÖYle öyle alışıcak ben almiraya altına yaparsan birşey vermicem diyodum artık gına gelmisti bana onu sorcaktım sana da kaç sefer biyerlere işedi oyun yaptı ay çok zor yaa tuvalet işi en zorlandığım şey

Her çocuğun alışma süresi farklı oluyor kuzu. Ömer benim 2bucuk yasinda hemen ögrendi mesela öyle pek kaçırmazdı da altina. Ama bu cadı kız 3yaşını geçti daha yeni yeni söylüyor ki daha da tam tutamiyor kaslarini biraz sabır isteyen bi süreç

Reactions: Jou
Işte ömerde yaşadığin tam tersini yaşıyorsunn bende öyleyim şuan yigit ali de

Hay vallahi suan su soylediklerine tutundum, Allah razi olsun soyledigin guzel seyler icin insallah dedigin gibi olur ya, bi de suan cok zor geciyo mide bulantisi halsizlik fln baya var, kalkamiyorum yerimden, bi toparlansam
Doktora gittinmi bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…