Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya sormaa kızlarınm çıkası yok resmen içerde dans etmek hoşlarına gitti. Benden 3 gün sonra seninki. Tam 2 haftan var
aaaa 3 gün sonramıı vuu kızz epeyy geldii seniinnnn benim 2 haziranda yatış ama bakalımm pazartesi tekrar nst var benim sonuç ne çıkacak

Yok be kuzu herşey bebeğin pozisyonla bitmiyoki çatı uygunmu bakalım uygun olsada açılma olucakmı benimki koca kafalı bide bence ben normal doğuma uygunda olsam kafadan kaybederim
Hahahaha ayy evett bide o var doğru kuzuu allahımm vaktiyle gesin kuzumm vallahaa belki busefer sokar seni nst ye

aaaa 3 gün sonramıı vuu kızz epeyy geldii seniinnnn benim 2 haziranda yatış ama bakalımm pazartesi tekrar nst var benim sonuç ne çıkacak
Senin doktor bir gün önce mi yatırıyor ? Benim yarın kontrol bakalım ne dicek aynı gün sabahtan yatarım gibi düşündüm ben

Reactions: Jou
Senin doktor bir gün önce mi yatırıyor ? Benim yarın kontrol bakalım ne dicek aynı gün sabahtan yatarım gibi düşündüm ben
Bigun önceden hazırlık ediyolarmış canımm
Herhastane aynımı bilmiyorumm

Yavv leyloşş habu profil resmin olmayınca ben yabancıyla konuşuyorum gibi hissediyorumm bi resim koyda birşey koy anamm içim şiştiii

Valla bekliyorum hazır ve nazırım ay kızlar bide bazıları çatalda vs bayıldıgını filan söylüyor acıdan mı bayılıyorlar Ağrı’dan mı heyecandan mı ben aşırı tedirgin oluyorum yav bı doğum bu kadar travmatik bi olay olmamalı ya

Alemsin jou seni mi kırcam hemen koyarım

Reactions: Jou
Kızlar suyun gelmesi nasıl oluyor çok aşırı mı az mı ? Ben az önce bir şey yaşadım ama ne anlamadım, uyuyordum uyandım benden bir şey gitti ama tuttum kendimi lavaboya koştum israrımı yaptım geçti lavabodan çıkınca, ama idrar gibi değildi sanki lavaboya gidene kadar iç bacağımı ıslattım kusura bakmayın açıkça yazıyorum da bilemedim şimdi neydi bu ilk defa böyle oluyor

Canım ben de tam bilmiyorum ama Su gelince galiba idrar gibi kendini tutamiyorsun doktorum demişti fos diye çıkar o.
Islaklık hissedip kendini tutmaya çalışınca kesildi mi

Canım ben de tam bilmiyorum ama Su gelince galiba idrar gibi kendini tutamiyorsun doktorum demişti fos diye çıkar o.
Islaklık hissedip kendini tutmaya çalışınca kesildi mi
Kesilmedi tutamadım ama lavabodan sonra kesildi bitti bu kadar az mı acaba, herhangi bir sancım falan da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…