Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay ne bileyim duyduydum bir yerde bebe gibi emekliyormuşsun hem bebekte normal doğum pozisyonuna geliyormuş
Denemedim heaa yapayım neyim deme gece gece
Ben yerden kalkarken otomatikman öyle emekleyerek kalkıyorum zaten özellikle yapamadım hiç inşallah faydası oluyordur jdjdjdj

Doktor ne zaman çağırırsa o zaman gidiyoruz canım. Doğum belirtisi olursa o zaman çağırmadan gidilecek
Ya normal gidiyorum gel bakalım diyo bakıyor ultrason da bişey yok normal erken doğum riski yok bebek yüzünü göstermiyor iki aydır zaten diyor tamam git şimdi diyor sıkıldım aynı şeyleri duymaktan

Şaka kız şaka.. yatakta öteki tarafıma bile dönemiyorum ne emeklemesi
Aynı ya .. Hep diyordum günümü dodurayım herkes gibi bebis doğsun diye ev temizleyeyim eğilip yerleri sileyim. Şimdi diyorum ki tövbeler olsun yapamam temizlik felan

Reactions: Jou
Ya normal gidiyorum gel bakalım diyo bakıyor ultrason da bişey yok normal erken doğum riski yok bebek yüzünü göstermiyor iki aydır zaten diyor tamam git şimdi diyor sıkıldım aynı şeyleri duymaktan
Olsun canım son ay kontrollerin sık olması önemli,doktor ne zaman diyorsa git sen

Selam kızlaar kızlaar, yüreğim sızlar

Bir bebiş daha geliyormuş sağlıcakla gelsin inşallah.

Bende bebeğimin kıyafetlerini ütülüyorum, canım çıktı hala bitmedi
Oyy minik minik göze az görünüyorda gerçekten zor oluyor kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…