Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım ödemden kaynaklı olabilir

Canım iş falan yaptıysan yorulmuşsundur bende öyleydim çünkü iki gün önce temizlik yapmıştım

Günaydın ve hayırlı cumalar güzel annişler ayy doğumlar ara ara devam ediyor bugün doğuma girecek olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun. bu hafta benimde sezeryan tarihi belli olacaktı ama dr. lar grevde olunca ertelendi yine pazartesi inşallah bi tarih belirlenir de bende geri sayıma başlarım

yaaa olsun walla. Kızımda da çok yedim ayva ben ama olmadı o ya
Aa buda yalan çıktı kışın çok yedim olsun diye :)
Canım ödemden kaynaklı olabilir
Evet ya ödemimde var baya benimde aklıma geldi
Canım iş falan yaptıysan yorulmuşsundur bende öyleydim çünkü iki gün önce temizlik yapmıştım
Dün yaptım baya evde bişeyler şimdi sabah uyandım resmen parmağımı açamıyorum

Günaydın canım ay bu grev her haftamı

Aman artık sokmasada olur valla kafam bi dünya

Aa çok stres yapmışlardır ya e tabi ağrıda eşlik eder sancı kolay bişey değil anlatmalarına göre
Valla bütün adet sancılarımda acil de serum takılarak geçiriyordum . Harici düşük yaptım onun sancısını da çektim . Merakla bekliyorum bu onların kaçta kaçına tekabül ediyor

Kızlar dün geceden beri alt karında ağrı mi desem sancı mi desem bir şey var yani. Aslında daha önce yaşadım ama o suni sancı olduğu için emin olamıyorum anlayamıyorum, sabah uyandım hala geçmemiş. Regl ağrısı dolanıyor gibi bir agri

Bir de bebiş kordon dolamis boynuna o da stres yaptı beni, başka kordon dolanan var mi

Regl agrısı gibiyse normaldir kuzu rahim genişliyor çünkü

Ayy kızlar bende gece hiç uyuyamadım anamm yaa mide bulantım biyandım nefessizz kaldımm hep hiç nefes alamadım gecelerii bizim kızçe kemiğime öyle batırıyoki acayip canımı acıtıyoo bianda baya sertleşiyorr

Bebek döndüğünde bulantı olurmuş son zamanlar acaba döndümü

Reactions: Jou
Beni de bu sabah 2 dir öyle bi sancı yokluyo korkmaya başladım regl gibi ama daha şiddetli sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…