Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Regl agrısı gibiyse normaldir kuzu rahim genişliyor çünkü

Beni de bu sabah 2 dir öyle bi sancı yokluyo korkmaya başladım regl gibi ama daha şiddetli sanki.
Ay hayirlisiyla bir doguraydik hepimiz, sanki hiç dogurmamis gibi heyacanliyim:)

Kocam yok yanımda o olsa daha sakin olurdum herhalde ama şartlar maalesef, anca doğuma yetişir herhalde artik

Ay hayirlisiyla bir doguraydik hepimiz, sanki hiç dogurmamis gibi heyacanliyim:)

Kocam yok yanımda o olsa daha sakin olurdum herhalde ama şartlar maalesef, anca doğuma yetişir herhalde artik
Hahahahahaha dimi kızzz napıcann vallahaa yaaa bende pek iyi degilim zaten yemek yapmaya zorlanıyorumm

Sanmam kuzumm yaa doktordan çıktık 1 gün sonra başladı bu bulantıı dönse anlarım ama kafası avucum kadar çıkıyorr bide inmey aşşağılara
Hee anlıyosan o ayrı tabi pozisyonu

Kadınlar hep güçlü olmak zorunda valla dün eşime diyorum asla eşit değiliz

Kızlarr sabaha doğuma giriyorumm heyecandan uyuyamadım dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ayy bugün bebişler geliyor sağlıkla al kucağına
Hala nst deyim sancım hiç yok ciğer geliştirici yaptılar büyük ihtimalle gün içinde sezaryene alınırım açılmada yok henüz
Hadi gözün aydın sağlıkla al kucağına
Benim de takılı kalıyor el parmaklarım bazen
Sade frappe nin sanırım kordon dolanmıştı sonra düzeldi
Benimde uykum olduğu halde dalamadım dün gece bi türlü. Sabahın köründe de uyandım

Sona geldik beybiii bundan sonra uyku haram daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…