Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimkide inmiyor aşşağılaraaa

Oyy minik minik göze az görünüyorda gerçekten zor oluyor kolay gelsin
Benden cok kiyafeti olmus sipanin Sagol canim, dinlenerek yapiyorum biraz biraz oturdugum yerden valla orta sehpanın üzerinde.

Oooo kimler gelmiş kıtalar ötesinden hoş gelmiş
En güzel en tatlış en keyifli uğraşı

Ayyy dimi yazamıyordur bakamıyordur belki de
Hoşbuldumm canımm
Evet en tatlış uğraş ama yine de yoruyor.
Anca cevap verebildim size sonra da yemek faslı yaptık eşimle
Kızlarr sabaha doğuma giriyorumm heyecandan uyuyamadım dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Allah yardımcın olsun, sağlıklıca kavuş meleğine

Ben bayilmadiysam kimse bayilmaz heralde. Ben çok önceden kan aldirinca asi olunca tansiyonu düsüp bayilan biriydim. Ne catalda ne kontrolde bayilmadim hatta aniden sezeryana alindim panikledim yine bayilmadim Canin tabi ki yaniyo ama abartilcak ölcek bitcek kadar değil

Hahahaha ayy evett bide o var doğru kuzuu allahımm vaktiyle gesin kuzumm vallahaa belki busefer sokar seni nst ye
Aman artık sokmasada olur valla kafam bi dünya
Aa çok stres yapmışlardır ya e tabi ağrıda eşlik eder sancı kolay bişey değil anlatmalarına göre

Kızlar parmaklarım bileklerim çok garip parmaklarımı katlayamıyorum takılıyo sanki kemikleri bi süredir böyle dizlerimde ağırıyo eklem yerlerimde bi sıkıntı var doktor kontrolümede daha var bu neden olur bilen varsa yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…